yüklemişsin ama videoyu destan şeklinde bir mesajla süsleyeyim demişsin geç kalmışsın elin oğlu gelmiş sadece video yu açmış malı götürmüş)))
Buğra elin oğlu mu.
yüklemişsin ama videoyu destan şeklinde bir mesajla süsleyeyim demişsin geç kalmışsın elin oğlu gelmiş sadece video yu açmış malı götürmüş)))
Buğra elin oğlu mu.Çok darılmıştır bu mesaja.
- - - Ekleme - - -
sanırım bunlar lafı toparlama çabaları ilk mesajdaki kinayeli vuruş tekniğini beyazsoy çözdü artık ne desen boşa))
Beyazsoy gerçekten çözmüşse anlamıştır iyi bir şey söylediğimi.
- - - Ekleme - - -
sanırım bunlar lafı toparlama çabaları ilk mesajdaki kinayeli vuruş tekniğini beyazsoy çözdü artık ne desen boşa))
lafın gelişi tabiki öyle bir deyim vardır yoksa buğra en sevdiğim arkadaşlardan biridir ama elin oğludur babamın oğluda değildir hani)))
mesaj önceden hazırdı)))))) yukleme geç bitti .
bırak mesajın hazır olması video coverter programi bile hazırdı))))
dedim hızda milim şaşmaz)))
Biliyorum deyimi.
Buğra sevdiğimiz bir arkadaşımızdır ama dediğin gibi babamızın oğluda değil.
Sen de mesaj yazmada hızlısın.tamam bişey demedik zaten bana kalsa ben konu açmayı daha kavrayamadım siz oraları aşmışsınız hız konusunda yarışıyorsunuz ben sizin yanınızda piyade kalırım))
arada buğra gümbürtüye gidecek iyiki buralarda değil övüyormuyuz dövüyormuyuz belli değil)
kinaye olsa ne olacak. darksalla aramızda problem olmaz ..
Sen de mesaj yazmada hızlısın.
- - - Ekleme - - -
Buğra iyi niyetimizi anlamıştır.
ben aksini iddia etmedim zaten ama demekki kim olursa olsun güvenmeyeceksin fırsat bulunca nasılda laf vuruyorlar)
ben aksini iddia etmedim zaten ama demekki kim olursa olsun güvenmeyeceksin fırsat bulunca nasılda laf vuruyorlar)
- - - Ekleme - - -
orda bayağı hızlısın deseydin mesajında kinaye arardım)
- - - Ekleme - - -
orda bayağı hızlısın deseydin mesajında kinaye arardım)
kinaye olsa ne olacak. darksalla aramızda problem olmaz ..
size iyi mesajlasmalar))))
bugün kü tek doğru lafin
size iyi mesajlasmalar))))
arada buğra gümbürtüye gidecek iyiki buralarda değil övüyormuyuz dövüyormuyuz belli değil)
Burdayım kulağımda kulaklık var çınlamaları duymamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?