İntikam'dan Yeni Kareler

nejat işlerle berende muhteşem ikili olmuş

iki klas oyuncu yanyana

kalasların oynadığı vadiyi topa tutarlar :))

- - - Ekleme - - -

çocukken saç ve göz rengi sonradan değişiyor haklısın.. boşver onları onlar vadi tutkunu tek dertleri birinciliği kaybedecek olmaları :))

arkadaş bu saattede mı içiyorsun yine kafan iyi herhalde .dumanlı dumanlı konuşuyorsun

ya arkadaş senin muhteşem anlayışın bu mudur yani muhteşemlik ihtişam vadide mevcut

vadideki o ihtişamı görüyoruz

oyunculuk sıfır

senaryoda inandırıcılık sıfır

görüntü sıfır

başrol tam bir fiyasko

tek izlenme sebebi aksiyon sahneleri

o sahnelerde keşke hakkıyla çekilse amerikan tarzı sırdan filmlerin aksiyon sahnelerine bile ulaşamayan berbat görüntüler:))

- - - Ekleme - - -

arkadaş bu saattede mı içiyorsun yine kafan iyi herhalde .dumanlı dumanlı konuşuyorsun

içkiyle işim olmaz?

olurda yılbaşını bekliyorum o zamana kadar uyanığım merak etme :))
dediklerim gerçekler ama kiminin işine gelmez orası ayrı :))

içmek eylemını mecazen söyledim
gelelım vadıye ya herşey bukadar kötüyse nıye 10 senedır hep zırvede
ya arkadaş fragmanını bıle mılyonlar izleyen diziye bu kadar mesnetsiz alakasız yalan yanlış bigiler verıyorsun kı insan acaba dıyor
bız mı yanlış dizi seyredıyoruz yoksa sen başka dizilerden mı bahsedıyorsun.yılların dizisini 1 dakıkada paçavraya çevırdın helal olsun
ama sendekı bu telaşı anlayabılıyorum vadı hergecen hafta reytınglerını arttırarak ileriye doğru ilerliyor.berencıler olarak sinirleriniz gevşedı her cuma sabahı hayata daha umutsuz bakıyorsunuz .geçtı artık eskı dönemler yaşasın yenı dönem.bu dönemde berencılerın yerı yok .gidin başka kapıda başka başka dizilerle boy ölçüşün.bu kapıda size ekmek yok

içmek eylemını mecazen söyledim
gelelım vadıye ya herşey bukadar kötüyse nıye 10 senedır hep zırvede
ya arkadaş fragmanını bıle mılyonlar izleyen diziye bu kadar mesnetsiz alakasız yalan yanlış bigiler verıyorsun kı insan acaba dıyor
bız mı yanlış dizi seyredıyoruz yoksa sen başka dizilerden mı bahsedıyorsun.yılların dizisini 1 dakıkada paçavraya çevırdın helal olsun
ama sendekı bu telaşı anlayabılıyorum vadı hergecen hafta reytınglerını arttırarak ileriye doğru ilerliyor.berencıler olarak sinirleriniz gevşedı her cuma sabahı hayata daha umutsuz bakıyorsunuz .geçtı artık eskı dönemler yaşasın yenı dönem.bu dönemde berencılerın yerı yok .gidin başka kapıda başka başka dizilerle boy ölçüşün.bu kapıda size ekmek yok

biz bu kapıda çok ekmek yedik 4 yıl falan bize perşembeleri ilaç gibi geliyor

beren polatın balonunu çabuk indiriyor beren kadar polat karşısında kalite bir oyuncu yoksa bu polatın şansı demektir berensiz ortamda kral geçiniyor.. ama gerçek krallar gelince balonu iniyor :))

içmek deyimini mecazen kullandığını biliyorum sorun yok

kaliteden bahsettiğin diziye kastım yok ama 10 dakika izleyip 10 hata bulduğum tek dizidir :)

ilk hata başrol seçimi gerisi çorap söküğü gibi geliyor

gerçek hayatta mümkün olmayan şeylerin dizide mümkün olması seni nasıl mutlu ediyor hanı komedilerde olmayacak şeyleri izleyip gülmek insana zevk verirde dram diye hazırlanan ciddi olarak alğıladığın sahnelerin komedilere dönüşmesi seni nasıl mutlu ediyor ..

seni derken tek şahıs değil amacım yani tüm vadi izleyicileri muhatabım :)

ayrıca vadinin 12 -18 yaş arası arkadaşlara hitap etmesini normal buluyorum onlara lafım yok onlar ramboyuda zevkle izliyor ama yaşı belli bir yaş sınırını geçmiş arkadaşlara gerçekten sormak istiyorum diziyi izlediğinizde inandırıcı buluyormusunuz buluyorsanız bu nasıl mümkün oluyor sormak isterim???

- - - Ekleme - - -

berenin her zamanki hali?:))

valla kardeş ınandırılıcılık kişiden kişiye değişiyormuş demek kı senin ıcın deıl benım ıcın cok ınandırıcı
bırkez daha söylüyorum sızler ınanmasanızda kurtlar vadisi türkiye gerçegidir .türkıyenın karanlıkta kalmış devlet mafya ilişkilerinden tut
devletin içine sinmiş kişi ve klikleri ortaya cıkaran bu kötü işleri devlet adına yaptığını iddia eden sülüklerın aslında devletten bağımsız iç ve dış güçler tarafından kullanılarak kendi çeplerını doldurduklarını deşifre eden .soğuk savaş kalıntısı olan komınızıme karşı kurulan gladyonun türkıyeyı ne hallere getırdıgını deşifre eden .bunlarla bağlantıları olan üst düzey bürokratları ve generalleri deşifre eden dizidir vadi daha nicelerı var hepsını saymakla bitmez.bıde yaştan bahsetmişsin bence ınsanlar aksıyondan dolayı vadı ızlemıyor gerçeklerı bır sınema tadında ınsanlara tum çıplaklıgıyla anlattıgı ıcın izliyor bu sebebtendırkı yaşları benım gıbı büyük olan insanlarda cok izliyor.geçmiş senelerdekı haberlere bır göz atmanı ısterım vadiden sonra o kadar cok haber yapılmıştırkı gerçeklere atıfta bulunduğu ıcın.ama sızın gözünüz vadiye kör olmuş ne yaparsan yap kabul görmüyor

valla kardeş ınandırılıcılık kişiden kişiye değişiyormuş demek kı senin ıcın deıl benım ıcın cok ınandırıcı
bırkez daha söylüyorum sızler ınanmasanızda kurtlar vadisi türkiye gerçegidir .türkıyenın karanlıkta kalmış devlet mafya ilişkilerinden tut
devletin içine sinmiş kişi ve klikleri ortaya cıkaran bu kötü işleri devlet adına yaptığını iddia eden sülüklerın aslında devletten bağımsız iç ve dış güçler tarafından kullanılarak kendi çeplerını doldurduklarını deşifre eden .soğuk savaş kalıntısı olan komınızıme karşı kurulan gladyonun türkıyeyı ne hallere getırdıgını deşifre eden .bunlarla bağlantıları olan üst düzey bürokratları ve generalleri deşifre eden dizidir vadi daha nicelerı var hepsını saymakla bitmez.bıde yaştan bahsetmişsin bence ınsanlar aksıyondan dolayı vadı ızlemıyor gerçeklerı bır sınema tadında ınsanlara tum çıplaklıgıyla anlattıgı ıcın izliyor bu sebebtendırkı yaşları benım gıbı büyük olan insanlarda cok izliyor.geçmiş senelerdekı haberlere bır göz atmanı ısterım vadiden sonra o kadar cok haber yapılmıştırkı gerçeklere atıfta bulunduğu ıcın.ama sızın gözünüz vadiye kör olmuş ne yaparsan yap kabul görmüyor

söylediğin tüm olaylardan bahsediyor bahsetmiyor demiyorum konuyu işlerken kahramanların olayları çözümdeki basit düşünme planları konuyu batırıyor..

bahsetmesi tek başına dizi için yetmiyor seyir zevki lazım seyrederken evet bunlar bunlar oluyor olayların çıkmaza sürüklenmesinin nedeni devletin içinde dışında oluşan gruplar örgütlerdir vesaire, ama bu kurumlarla savaşı basit polat planlarıyla çözüme ulaştırmakda çocukça oluyor..

dizinin izleyici kesiminde çok büyük bir oran yaş sınırı 12- 18 arasıdır ama büyüklerde var şimdi vadi 12 reyting alıyorsa bunun yarısı 18 yaş altıdır bunada eminim geçen sene okullar tatil olduğunda iki kez vadi oranlarını 8 den 12 lere kadar yükseltmişti maçlar gelince yine aynı şekilde maç izleyen kesimin vadiden seyirci çalmasıda buna işaret yani bu benim uydurmam değil görünen şeyler bunlar ..

- - - Ekleme - - -

çok güzel dizi olacak merakla bekliyorum

gılgamış, dedekorkut, manas, destanlarının yanına intikam destanı eklenecek :))

senın uydurman demedım bız burda tartısıyoruz medenıce

demedinde öyle düşünenler olablir diye açıklma yaptım her sözden alınganlık göstermen gerekmiyor ..:) burda bir kamyon laf yapıyoruz akşama kadar her lafı ölçerek biçerek yazıyoruzda buna rağmen bu tarz cümleden nem kapma işi olunca yazı yazma isteğim kaçıyor :))

yok ya alınmadım sen tartışmak bana ıyı gelıyor

demin söylemeyi unuttum vadiyi ilk bölümlerde 10 dakika izlemiştim bu sene orda bir sahne vardı polat şifre çözüyordu çocukça geldi resmen ..

ikinci sahnede polat ve adamları ormanlık arazide ağaçların arkasına gizlenmiş patır patır terorist avlıyordu :9

diyorum hayatta herşey bu kadar basit olsa insanlar neden 40 yıldırölüyor neden türkiyenin tüm poltikası bu sorunu halletmek üzerine kurulu yüzbinlerce insanın hayatı cehenneme dönmüş bu sorun kangren olmuş madem işler bu kadar kolay yokmu polat gibi üç beş cengaver yollayın sorunları tek tek çözsün :)

olmuyor işte olmuyor sorunu anlatırken herkes anlatırda sorunların çözüm noktasında çuvallıyor polat ..

ayrıca polatta biraz yetenek olsaydı emin ol dizide inandırıcılığa bir nebze katkısı olurdu hem senaryo inandırı değil hemde üstüne polat gibi biri oynuyor diziyi tahammül etmek işkence :)

ne var ya kızlar küçükken sarışın olurlar buyunce kumral :))))) gözleri mavıyse siyaha doner :))))))

bu arada ikinci resime bakan beren korku fılımde zannedecek

- - - Ekleme - - -

bir de yağmuru sözleri ne ka da uyduruk bi o kadar saçma olmuş :)))

güçlü olayı seçtim unutmak için değil :)))))) bu ne la :))))))

- - - Ekleme - - -

bir insana duydunuz guveni kaybederseniz sadece bir insana duydugünnuz guveni kaybedersiniz o ka dar :))))))))))))

- - - Ekleme - - -

guvene bılecegınız tek insan nolan dir :))))) hawww bu sözleri yazanlar diziyi ızlememıs yada bu afısler cakma :)))))

ne var ya kızlar küçükken sarışın olurlar buyunce kumral :))))) gözleri mavıyse siyaha doner :))))))

bu arada ikinci resime bakan beren korku fılımde zannedecek

- - - Ekleme - - -

bir de yağmuru sözleri ne ka da uyduruk bi o kadar saçma olmuş :)))

güçlü olayı seçtim unutmak için değil :)))))) bu ne la :))))))

- - - Ekleme - - -

bir insana duydunuz guveni kaybederseniz sadece bir insana duydugünnuz guveni kaybedersiniz o ka dar :))))))))))))

- - - Ekleme - - -

guvene bılecegınız tek insan nolan dir :))))) hawww bu sözleri yazanlar diziyi ızlememıs yada bu afısler cakma :)))))

tüm sloğanları öğrendğine göre senden iyi bir intikam seyircisi olacak gibi :))

tüm yabancı yerli sahneleri süzgeçten geçiriyorsun takdiri hakediyorsun :)

evet intikam destan yazmaya geliyor nolanmı yazar emilymi yazar yoksa efsunmu yazar bilemem ama yazar bir şekilde perşembenin sultanı çok yakında ekranda :))

tüm sloğanları öğrendğine göre senden iyi bir intikam seyircisi olacak gibi :))

tüm yabancı yerli sahneleri süzgeçten geçiriyorsun takdiri hakediyorsun :)

evet intikam destan yazmaya geliyor nolanmı yazar emilymi yazar yoksa efsunmu yazar bilemem ama yazar bir şekilde perşembenin sultanı çok yakında ekranda :))

eğer orjınalıni izlememis olsaydim biraz bakardım . ama orjınalıyle bire bir aynı olan diziyi niye ızleyeyım salak mıyım yahuu. 40 bölümü orda duruyor bir günde ızersın iki yıl vakıt kazanırsın :)))))

eğer orjınalıni izlememis olsaydim biraz bakardım . ama orjınalıyle bire bir aynı olan diziyi niye ızleyeyım salak mıyım yahuu. 40 bölümü orda duruyor bir günde ızersın iki yıl vakıt kazanırsın :)))))

doğru diyorsun orjinalini bu saatten sonra niye izleyesin zaten beren gibi bir klas oyuncu oynayacak onu takip etsen yeterli :))