o projelerdeki sıcak aile ortamını arsoylara taşır kesinElveda Rumeli ve Aşk Tesadufleri Sever umut verici gözüktü![]()
o projelerdeki sıcak aile ortamını arsoylara taşır kesinElveda Rumeli ve Aşk Tesadufleri Sever umut verici gözüktü![]()
Taşisin artık adam etsinler şu diziyi Beren'imi iç ettilero projelerdeki sıcak aile ortamını arsoylara taşır kesin![]()
Yazdığı hemen hemen her diziyi de izledim ama o diziler belli bir yere kadar çok güzel, belli bir yerden sonra da mantığa aykırı şekilde ilerliyor. İntikam'da aynı şekilde olmaz umarım. En iyi yazdığı dizi bana göre Hanımın Çiftliği. O da ilk 25 bölüm.![]()
Umarım...Umarım dediğin gibi olur. Umarım İntikam'da dediğin gibi yapmaz.![]()
Aynı konuyu işleyipte 1 sezon bile dayamayanlar da varmış, ama bu tür konuyu 2. Sezon devan ettirebilenlerde. İşin görülmek istenmeyen ama görülmesi gereken en can alıcı kısmı burasıDemek ki neymis, büyük konusmamak gerekirmis. Demek ki neymis, Beren reyting garantisi degilmisHersey oyuncudan gecmez, hikaye tutmazsa tutmaz. Senarist degisikligi uyarlama bir dizi icin ne kadar dogru bilemiyorum.
Aynı konuyu işleyipte 1 sezon bile dayamayanlar da varmış, ama bu tür konuyu 2. Sezon devan ettirebilenlerde. İşin görülmek istenmeyen ama görülmesi gereken en can alıcı kısmı burası![]()
Aynı tür yazılara aynı şey cevaplar olcak tabiiHmm evet, ayni seyler tabi tabi![]()