İntikam'dan Yeni Kareler

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
İşte dizide Nejat İşler ve Beren Saat'in küçüklüğünü canlandıracak oyuncular

Dizinin Tanıtım Afişleri

Bana sırf 20 Dakika konuları açıyorsun diyenlere gelsin bu haber :D
Yalnız Beren'in küçüklüğünü oynayan kız çok tatlıda Berenle hiçbir ilgisi yok:D

Son düzenleme:
Ayrıca küçük kızın gözleri mavi berenin gözleri kahverengi saçmalık😀d Madem küçüklüğünü gösteriyorsunuz gözleri kahverengi olan çirkin bir kız bulsaydınız

Bana sırf 20 Dakika konuları açıyorsun diyenlere gelsin bu haber :D
Yanlız Beren'in küçüklüğünü oynayan kız çok tatlıda Berenle hiçbir ilgisi yok:D

aldık mesajı merak etme :))

bu kareler süper umarım hep böyle berenli sayfalar açarsın foruma heyecan gelir :))

berendeki güzelliğie bakın küçüklüğünü oynayan kız bile güzelleşmiş :))

aldık mesajı merak etme :))

bu kareler süper umarım hep böyle berenli sayfalar açarsın foruma heyecan gelir :))

berendeki güzelliğie bakın küçüklüğünü oynayan kız bile güzelleşmiş :))

20 Dakika ile aynı gün olmadıklarına göre bende izliycem diziyi Nejat'ı severim nasıl bir dizi olacak merak ediyorum tanıtımları bana soğuk kasvetli bir dizi gibi geldi bakalım bölümler nasıl olacak
Valla destere intikam'la ilgili en yeni haberleri en yeni resimleri ilk ben görüyorum sanırım ben gördükten 2-3 gün sonra burda konusu açılıyor keyfim olursa eklerim görür görmez yeni haber ve resimleri

20 Dakika ile aynı gün olmadıklarına göre bende izliycem diziyi Nejat'ı severim nasıl bir dizi olacak merak ediyorum tanıtımları bana soğuk kasvetli bir dizi gibi geldi bakalım bölümler nasıl olacak
Valla destere intikam'la ilgili en yeni haberleri en yeni resimleri ilk ben görüyorum sanırım ben gördükten 2-3 gün sonra burda konusu açılıyor keyfim olursa eklerim görür görmez yeni haber ve resimleri

senin keyfinimi bekleyeceğiz dream aç işte konuları görür görmez biz burda beren görmek için bekliyoruz sen keyiften bahsediyorsun beren bekletilirmi çarpılır insan :))

diziyi izleyecek olmana sevindim bende 20 dakikayı izleyeceğim ilker aksum hatrına kaçırmam yani diziyi :))

İntikam'ı bende izliycem ama bence zirve şansı zor.En azından iki gurupta birden olursa AB'de olur.Kurtlar Vadisinin oranları ortada sonuçta

hani bir tezahürat var kesin herkes bilir ne zaman gelecek o büyük gece beklıyoruz sizi polata karşı

Bilip bilmeden konuşuyor yahu herkes. Küçükken göz rengi renkli olup sonra değişen milyonlarca insan var. Bu çok bilindik bi vaka. Anlamayan konuşmasın

Çok basarili olmus afisler.. Hem sözler hem resimler :)

nejat işlerle berende muhteşem ikili olmuş

iki klas oyuncu yanyana

kalasların oynadığı vadiyi topa tutarlar :))

- - - Ekleme - - -

Bilip bilmeden konuşuyor yahu herkes. Küçükken göz rengi renkli olup sonra değişen milyonlarca insan var. Bu çok bilindik bi vaka. Anlamayan konuşmasın

çocukken saç ve göz rengi sonradan değişiyor haklısın.. boşver onları onlar vadi tutkunu tek dertleri birinciliği kaybedecek olmaları :))

ya arkadaş senin muhteşem anlayışın bu mudur yani muhteşemlik ihtişam vadide mevcut

Haklısın değişiyorda bebekken bu resimdeki küçük kızın yaşına geldikten sonra göz rengi kimsenin değişmez :)
Revenge'de kız sarışın ve mavi gözlü olduğu için böyle bir seçim yapıldı sanırım

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil