İntikam'a Yeni Senarist

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazdığı hemen hemen her diziyi de izledim ama o diziler belli bir yere kadar çok güzel, belli bir yerden sonra da mantığa aykırı şekilde ilerliyor. İntikam'da aynı şekilde olmaz umarım. En iyi yazdığı dizi bana göre Hanımın Çiftliği. O da ilk 25 bölüm. :)

Yazdığı hemen hemen her diziyi de izledim ama o diziler belli bir yere kadar çok güzel, belli bir yerden sonra da mantığa aykırı şekilde ilerliyor. İntikam'da aynı şekilde olmaz umarım. En iyi yazdığı dizi bana göre Hanımın Çiftliği. O da ilk 25 bölüm. :)

Umarım dediğin gibi olur. Umarım İntikam'da dediğin gibi yapmaz. :)

Demek ki neymis, büyük konusmamak gerekirmis. Demek ki neymis, Beren reyting garantisi degilmis :) Hersey oyuncudan gecmez, hikaye tutmazsa tutmaz. Senarist degisikligi uyarlama bir dizi icin ne kadar dogru bilemiyorum.
Aynı konuyu işleyipte 1 sezon bile dayamayanlar da varmış, ama bu tür konuyu 2. Sezon devan ettirebilenlerde. İşin görülmek istenmeyen ama görülmesi gereken en can alıcı kısmı burası:)

Yönetmen değişti, senarist değişti, oyuncular değişti ya da yeni oyuncular geldi... Bu dizi için çabalayacaklarına yeni bir senaryoyla yeni bir dizi çekselerdi daha garantili olurdu. Zaten neredeyse yepyeni bir kadro kurdular. Bu dizinin toparlanacağını zannetmiyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy