Kesin gibi, Kanal D Ocak'ta zirveyi istiyordur.![]()
Elbette azalır ama toparlar diye düşünüyorum zamanla, aylarca toparlanamayacak mı ?
süper olmuş geç kaldı tanıtım ben dizi şubata sarkar diye korkmuştum ocaksa bir ay kaldı vadinin ömrü ondan sonra Allah rahmet eylesin)
zaten polatda esata boşuna gitmedi geri dönmez... beren, esat dan daha tehlikelidir)
endgame herhangi bi dizi 3 ay ara verse 18 reytinglerden dönüp 17 alamaz emin ol terör 22 reyting alırken kaldırıldı bu ülkede yapılan anketlerde %85 vadi kalkmasın dedi milyonlarca kişi tarafından
ondan önceki sene atv deydi vadi yine karşısında fatmagül vardı yine vadi kayıplardaydı darksaal iyi hatırla)
Geç mi ?
1 ay önceden tanıtıldı, çoğu dizi 15 gün önceden tanıtılır...
Geç mi ?
1 ay önceden tanıtıldı, çoğu dizi 15 gün önceden tanıtılır...
- - - Ekleme - - -
3 aya nerden geldik ya, 2 hafta ara vermemiş miydi ?
Sende o seneki ATV'nin durumunu hatırla, içler acısı.![]()
20 dakikanın tanıtımına göre geç başladı .
hatta benim için üzülme 2 ay önceden tanıtımlara başlamıştı sanırım
destere bu ocak ayı ak koyun kara koyun belli olur ama söylim çok sevinme totalde hiç sansı yok ab'de yok
vadi karsısına gelen özetini geçemiyor ve atv ara vermiyorartık eskisi gibi değil blok reklam bile geçiyor ara'da
![]()
Vadi'yi övmek isterken blok reklam diyerek Vadi'yi küçülttün.![]()
Vadi'yi övmek isterken blok reklam diyerek Vadi'yi küçülttün.![]()
vadi ayarı verecek berene karşılama töreni hazırlar pana rahat olun![]()
kanal d dizileri kadar olamazyd reklamsız 5 saat sürüyo
![]()
Beren'le ne alakası var, bari maç deseydin.darksaal senin durumunda pek takasın durumundan farklı değil vadi başarısız oldu demek yerine suçu maçlara tnt ye atv ye atıyorsun)
şunu kabul et işte vadi beren karşısında tutunamıyor)