İntikam'a Yeni Senarist

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
amedia.ntvmsnbc.com_j_NTVMSNBC_Components_ArtAndPhoto_Fronts_S98ea1e16d8a5e139e6fb5d642c7adc7f.jpg

Geçtiğimiz sezonun çok konuşulan dizilerinden biri olan İntikam ikinci sezona reyting kayıpları ile başlamıştı.Yapımcı firma reyting kayıplarını önlemek için senaryo ekibine Nuran Evren Şit'i dahil etti.*** yazarlarından Furkan Söğüt'ün özel haberine göre Nuran Evren Şit bundan böyle Meriç Acemi ve Sadık Bigat ile İntikam dizisinin senaryosunu yazacak.Nuran Evren Şit Elveda Rumeli,Hanımın Çiftliği ve Sende Gitme dizilerinin yanı sıra Aşk Tesadüfleri Sever filminin senaryosunu yazmıştı

@EveN @sokak sanati @Almila @denizz19 @yakup09 @hayret bi şey @Bully

Ekli dosyalar

• amedia.ntvmsnbc.com_j_NTVMSNBC_Components_ArtAndPhoto_Fronts_S98ea1e16d8a5e139e6fb5d642c7adc7f.jpg
    amedia.ntvmsnbc.com_j_NTVMSNBC_Components_ArtAndPhoto_Fronts_S98ea1e16d8a5e139e6fb5d642c7adc7f.jpg
    34.5 KB · Hit: 546
Son düzenleme:
senaryoya ekleme yapmayacakalrı süree yeni senariste ne gerek var ki :(

Hayırlı olsun umarım katkı sağlar diziye ve reytinglerdeki artış devam eder. :)

Hayırlı olsun . Başarılı bir senarist umarım katkısı olur diziye :)

Sevdiğim bir senarist, umarım başarılı olur :)

Diziyi olumlu etkilemesini umuyorum.Pek değişiklik yapamazlar ama daha akıcı hale getirebilirler.:)

vallah intikam 2.sezon daha iyi oldu hele yeni yonetmen ve senarist ve yeni ruzgar daha iyi oldu diziye yeniden dondum.

Bence bu kadar yamaya gerek yok nede olsa sezon sonunu göremeyecek

bu dizini biraz zaman daha tutmak icin bir secim :) ama dizi cok kaliteli aldigi reytingleri hakketmiyor ve hemde Beren Saat var o bu reytinglerle pek kalmaz dizide..ocak ayina dogru final yapar :)

Zaten senaryo hazır senarist alıpta ne yapacaklar senaryoyu kendileri mi yazacak :) Değiştirmeye gerek yokmuş senaristi :) Dizi Ocak ayında final yapar gibime geliyor :)

En azından duygu yoğunluklu bölümler izleriz. Nuran Evren Şit çok iyi bir senaristtir. :)

bencede ocakda final yapacak dogru 6 reyting iyi ama bu diziye gore deyil o reyting :(

Ben reyting yönünden final yapar ya da yapmaz demedim. Ocak'ta final yapmayacağını dile getirdim sadece. Eğer reyting yönünden diyorsan evet İntikam'ın reytingleri düşük. :)

Senaristin değişmesi çok iyi oldu dizi için.Berkun Oya o kadar durgun yazıyordu ki,mesude erarslan bve onun sayesinde dizide bir soğukluk vardı.Onlar gidince bu soğukluk tamamen kalktı allahtan! Daha duyhgu dolu sahneler bekliyorum artık..

arkadaş yapamıyosanız bırakın senaryosu hazır olan bir diziyi bile yapamadılar baştan aşağı fiyasko bir dizi..

Demek ki neymis, büyük konusmamak gerekirmis. Demek ki neymis, Beren reyting garantisi degilmis :) Hersey oyuncudan gecmez, hikaye tutmazsa tutmaz. Senarist degisikligi uyarlama bir dizi icin ne kadar dogru bilemiyorum.

Demek ki neymis, büyük konusmamak gerekirmis. Demek ki neymis, Beren reyting garantisi degilmis :) Hersey oyuncudan gecmez, hikaye tutmazsa tutmaz. Senarist degisikligi uyarlama bir dizi icin ne kadar dogru bilemiyorum.
berenin reytingi ile ne alakası var :F vadinin her kaç yönetmeni oldı my nin yönetmeni-senaristi değişti bunlar da mı düşüktü :F