Super otesi, harika, bu kelimeleri bile yazarken utaniyorum cunku bu kelimeler bu fragmanin karsiligi bile olamaz.persembeye yeni dozer geliyo
hallaç pamuğu gibi atacak çakma ramboları
Super otesi, harika, bu kelimeleri bile yazarken utaniyorum cunku bu kelimeler bu fragmanin karsiligi bile olamaz.persembeye yeni dozer geliyo
daniel ultra yakisikli demedemedım nejat ıslerden daha iyi uymus demiştim. amandaya da masum değil demedim. güzel değil dedim. ikisi ayrı şeyler)) kız rolüne çok uygun masum. berenden daha masum.
benim asıl anlamadığım bu dizinin neyini beğendınız bana anlattın . neyi cezbetti. kızın düşmanlarının okadar açıkları bariz ki nasıl öcünü alacağı çok belli. dizinin gıdasatı ilk 20 dakikada ortaya çıkıyor. ha işi karmaşık yapıp yada ikinci sezona atmak için asıl herkesi yukardan oynatan biri lazım bu terörist eylem bu insanların çapı değil. terörist eylemi planlayan kişi bu victorya ve lydia conrad dan daha üst biri olmalı
Daniel karakterini Nejat ile karşilaştirma Mert bilmem ne? O herifle Kıyaslıcan..Nejat İşleri gemici/barcı adamla kıyasla...Baştan yanliş izlemişssinbi daha izle...
Lydia ve Condrad yapmadi zaten ucak düşürmeyi 1.sezonun 10.bölümünden sonra "girişim" denen birlik uyeleri var onlarada değiniliyor.2.seoznda onlara daha cok yer veriliyor suan..Girişim denen birliği şu çok sevdiğin kvp'deki konsey olarak düşün...Arkası sağlam..
Herşey cabuk anlaşilmıyor dizi zaten 40dklık bi olaydan ibaret hikaye o kadar geniş ki adamlar her bölüm bi kişiyi al aşa ediyorlar...Türk dizilerinin uzunluğuna alişmiş bi bünye 40dklık bir dizi izleyince tam zevki çıkaracam derken bölümün bitince hayal kırıklıgı yaşamişssin..
Sen zaten tüm yorumlari okuyorsun ki...Konsey benzetmesinide @xemrexxx o bi konuda demiştin..Senin İntikamı cok iyi takip ettiğinide biliyorum..1 bölüm izleyip yapılan yorumlari kendin birleştirmen pek zor olmasa gerek? Ezel'de Revenge'de ikiside Conte Monte'den esinlenilmiş.Sen o filmide izlesen onuda kötülersin %100...Neyse hacı İntikam'ın reytingi yuksek cıkıncaki yorumlarini neye bağlayacan? Her yerden yolunu kapadın..olurda düşük çıkarsa(ihtimal vermiyorum ya) o zaman ki yorumlarin "Türk halkı 2. bi EZEL yemez artık" gibi bişeyler gevelersin...yamnlış izlemedim isimleri karıştırdım sadece . ben nejatın orjinaliyle kıyasladım.. isimleri aklımda tutmayayım bir bölüm izledim..
uçak düşürmeyi zaten lydia ve condrad yaptı demedim. nasıl okuyorsun onlara bu iş 10 numara büyük gelir diyorumm. daha büyük birinin işi. zaten 2 . sezon dizinin devamı için yukardan biri lazım dedim. demekki dizi okadar basit ki 1 bölüm izleyerek olaylar çözülüyor)))))))))))))))))))))
arada onu zehirliyor onu dövüyor falan filanlarla dolu işte biz bu diziyi ezelde izledik derken boşuna demedim
4. Fragmanı beğendim)
konsey olayını bilmiyordum ezelde de diziyi uzatmak için birini peydah ettiiler yukardan herşeyi yapan.. birde 200 den fazla kişi ölmüş ben diziyi uzatsam öyle yaparım başka seçenek yok ki. öldür öldür nereye kadar))))
intikam yüksek çıkabilir çünkü beren var ama sonra nasıl olur merak konusu dizinin asıl izlyici gençler olacak. geçlerde diziyi internet izlyecek .bire bir gitmesi dizi için dezavantaj ilerki bölüm reytingleri düşecektir. hele ikinci sezon dahada düşer.
ben diziyi ile yorum yaparken türkiyede izlenmez demedi. forumdash sen nasıl yorumlarımı okudun yahuu))
iyide bnbunu da izledik ki beren aşk-ı memnu forever yaniişte bilmediğin şeylewr çok o yüzden eleştirirken 2 kez düşündiziyi gençler kadar orta ysşlı ya da yaşlılar da izleyecek sen de biliyorsun adam karısınıı eskiş sekreteriyle aldatıyor sonra bir kızla birlikte oluyor kız sonra oğlunu etkilşiyor oğluyla nişanlanıyor adamla görüntüleri çıkıyor falan filan yani orta yaşlıları da etkileyecek yerler çok
iyide bnbunu da izledik ki beren aşk-ı memnu forever yani))))))))))))
öylese klasik intikam hikayesi işte.. uzatmaya gerek yok ama babasını ayrtıp ogluyla bişanlansaydı daha gerçekçi bir intikam hikayesi olur du))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?