İrem Derici Dama Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen de benim gibi "Olmamış" verdiğin daha çok. İşte başta tersiydi ama sonradan değişti.

Kapak fotoğrafın da çok iyi bu arada, bizdensin. Bir de Mor ve Ötesi'cisin, ayrı bendensin.
Son zamanlarda frenlemiş halim bu bir de @Dosi nin yarışması yüzünden rahat rahat olmamış veremiyorum

Evet Leyla ile Mecnun hala açıp açıp sahnelerini izlediğim bir dizidir, yeri başka
Mor ve Ötesi'de Türkiye'deki en iyi rock gruplarından biri zaten, forumda ilgi görmeyeceğini tahmin ediyordum çünkü genele uymuyor bu tarz müzikler

Yok o 40 küsür dissin sebebi bambaşka zaten
Yeni bölümde deyinecem o konuya

Haftaya bugün fragman yayınlarım
Haksız yere almışsa o olmamışları onları geçersiz say, bu gidişle @MEnes in bile arkasında kalacağım yarışmada

Sevmedim ve sevmeyeceğim.
Bana diss atan o insan evladını da asla unutmayacağım.

Haksız yere almışsa o olmamışları onları geçersiz say, bu gidişle @MEnes in bile arkasında kalacağım yarışmada
Evet haksız yere ama olsun, çok monoton bir hayatı vardı, az heyecan katılmış olur
gerisinde kalma gibi durum varsa, birşeyler düşünürüm ama sonuncu olmazsın merak etme. @gözlemci yi boşuna almadık
yeni sonuncu elemanımız
@MEnes in atak yapacağını hissetmişim demekki

MS ile ufak ufak ataklar yapıyorum ben de, o da olmasa kuruduk kaldık

Olmamışsa olmamıştır ama olmuşla olmamışa çare yoktur.
Saçma bir felsefe yaparak geceyi noktalıyorum, yarın 7.45'te kalkacağım sonuçta.
Başarılar, iyi geceler.

MS ile ufak ufak ataklar yapıyorum ben de, o da olmasa kuruduk kaldık
Benim tek atak Nihat Doğan ile oldu
daha 2 hafta var yeni bölüme, çok aktifde olamıyorum. Bu hafta nasıl olur aktifliğim bilemem. İş hayatı başliyor yine ama hafta sonu dengelerim bir şekilde

Olmamışsa olmamıştır ama olmuşla olmamışa çare yoktur.
Saçma bir felsefe yaparak geceyi noktalıyorum, yarın 7.45'te kalkacağım sonuçta.
Başarılar, iyi geceler.
Iyi hatırlattın, bende 7'de uyanacam
Kafa daha tatil modunda
ama şuan fena açım
yemek yiyip 1 de uyursam, uykumu alırım

Yapmaya çalıştığı öğretmen esprisi.. .s

İlgi uyandırırdım aslında ama "Güneşi Beklerken" dikkatlerini çekmedi. Böylece diğerleri güme gitti. Diğerlerini beğenmeme gibi bir ihtimalleri de yoktu.