"İntikam" Tanıtım Fragmanları

bunu zenginlikle alaksı yok sırrı biri açık etse hepsi yanacak o yüzden kendilerini güvende hisstemek için böyleler tüm insanlar için böyledir durum
ilk sezonu izledim merak etme neler olduğu aklımda youtubeden de bakalım insalar neyi en çok izlemiş yorumlamış

bu intikamın da ne bitmez fragmanı varmış arkadaş ...kendi başlasada en azından fragmanlarının konularından kurtulsak.......

ezel bahardan daha dogrusu ezel intikam almıyor ki
)))) yatakla intikam alsın
)) ezeli tam izleseydin anlardın ya izlemedim yada intikam gibi izlemişsin
))))

arkadaşlık mevzusu is ben dizilerdeki klışelerden bahsettim. zenginlerin arkadaşlıklarını hep çıkar üzerine kurulurdur o açıdan bu da klasik bir durum diyorum yoksa felsefe yapmıyorum
))))

çıkarları değil işte beyazsoy iişte birinin hatası hepsinin ömür boyu hapsine neden olucak bir uçuak dolusu ölen insan var ortada

ezel konusuna girmiyorum konu zaten uzadı ben izleyecğimi izledim meraketme

intikam destanı çok yakında ekranlarda

1.bölüm fragmaninin yakinda çikmasi dilegiyle..

bu dizinin adı nasıl intikamolmuş hatret ettimyani...

- - - Ekleme - - -

diziyi izlemiyeceğimden bereni görme kabusu da geçirmeyeceğim allahıma bin şükür..

ocakta asıl kabusu emily yaşayacaktır...zavallı kızın rolünü beren gibi kabiliyetsiz biri oynayacak...kim bilir ne suçu vardı kızın....
Zavallı polat tek karakterle kaldı...Koskoca 10 sene... 10 yaşinda biri bugun 20 yaşinda..Adam hala aynı karakter..yetenek kriterin buysa bırak Beren en yeteneksiz olsun..

- - - Ekleme - - -

ocakta asıl kabusu emily yaşayacaktır...zavallı kızın rolünü beren gibi kabiliyetsiz biri oynayacak...kim bilir ne suçu vardı kızın....
Zavallı polat tek karakterle kaldı...Koskoca 10 sene... 10 yaşinda biri bugun 20 yaşinda..Adam hala aynı karakter..yetenek kriterin buysa bırak Beren en yeteneksiz olsun..

ben de zaten polat yetenekli demedim ki.... vadiyi izleyen sadece polatı görmek için izlemiyor...vadiyi izlenir kılan başka şeylerde var....necati erkek yeteneksiz...beren dişi yeteneksiz...iki yeteneksiz ocakta birleşecek...türk tvlerinin sonunu hazırlayacak....maya tv kehaneti 2013.....:sneakiness:

beren yeteneğini milyonlareın önünde kantlamış biri oyuncu hızlı necati gibi abi torpili yok malesef