İntikam Dizisinin Yönetmeni Değişti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
revan efendı bakıyorumda kendın başa çıkamadın arkadaşlarınıda çağırıyorsun dayak yıyen çocukların mahalle arkadaşlarını çağırması gibi
Parasıyla değil mi? Bas Bas paraları Mike Kelleye, Al al senaryoları kekleye kekleye. :kiki:

Eskiden Aşkı Memnuya öpüşme var diyorlardı, Fatmagüle tecavüz var diyorlardı (ki ilk bölümde olmuştu), İntikama da çakma diyorlar. :X
onlarda roman uyarlaması kopyala yapıştırı çok seversınız

2. sezonda Hatice Memiş ile beraber yönettiler. Yani 2. sezon yardımcı yönetmen değildi...

Ama aksiyon ve gerilim sahnelerinde Çağrı Vila Lostuvalı'da başarılıydı ama ben @Forumdash'a hep derdim bu diziyi Mehmet Çağatay yönetse çok daha iyi olurdu diye. Çağrı Vila ilk sezonda da vardı ama nedense diziye bir yararı olmadı. (Ya da çok duygusal sahne olmasını engellemiş olabilir bir ihtimal. :X)
Kim??? :X

2. sezonda Hatice Memiş ile beraber yönettiler. Yani 2. sezon yardımcı yönetmen değildi...

Ama aksiyon ve gerilim sahnelerinde Çağrı Vila Lostuvalı'da başarılıydı ama ben @Forumdash'a hep derdim bu diziyi Mehmet Çağatay yönetse çok daha iyi olurdu diye. Çağrı Vila ilk sezonda da vardı ama nedense diziye bir yararı olmadı. (Ya da çok duygusal sahne olmasını engellemiş olabilir bir ihtimal. :X)
Duygusal sahneler yok diye amerikanvari duruyor zaten. Valla Beren olmasaydı bu dizi tutmazdı yine söylüyorum.

Dizinin konusu mükemmel, senaryosu harika ama Türkiyede böyle işler ilgi görmüyor.

Bkz: 20 Dakika, Uçurum, Suskunlar

İntikamı ayakta tutan Beren Saat ama. :):)

Hadi Hayirli olsun... Keske Vadi nin de Yönetmeni degisse! Bizde Aksiyon Sahnelerinden sikayetciyiz!

revan efendı bakıyorumda kendın başa çıkamadın arkadaşlarınıda çağırıyorsun dayak yıyen çocukların mahalle arkadaşlarını çağırması gibi

onlarda roman uyarlaması kopyala yapıştırı çok seversınız
Ok. :kiki:

Romandan 1 film çıkar bunlar 27 reytinglik dizi yapmışlar. Helal o zaman. :Z

romandan 100 bölümlük 200 bölümlük dizide çıkar 27 reytıng konusu uzun bır konu şaibeli konu agb konusu bu konu burda çok tartışıldı onun için bu konuyu açma istersen

Mehmet Çağatay Tosun :X

Duygusal sahneler yok diye amerikanvari duruyor zaten. Valla Beren olmasaydı bu dizi tutmazdı yine söylüyorum.

Dizinin konusu mükemmel, senaryosu harika ama Türkiyede böyle işler ilgi görmüyor.

Bkz: 20 Dakika, Uçurum, Suskunlar

İntikamı ayakta tutan Beren Saat ama. :):)
Suskunlar'da ayaktaydı ama dizi sadece 1 hafta ara verdi 4. bölümünde ve ondan sonra reytingleri hiç düzelmedi...

Orjinalindeki kadar kaliteli olmasını bekliyorsak diziyi Mehmet Çağatay yönetmeliydi. Hatta Altın Kelebek'te ödül de aldı ve şu an Merhamet'i yönetiyor adam. Eminim İntikam'ı o yönetseydi daha başarılı olurdu...

Mehmet Çağatay Tosun :X

Suskunlar'da ayaktaydı ama dizi sadece 1 hafta ara verdi 4. bölümünde ve ondan sonra reytingleri hiç düzelmedi...

Orjinalindeki kadar kaliteli olmasını bekliyorsak diziyi Mehmet Çağatay yönetmeliydi. Hatta Altın Kelebek'te ödül de aldı ve şu an Merhamet'i yönetiyor adam. Eminim İntikam'ı o yönetseydi daha başarılı olurdu...
4 bölüm sonra düşmesi kötü zaten. Demekki hemen dağılacakmış.

Hatırlarsan İntikam da daha 3. bölümde Mehmet Ali Birand vefatı nedeniyle ara verdi...

4 bölüm sonra düşmesi kötü zaten. Demekki hemen dağılacakmış.

Hatırlarsan İntikam da daha 3. bölümde Mehmet Ali Birand vefatı nedeniyle ara verdi...
Evet, hatta benim yorumum da vardı. Suskunlar'da böyle ara vermişti ve tekrar toparlanamadı diye. İnş. aynı şey İntikam'ın başına gelmez gibi bir yorumda bulunmuştum...

mesude den kurtulduk iyi oldu konuk oyuncuları hep yaprak dökümünden seçiyordu :)
bence dizi önümüzdeki sezon ocak ayında biter @EveN

süper haber :) mesude çok bile durdu orda...

Ama arkadaşlar kolay değil ki bu tür sahneleri çekmek, hele ki bir kadın yönetmen tarafından..
furkancım bunun 100 misli aksyonları zeynep günay tan öyle bir çekiyodu ki herkesin ağzı açık kalıyodu öbgzk'de :)

ee kolay değil tabi aksiyon her yiğidin harcı değil :kiki: o dövüş sahnesinden sonra zaten mümkünse bıraksın bu işi o neydi öyle ya :kiki:
abartma istersen o kadar da değili.

bence sende aradığını bulamadın ıntıkamdan polata vurarak bu işten sıyrılamazsın
sende aradağın ilgi çekme olayını bu sayfada bulmaya çalışmıssın ama bulamamakla kalmayıp kendi yazdığın şu komik yazılarla kalmışsın.

sen gerçekten çok yüzsüz bir insansın pişkinlikte biryere kadar .
2, sezon öbgz kinin senaryosuyla 3.sezonun senaryosu aynı değerde miydi diziyi uzatmak uğruna iyice saçmalamışlardı mantığa bak bahaneye bak verdiği anlamsız örneğe senin mantığın tersten çalışıyor herhalde
bidaha hatırlatmakta yarar var kendini önemseme daha o olgunlukta bir yapıya sahip deilsin bu kafayla da çok zor
kendimii senin gibi yerde tutacağım haerketler yapmaktansa yukarda tutarım daha iyi. mantığı birisinde aramak için mantık sahibi olmak lazım , bunu unutma. senin kadar yüzsünlüğü ele almadım ben, kendimi senin iftiralarına karşı savunuyorum söylemedim diye o sözleri sen hala diretiyosun. iyice yerlere indirdin seviyeyi.