"İntikam" Tanıtım Fragmanları

yarışmaya halktan biri olarak katıldı yarışmada yeteneğini kanıtladı ve ünlü oldu :D
eminim ki öyledir....acaba hangi halktan katıldıda yarışmadan sonra karekteri bir anda değişti hayret...:jump2:

- - - Ekleme - - -

vadi gibi çöp dizileri izleyenlerin bereni eleştirmeye hakkı yoktur :)
sen şimdi bombayı eline aldın tutuyon yani....:bilmem:

hızlı şu alıntı yapma işini beceremiyorsanız alıntı yapmayın:) katlediyorsunuz mesajları şimdi alıntı yaptığın mesajı senmi yazdın emremi yazdı karışmış aynı hatayı biraz öncede emre yaptı :))

hızlı şu alıntı yapma işini beceremiyorsanız alıntı yapmayın:) katlediyorsunuz mesajları şimdi alıntı yaptığın mesajı senmi yazdın emremi yazdı karışmış aynı hatayı biraz öncede emre yaptı :))
ben hızlı adamım adı üstüne bazen o kadar hızlı yazıyorumki...ben bile şaşırıyom bu işe...milyonda birde olsa hızlının da aşırı hızda hata olasılığı vardır...

- - - Ekleme - - -

hakketende kendi kendime cevap vermişim ya.....bu beren adamı çıldırtır diyolardı doğruymuş demek....:frog:

Hızlı gonzales Necati halkın içinden geldi, Beren yarışmadan demiş.

Yarışmaya sadece uzaylılar mı katılıyor diye düşünmeden de edememiş :d

Keşke, herkesin kardeşi olsaydı da, yeteneksiz olsa da, dublajla falan da başrolde oynatsaydı :d

ben hızlı adamım adı üstüne bazen o kadar hızlı yazıyorumki...ben bile şaşırıyom bu işe...milyonda birde olsa hızlının da aşırı hızda hata olasılığı vardır...

- - - Ekleme - - -

hakketende kendi kendime cevap vermişim ya.....bu beren adamı çıldırtır diyolardı doğruymuş demek....:frog:

izlediğin dizinin kahramanı yeteneksiz polat olursa yazında böyle birbirine karışır normal durum :))

Hızlı gonzales Necati halkın içinden geldi, Beren yarışmadan demiş.

Yarışmaya sadece uzaylılar mı katılıyor diye düşünmeden de edememiş :d

Keşke, herkesin kardeşi olsaydı da, yeteneksiz olsa da, dublajla falan da başrolde oynatsaydı :d
berenin kardeşi yoksa anne babasının sorunu bizi enterese etmez....benim mesajlardan necatiyi savunuyom anlamı çıkmasın...ben xemrenin mesajlarının eksik yönlerini tamamlıyorum....

- - - Ekleme - - -

izlediğin dizinin kahramanı yeteneksiz polat olursa yazında böyle birbirine karışır normal durum :))
yeteneksizler vadide olmuyo...acunun programında oluyo...:devilish:

berenin kardeşi yoksa anne babasının sorunu bizi enterese etmez....benim mesajlardan necatiyi savunuyom anlamı çıkmasın...ben xemrenin mesajlarının eksik yönlerini tamamlıyorum....

- - - Ekleme - - -

yeteneksizler vadide olmuyo...acunun programında oluyo...:devilish:

acunun proğramına bile renkli şaklabanlar çıkarıyorlar yeteneksiz olsada bari arkalarıyla top sektirirp izleyiciye iyi görünmeye çalışıyorlar polatta o kadarlık bir renkte yok :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,105
Üyeler
8,483
Son Üye
justking