''İntikam'' ve ''20 Dakika'' Dizilerinin Önü Açık!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
2281d1356136330-iste-intikamin-resmi-afisi-461692_478744658831347_1196380160_o.jpg

584575170.jpg

Bu hafta TV ekranlarında 2 tane iddialı dizi başladı. Biri Star TV ekranlarında salı akşamı yayın hayatına başlayan 20 Dakika diğeri ise , perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İntikam.

İki dizide de çok değerli ve başarılı oyuncular yer alıyor.

İki diziyi de izledim ve ikisini de çok beğendim.Her iki dizinin de çok başarılı senaryosu , görüntü kalitesi ve oyuncuların başarılı performansı var. İyi bir emek verilmiş belli.

Kanalları dizileri tutturmak için özellikle son iki hafta ciddi bir reklam yarışı içine girdiler. Ve istedikleri oldu. İki dizide şimdilik total grubunda zirveden biraz uzak görünselerde ab grubunda günü zirvede tamamlamayı başardılar.Yayın hayatına zirvede başlayan çok az sayıda dizi oldu ve 20 Dakika ile İntikam bu engeli aşarak daha ilk bölümlerinden zirve mutluluğunu yaşadılar.

20 Dakika ve İntikam dizileri reyting başarılarının yanında sosyal medyada da dikkat çekmeyi başardılar.Her ne kadar kötü eleştiriler olsa da genel olarak bakıldığında iki dizi de sevilmişe benziyor.

Yani uzun lafın kısası bu iki dizinin önü epey açık görünüyor.İki dizi de önümüzdeki haftalarda reyting bakımından özellikle ab grubunda arayı açacak gibi gözüküyor.Totalde ise zirve yarışına girerler mi muamma .

hayret bi şey ÖZEL

Ben ikisinin de ab grubunda iyice arayı açacağını yalnız totalde zirve yarışında olmayacaklarını düşünüyorum.

20 Dakika Total'de liderlik yarışında bulunur. A/B'de ise fark atabilir.

İntikam ise A/B'de arayı açar. Total'de liderliğe kadar erişemez.

Ama ikisinin de önü açık sayılabilir. Bence 20 Dakika'nın önü biraz daha açık.

20 Dakika Total'de liderlik yarışında bulunur. A/B'de ise fark atabilir.

İntikam ise A/B'de arayı açar. Total'de liderliğe kadar erişemez.

Ama ikisinin de önü açık sayılabilir. Bence 20 Dakika'nın önü biraz daha açık.

İnşallah ikiside iki grupta da zirvede yer alırlar :)

20 dakikada dram fazla...dram ağırlıklı..ev hanımlarıda drama bayılır...İntikam daha çok zenginliği ve ihtaşımı anlatıyor..onuda genç kızlarımızı severek izleyecektir...ilerde 2 side reytinglerini artıaracaktır...bir kaç bölüm sonra yerlerini sağlamlaştıracakalrı kesin....

İkisininde totali almasını imkansız olarak görüyorum AB 20 dakika zirvede olur büyük ihtimalle ama intikam için konuşmak çok erken özetli Vadi ile kapışmasında ne olur 2 hafta sonra değerlendiririz. :)

önleri açık dolaşmaları adab-ı muaşeret ve haşeret kanunlarına aykırı fermuarı çeksinler :)))

çok ayıp :)

20 dakikada dram fazla...dram ağırlıklı..ev hanımlarıda drama bayılır...İntikam daha çok zenginliği ve ihtaşımı anlatıyor..onuda genç kızlarımızı severek izleyecektir...ilerde 2 side reytinglerini artıaracaktır...bir kaç bölüm sonra yerlerini sağlamlaştıracakalrı kesin....

Aynen:)

İki dizininde 2. bölüm fragmanlarını izledim . Fragmanları çok iyi olmuş . Bu hafta ab grubunda arayı açacaklardır.

İntikam Ab'de Arayı İyice Açar , Totaldede Zirve yarışına Girer Ve Zirveyi Alır. :)

20 Dakika 2.bölüm fragmanları muhteşem olmuş dizi 2.bölüm itibari ile tam olarak rayına oturacak.2.bölümde dram ağırlıklı olacak o yüzden ben 2.bölümde Total gurubundada dizinin artış gösterebileceğini düşünüyorum
Bu arada Star Tv 20 Dakika 2.bölüm 3.fragmanınında bol bol yayınlamalı :D

20 Dakika 2.bölüm fragmanları muhteşem olmuş dizi 2.bölüm itibari ile tam olarak rayına oturacak.2.bölümde dram ağırlıklı olacak o yüzden ben 2.bölümde Total gurubundada dizinin artış gösterebileceğini düşünüyorum
Bu arada Star Tv 20 Dakika 2.bölüm 3.fragmanınında bol bol yayınlamalı :D

ilk bölümün tekrarı vardı biraz önce starda orda öğretmen alinin dizide 5 dakika konuştuğu bankacı kadındaki yeteneği gördünmü gördüysen tarafsız değerlendirme yapabiliyorsan ordaki bankacı kadınında mimikleriyle ve rolün üstesinden gelişiyle tubadan çok daha kaliteli oyuncu olduğunu görürsün darılmaca gücenmece yok bankacı kız neden başrol değilde tuba başrol diye sorsalar kimse mantıklı bir cevap bulamaz?

ilk bölümün tekrarı vardı biraz önce starda orda öğretmen alinin dizide 5 dakika konuştuğu bankacı kadındaki yeteneği gördünmü gördüysen tarafsız değerlendirme yapabiliyorsan ordaki bankacı kadınında mimikleriyle ve rolün üstesinden gelişiyle tubadan çok daha kaliteli oyuncu olduğunu görürsün darılmaca gücenmece yok bankacı kız neden başrol değilde tuba başrol diye sorsalar kimse mantıklı bir cevap bulamaz?

He destere he ondan :D sen gerçekten bunları inanarak mı yazıyorsun çok merak ediyorum Tuba ile bu kadar kafayı bozacağına git berene bak sen aşkı memnudaki gibi aynı mimik aynı bakış aynı yandan gülümseme aynı ses tonu
Beren yatsın kalksın aşkı memnuya dua etsin hala memnunun kredisinden tüketiyo

He destere he ondan :D sen gerçekten bunları inanarak mı yazıyorsun çok merak ediyorum Tuba ile bu kadar kafayı bozacağına git berene bak sen aşkı memnudaki gibi aynı mimik aynı bakış aynı yandan gülümseme aynı ses tonu
Beren yatsın kalksın aşkı memnuya dua etsin hala memnunun kredisinden tüketiyo

başta söylemiştim dream sadece eleştiri kızmaca darılmaca yok diye amacım seni sinir etmek değil gerçekleri söylüyorum sadece :) sen benim söylediğim sahneyi tekrar izledinmi öğretmen ali nin konuştuğu bankacı kızın oyunculuk performansı tubayı beşe katlamazmı sadece beş dakka görünmüş dizide ama o beş dakkada tubaya oyunculuk dersi vermiş bankacı kız .. hem yetenekli hmde güzel yani o niye başrol değilde tuba başrol diye hiç düşünmedinmi kendince tubaya yapılan her eleştiride araya bereni katıp lafı gümbürtüye getirme önce şu tubanın yetenek olayına bir açıklık getirelim sonra berenide eleştiririz birlikte bu iş sırayla çömezlerden başlamak lazım işe :))

20 dakika ilk bölümden zirveyi aldı bu hafta

3.Fragman bomba o müzik bile 10 reyting

- - - Ekleme - - -

Moderatörün son düzenlenenleri: