Bana sırf 20 Dakika konuları açıyorsun diyenlere gelsin bu haber
Yanlız Beren'in küçüklüğünü oynayan kız çok tatlıda Berenle hiçbir ilgisi yok
aldık mesajı merak etme )
bu kareler süper umarım hep böyle berenli sayfalar açarsın foruma heyecan gelir )
berendeki güzelliğie bakın küçüklüğünü oynayan kız bile güzelleşmiş )
Ayrıca küçük kızın gözleri mavi berenin gözleri kahverengi saçmalık😀d Madem küçüklüğünü gösteriyorsunuz gözleri kahverengi olan çirkin bir kız bulsaydınız
montajla göz renklerini duzeltirler merak etme sen,
20 Dakika ile aynı gün olmadıklarına göre bende izliycem diziyi Nejat'ı severim nasıl bir dizi olacak merak ediyorum tanıtımları bana soğuk kasvetli bir dizi gibi geldi bakalım bölümler nasıl olacak
Valla destere intikam'la ilgili en yeni haberleri en yeni resimleri ilk ben görüyorum sanırım ben gördükten 2-3 gün sonra burda konusu açılıyor keyfim olursa eklerim görür görmez yeni haber ve resimleri
Aynen.Küçük kız berenden kat ve kat daha güzel.Beren tipsizOnu montajla düzeltirler ama güzel bir kız seçmişler çirkin seçselerdi daha iyi olurdu
beren 15 reyting
oyuncular 5 reyting
senaryoda 10 reyting :
ettimi 30 reyting
vadiye ne kaldı üçün biri kaldı ))
Çok basarili olmus afisler.. Hem sözler hem resimler
Bilip bilmeden konuşuyor yahu herkes. Küçükken göz rengi renkli olup sonra değişen milyonlarca insan var. Bu çok bilindik bi vaka. Anlamayan konuşmasın
Hiç sanmıyorum tanıtımda da mavi gözlüydü kız
Bilip bilmeden konuşuyor yahu herkes. Küçükken göz rengi renkli olup sonra değişen milyonlarca insan var. Bu çok bilindik bi vaka. Anlamayan konuşmasın