Sinir olmam için ortada gerçekten olan bir durumun olması lazım hiç kızma darılma ama destere senin düşüncelerin seni bağlar ben okurken sadece gülüyorum senin yorumlarına çünkü o kadar içi boş o kadar gerçekle alakası olmayan bir fan gözü ile yapılan yorumlar ki dön bir bak sakin kafayla beren saat hayranlığını bir kenara bırakarak oku yorumlarını eminim sende ne kadar içi boş yorumlar olduğunu anlayıp güleceksindirbaşta söylemiştim dream sadece eleştiri kızmaca darılmaca yok diye amacım seni sinir etmek değil gerçekleri söylüyorum sadece sen benim söylediğim sahneyi tekrar izledinmi öğretmen ali nin konuştuğu bankacı kızın oyunculuk performansı tubayı beşe katlamazmı sadece beş dakka görünmüş dizide ama o beş dakkada tubaya oyunculuk dersi vermiş bankacı kız .. hem yetenekli hmde güzel yani o niye başrol değilde tuba başrol diye hiç düşünmedinmi kendince tubaya yapılan her eleştiride araya bereni katıp lafı gümbürtüye getirme önce şu tubanın yetenek olayına bir açıklık getirelim sonra berenide eleştiririz birlikte bu iş sırayla çömezlerden başlamak lazım işe )
O yüzden istediğini düşün yaz Tuba Büyüküstün yıllardır olduğu gibi yolunda devam edecek meyve veren ağaç taşlanırmış onu çekemeyenler tabiki böyle boş yorumlar yapmaya devam edecek ama bu yorumlar ondan hiçbir şey götürmez çünkü onu şok seven her şartta yanında olan milyonlarca seveni var buda yeter zaten Tuba'ya