"İntikam" Tanıtım Fragmanları

mazarete bak maçlar varmış :d
3 ay ara neden verildi kanalla anlaşamadı pana paragözlük etti gene orası bizi bağlmaz

Kesin gibi, Kanal D Ocak'ta zirveyi istiyordur. :)

süper olmuş geç kaldı tanıtım ben dizi şubata sarkar diye korkmuştum ocaksa bir ay kaldı vadinin ömrü ondan sonra Allah rahmet eylesin :))

zaten polatda esata boşuna gitmedi geri dönmez... beren, esat dan daha tehlikelidir :))

Elbette azalır ama toparlar diye düşünüyorum zamanla, aylarca toparlanamayacak mı ?

endgame herhangi bi dizi 3 ay ara verse 18 reytinglerden dönüp 17 alamaz emin ol terör 22 reyting alırken kaldırıldı bu ülkede yapılan anketlerde %85 vadi kalkmasın dedi milyonlarca kişi tarafından

süper olmuş geç kaldı tanıtım ben dizi şubata sarkar diye korkmuştum ocaksa bir ay kaldı vadinin ömrü ondan sonra Allah rahmet eylesin :))

zaten polatda esata boşuna gitmedi geri dönmez... beren, esat dan daha tehlikelidir :))

Geç mi ?

1 ay önceden tanıtıldı, çoğu dizi 15 gün önceden tanıtılır...

- - - Ekleme - - -

endgame herhangi bi dizi 3 ay ara verse 18 reytinglerden dönüp 17 alamaz emin ol terör 22 reyting alırken kaldırıldı bu ülkede yapılan anketlerde %85 vadi kalkmasın dedi milyonlarca kişi tarafından

3 aya nerden geldik ya, 2 hafta ara vermemiş miydi ?

Geç mi ?

1 ay önceden tanıtıldı, çoğu dizi 15 gün önceden tanıtılır...

- - - Ekleme - - -

3 aya nerden geldik ya, 2 hafta ara vermemiş miydi ?

show da 3 ay oynamadı aşkı memnu oynadı o ara

- - - Ekleme - - -

Gazetelerin internet sitelerinde de konu hakkında anketler düzenlenmiştir. Milliyet gazetesinin yaklaşık 760.000 katılımlı anketine göre okurların %84'ü dizinin yayından kaldırılmamasını isterken, %16'sı yayından kaldırılmasını istemiştir. Milliyet gazetesi ise yayından kaldırılmasının kesinleşmesi üzerine ikinci bir anket ile şu soruyu sormuştur: Kurtlar Vadisi Terör Dizisi'nin yayından kaldırılmasını doğru buluyor musunuz?
Aynı zamanda Hürriyet gazetesinin yapmış olduğu anket, Zaman gazetesinin yapmış olduğu anket, Hürriyet Gazetesi anketi ise 1.076.025 kişinin katılımıyla gerçeşleşti ve katılımcıların %88'i (915 325 kişi) RTÜK'ün uygulmasını sansür olarak değerlendirerek dizinin yayından kaldırılmasına karşı çıkarken, %11.9'u (128.540 kişi) ise dizinin kaldırılmasını doğru bulmuştur.

Sende o seneki ATV'nin durumunu hatırla, içler acısı. :D

darksaal senin durumunda pek takasın durumundan farklı değil vadi başarısız oldu demek yerine suçu maçlara tnt ye atv ye atıyorsun :))

şunu kabul et işte vadi beren karşısında tutunamıyor :))

20 dakikanın tanıtımına göre geç başladı .

hatta benim için üzülme 2 ay önceden tanıtımlara başlamıştı sanırım

20 Dakika yakında başlayacak, muhtemelen Aralık'ın 3. haftası, onunki de çok erken sayılmaz...

20 Dakika perşembe olsa Vadi esas şoku yaşardı ama Star akıllı kanal, bunu yapmaz. :)

destere bu ocak ayı ak koyun kara koyun belli olur ama söylim çok sevinme totalde hiç sansı yok ab'de yok

vadi karsısına gelen özetini geçemiyor ve atv ara vermiyor :) artık eskisi gibi değil blok reklam bile geçiyor ara'da :)

beren fırtınası ihtiyarları kesin kalpten götürür zaten fragmandan onu çıkardım polatla da zamanla uğraşır senaryoya bağlı

destere bu ocak ayı ak koyun kara koyun belli olur ama söylim çok sevinme totalde hiç sansı yok ab'de yok

vadi karsısına gelen özetini geçemiyor ve atv ara vermiyor :) artık eskisi gibi değil blok reklam bile geçiyor ara'da :)

Vadi'yi övmek isterken blok reklam diyerek Vadi'yi küçülttün. :D

vadi ayarı verecek berene karşılama töreni hazırlar pana rahat olun :D

şok şok hangi üye beren kvp yi geçsin taksim meydanında etekle dolaşırım dedi az sonra konuda :d

kanal d dizileri kadar olamaz :d yd reklamsız 5 saat sürüyo :d

Takas hep konuyu değiştiriyorsun ama yazdığın da doğru değil. :)

YD, O Ses ile aynı reklamı aldı, söveceksen tek sövme, birlikte söv. :) Karadayı da burun farkıyla farklı aldı, yoksa o da blok. :)

darksaal senin durumunda pek takasın durumundan farklı değil vadi başarısız oldu demek yerine suçu maçlara tnt ye atv ye atıyorsun :))

şunu kabul et işte vadi beren karşısında tutunamıyor :))
Beren'le ne alakası var, bari maç deseydin. :D

Hiçbir zaman gerçek olmayan bir şey söylemedim, reyting verilerine göre Fatmagül Vadi'yi geçmiştir. :)

Ama şuna itiraz ederim tabiki, bunu bazı kendini dizi doktoru sanan kişilerde söylüyor;

"Beren 4 yıl zirvedeydi" Bu gerçeği yansıtmamaktadır, Beren'i nasıl daha fazla överiz diye kullanıyorlar.

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking