"İntikam" Tanıtım Fragmanları

endgame 2. sezonda Mart'a kadar Kurtlar Vadisi Pusu totalde 1. oldu.

Star'da 2 hafta filan üst üste yayınlanmadı Vadi, ondan sonra 2. olmaya başladı.

Vadi ile Aşk-ı Memnu'nun kitlesi pek aynı değil, 2 hafta gösterilmemesinin bir alakası olduğunu sanmıyorum açıkçası...

Birinden diğerine kayma olmuş olması lazım bunun için, o da zor göründü gözüme...

kimse bana aşkı memnu vadiyi geçti demesin kesinlikle geçememiştir bunu objektif herkes bilir.
adamlar show da 3 ay oynamadı yine geçilmesi show da totalde 1 kez bile geçilmesi geldi stara uefa maçları yüzünden 3 haftada bir oynuyodu ona rağmen arada zirveyi alıyordu geçin bu işleri azıcık objektif olun vadi aşkı memnuyu ezdi

niye yayınlanmadı acaba maçamı denk geldi zaten kaybedeceği yarışmalarda vadi kaçarak güreşmeyi tercih eder geçen senede tüm maçlarda yoktu zaten beren fark atıyor birde maçla yayınlasalar vadi 5 reytingi geçemeyecek bunu bildikleri için yetişemedi şu oldu bu oldu bahanesiyle vadiyi yayından çektiler :))

Aslında maçları Star yayınlıyordu, Vadi de Star'daydı, yani biri varken diğeri olamazdı. :D

niye yayınlanmadı acaba maçamı denk geldi zaten kaybedeceği yarışmalarda vadi kaçarak güreşmeyi tercih eder geçen senede tüm maçlarda yoktu zaten beren fark atıyor birde maçla yayınlasalar vadi 5 reytingi geçemeyecek bunu bildikleri için yetişemedi şu oldu bu oldu bahanesiyle vadiyi yayından çektiler :))

Maçla Vadi aynı kanalda yayınlandığından olmasın. :):)

Vadi ile Aşk-ı Memnu'nun kitlesi pek aynı değil, 2 hafta gösterilmemesinin bir alakası olduğunu sanmıyorum açıkçası...

Birinden diğerine kayma olmuş olması lazım bunun için, o da zor göründü gözüme...

objektif yorum mu bu şimdi 3 ay oynamadı dizi 3 haftada bir oynadı izleyicisi hiç mi azalmaz mantığa bak ya stardayken vadi oynuyomuydu oynamıyomuydu belli değildi o ara geçti zaten

konu döndü dolaştı yine kurtlar berene döndü . kanal d korkmazsa göreceğiz agb dogrumu ölçmüş (şike demiyorum) ölmemiş anlayacagız. 1 yıldır tartışılıyor artık yeter 1 sonra hanyayı konyayı göreceğiz

kimse bana aşkı memnu vadiyi geçti demesin kesinlikle geçememiştir bunu objektif herkes bilir.
adamlar show da 3 ay oynamadı yine geçilmesi show da totalde 1 kez bile geçilmesi geldi stara uefa maçları yüzünden 3 haftada bir oynuyodu ona rağmen arada zirveyi alıyordu geçin bu işleri azıcık objektif olun vadi aşkı memnuyu ezdi

3 haftada bir oynassa o sezon 13 bölüm olması gerekir

Aslında maçları Star yayınlıyordu, Vadi de Star'daydı, yani biri varken diğeri olamazdı. :D

ee nerde geçmiş aşkı memnu 3 haftada bir kıyıda köşede oynuyodu vadi güldürmeyin adamı o dönemi, çok iyi hatırlarım isyan ediyodu millet küfür ediyolardı resmen

konu döndü dolaştı yine kurtlar berene döndü . kanal d korkmazsa göreceğiz agb dogrumu ölçmüş (şike demiyorum) ölmemiş anlayacagız. 1 yıldır tartışılıyor artık yeter 1 sonra hanyayı konyayı göreceğiz

kanal D korkmaz da yalnız atv korkup vadiyi cumartesi alev alev in yerine aldırabilir çünkü alev alev intikam karşısında, vadiden daha iyi direnç gösterecektir :))

- - - Ekleme - - -

Destere 3 Ocak'ta görüşelim. :D

tarih kesinmi beren 3 ocakta geliyormu ??

beyazsoy sanki Aşk-ı Memnu ile KVP karşılaşıyor da göreceğiz doğru ölçülüp ölçülmediğini...

Yepyeni işler karşılaşıyor, şimdiki sonuç geçmişi bağlamaz...

bırak aga ya objektifiz derler bi de vadi aşkı memnuyu ezmiştir açık ve net :D

TNT yayınlamaz tabii, 1 bölümüne kaç para veriyor. :)

Adamların tek ciro yapan işi zaten, tam performansını almak ister her zaman. :)

ondan önceki sene atv deydi vadi yine karşısında fatmagül vardı yine vadi kayıplardaydı darksaal iyi hatırla :))

objektif yorum mu bu şimdi 3 ay oynamadı dizi 3 haftada bir oynadı izleyicisi hiç mi azalmaz mantığa bak ya stardayken vadi oynuyomuydu oynamıyomuydu belli değildi o ara geçti zaten

Elbette azalır ama toparlar diye düşünüyorum zamanla, aylarca toparlanamayacak mı ?