İrem Derici ile Eğlenmene Bak'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,625
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

DCJ1CdjWsAA28Q0-1024x678.jpg

Kanal D'nin yeni yarışması İrem Derici ile Eğlenmene Bak'ın yayın tarihi belli oldu.

Sunuculuğunu İrem Derici'nin, yapımcılığını ise Formed'in üstlendiği yapımda birbirinden ünlü isimler büyük ödül için yarışacak. Üçer isimden oluşan iki takımın eğlenceli mücadelesini ekrana taşıyacak olan yapımın ilk bölümü bayramın 1. gününde yayınlanacak.

İrem Derici ile Eğlenmene Bak, 25 Haziran Pazar 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

https://www.kanald.com.tr/irem-deri...nlar/irem-derici-ile-eglenmene-bak-fragmani-2
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Bence gece yayınlanmalıydı, aslında Kanal D bol bol tekrar verir sıkıntı yok ama ne bielyim 20.00'da ilgi görür mü acaba? :)

Aserat yeni bir haber konusu açtı

DCJ1CdjWsAA28Q0-1024x678.jpg

Kanal D'nin yeni yarışması İrem Derici ile Eğlenmene Bak'ın yayın tarihi belli oldu.

Sunuculuğunu İrem Derici'nin, yapımcılığını ise Formed'in üstlendiği yapımda birbirinden ünlü isimler büyük ödül için yarışacak. Üçer isimden oluşan iki takımın eğlenceli mücadelesini ekrana taşıyacak olan yapımın ilk bölümü bayramın 2. gününde yayınlanacak.

İrem Derici ile Eğlenmene Bak, 25 Haziran Pazar 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

https://www.kanald.com.tr/irem-deri...nlar/irem-derici-ile-eglenmene-bak-fragmani-2
Orijinal formatta oku
Bu arada konuyu şimdi okuyunca dikkat ettim. 25 Haziran Bayramın ilk gününe denk geliyor? :D

Son düzenleme:
Bence gece yayınlanmalıydı, aslında Kanal D bol bol tekrar verir sıkıntı yok ama ne bielyim 20.00'da ilgi görür mü acaba? :)

Bu arada konuyu şimdi okuyunca dikkat ettim. 25 Haziran Bayramın ilk gününe denk geliyor? :D
Evet yanlış hatırlıyormuşum. Düzelttim. :)