''İntikam'' ve ''20 Dakika'' Dizilerinin Önü Açık!

başta söylemiştim dream sadece eleştiri kızmaca darılmaca yok diye amacım seni sinir etmek değil gerçekleri söylüyorum sadece :) sen benim söylediğim sahneyi tekrar izledinmi öğretmen ali nin konuştuğu bankacı kızın oyunculuk performansı tubayı beşe katlamazmı sadece beş dakka görünmüş dizide ama o beş dakkada tubaya oyunculuk dersi vermiş bankacı kız .. hem yetenekli hmde güzel yani o niye başrol değilde tuba başrol diye hiç düşünmedinmi kendince tubaya yapılan her eleştiride araya bereni katıp lafı gümbürtüye getirme önce şu tubanın yetenek olayına bir açıklık getirelim sonra berenide eleştiririz birlikte bu iş sırayla çömezlerden başlamak lazım işe :))
Sinir olmam için ortada gerçekten olan bir durumun olması lazım hiç kızma darılma ama destere senin düşüncelerin seni bağlar ben okurken sadece gülüyorum senin yorumlarına çünkü o kadar içi boş o kadar gerçekle alakası olmayan bir fan gözü ile yapılan yorumlar ki dön bir bak sakin kafayla beren saat hayranlığını bir kenara bırakarak oku yorumlarını eminim sende ne kadar içi boş yorumlar olduğunu anlayıp güleceksindir
O yüzden istediğini düşün yaz Tuba Büyüküstün yıllardır olduğu gibi yolunda devam edecek :) meyve veren ağaç taşlanırmış onu çekemeyenler tabiki böyle boş yorumlar yapmaya devam edecek ama bu yorumlar ondan hiçbir şey götürmez çünkü onu şok seven her şartta yanında olan milyonlarca seveni var buda yeter zaten Tuba'ya :)

Sinir olmam için ortada gerçekten olan bir durumun olması lazım hiç kızma darılma ama destere senin düşüncelerin seni bağlar ben okurken sadece gülüyorum senin yorumlarına çünkü o kadar içi boş o kadar gerçekle alakası olmayan bir fan gözü ile yapılan yorumlar ki dön bir bak sakin kafayla beren saat hayranlığını bir kenara bırakarak oku yorumlarını eminim sende ne kadar içi boş yorumlar olduğunu anlayıp güleceksindir
O yüzden istediğini düşün yaz Tuba Büyüküstün yıllardır olduğu gibi yolunda devam edecek :) meyve veren ağaç taşlanırmış onu çekemeyenler tabiki böyle boş yorumlar yapmaya devam edecek ama bu yorumlar ondan hiçbir şey götürmez çünkü onu şok seven her şartta yanında olan milyonlarca seveni var buda yeter zaten Tuba'ya :)

verdiği meyveler tubanın olsun meyvelerde gözüm yok dream ama yine cevap vermemişsin benim beren aşkımı anlata anlata 25 cümle kurmuşsun ve bereni kötülemek için elinden geleni yapmışsın gülüyorum diyorsun ama yazıların ağlıyor :) bu ne yaman çelişki sadece sorduğum soruya cevap verseydin keşke ben orda 20 dakikanın 5 dakikalık bölümünden bankacı kızın yeteneğinden bahsettim izlemediysen izlemedim de kurtul işin içinden oraya buraya dalmasanda olurdu ama o bankacı kızı seyrettinmi sadece onu sorayım :))

verdiği meyveler tubanın olsun meyvelerde gözüm yok dream ama yine cevap vermemişsin benim beren aşkımı anlata anlata 25 cümle kurmuşsun ve bereni kötülemek için elinden geleni yapmışsın gülüyorum diyorsun ama yazıların ağlıyor :) bu ne yaman çelişki sadece sorduğum soruya cevap verseydin keşke ben orda 20 dakikanın 5 dakikalık bölümünden bankacı kızın yeteneğinden bahsettim izlemediysen izlemedim de kurtul işin içinden oraya buraya dalmasanda olurdu ama o bankacı kızı seyrettinmi sadece onu sorayım :))
O sahne boş sahneydi canı sıkılmıştır o an mutfağa gitmiştir WC'ye gitmiştir (b) O boş 5'dkayı @dream kendi doldurmuştur :X

20 Dakikanın fragmanları harbiden çok iddalı.İntikamın tutması için fragmana bile gerek yok zaten Beren yeter.A/B'de bu hafta intikam farkı açar Total'de iyice yaklaşır.2-3 bölüm sonrada rahatlıkla totalde zirveyi alır.

20 Dakika bence Total'dede zirveyi alacaktır.A/B'de bu hafta farkı açar Totalde ise 7ye falan yaklaşırsa eğer zirveyi totaldede alacagı anlamına gelir.İki dizide zirveyi fazlasıyla hakediyor.

Boş ve anlamsız bulduğum bir soruya cevap vermemi bekliyorsan daha çok beklersin destere bende intikamda emlakçı kadını çok beğendim oyunculuk nasıl olur gösterdi sen nasıl buldun o kadını sen bu boş soruya cevap vereceksen senin kararın ama ben böyle boş anlamsız sorulara cevap vermem :)

Boş ve anlamsız bulduğum bir soruya cevap vermemi bekliyorsan daha çok beklersin destere bende intikamda emlakçı kadını çok beğendim oyunculuk nasıl olur gösterdi sen nasıl buldun o kadını sen bu boş soruya cevap vereceksen senin kararın ama ben böyle boş anlamsız sorulara cevap vermem :)

ben cevap veririm niye vermiyim emlakçı kadın manken gibi fiziği ve süper bkışları olan şahikadan iki gömlek daha güzel kızdı ama berenle ne güzellik nede yetenek olarak yarışamazdı

ama sen dediğim sahneyi hatırlamadığın için şimdi tekrar izlemen lazım 20 dakikayı :)

Ya gerçekten değerlendirme yapmişssin @destere'ye hak vermişsin...Yada harbiden izlememişssin yine @destereyi haklı cıkarmişssin :X

Destere komikmisin sen hala senin o anlamsız soruna cevap vereceğimi filan mı düşünüyorsun eğer öyleyse daha çok beklersin :D

ben hala bekliyorum:) bir umut işte belki izlemişsindir yada hatırlıyorsundur bankacı kızı öyle bir umuda kapıldım :))

ilk bölümün tekrarı vardı biraz önce starda orda öğretmen alinin dizide 5 dakika konuştuğu bankacı kadındaki yeteneği gördünmü gördüysen tarafsız değerlendirme yapabiliyorsan ordaki bankacı kadınında mimikleriyle ve rolün üstesinden gelişiyle tubadan çok daha kaliteli oyuncu olduğunu görürsün darılmaca gücenmece yok bankacı kız neden başrol değilde tuba başrol diye sorsalar kimse mantıklı bir cevap bulamaz?

bir kez bir rolden oynayan kişinin rol yetenegi belli olmaz.. herkez bir rolü oynar ama gerçek oyuncu bir kaç rolü oynar

bir kez bir rolden oynayan kişinin rol yetenegi belli olmaz.. herkez bir rolü oynar ama gerçek oyuncu bir kaç rolü oynar

altın her ortamda her mekanda altındır paslı demir ise güneşe koysanda odaya koysanda paslı demirdir

yani tek rolde ışık vermişse oyuncu tüm rollerin üstesinden gelir :))