- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Asıl yönetmeni Çağrıydı ama.Çağrı Vila Lostuvalı tek başına yeterli bir isim değil. Suskunlar'ı ayakta tutan Mehmet Çağatay Tosun'du. Çağrı Vila Lostuvalı'nın Mesude Erarslan Tekin'den bir farkı yok o duygusal sahneler konusunda...
Duydum öyle bi şey ama söylentiymiş. İnşallah söylenti olmaz ve biter. Berenin dizileri hep 2 sezon sürdü. Uzayınca diziler sıkıyor zaten. Biterse çok iyi olur.@EveN İntikam bu sezon bitebilirmiş![]()
Asıl yönetmeni Çağrıydı ama.
Duydum öyle bi şey ama söylentiymiş. İnşallah söylenti olmaz ve biter. Berenin dizileri hep 2 sezon sürdü. Uzayınca diziler sıkıyor zaten. Biterse çok iyi olur.![]()
65 falan olur bence. Olsun bence iyi bir rakam. Aşkı Memnu da zaten 79`da bitmişti. İsteseler uzatırlardı onu da. Ve ya diğer sezonun Ocak ayında bitebilir o zaman tam 2 sene olur. 80 bölüm falan sürer.Ama o zaman İntikam sadece 62 bölüm falan sürmüş olur..
Asıl yönetmeni Mehmet Çağatay Tosun'du. Suskunlar'ı baştan sona izledim, diziyi iyi biliyorum yani.Asıl yönetmeni Çağrıydı ama.
Duydum öyle bi şey ama söylentiymiş. İnşallah söylenti olmaz ve biter. Berenin dizileri hep 2 sezon sürdü. Uzayınca diziler sıkıyor zaten. Biterse çok iyi olur.![]()
Benim araştırmamda Suskunların esas yönetmeni çıktı.Asıl yönetmeni Mehmet Çağatay Tosun'du. Suskunlar'ı baştan sona izledim, diziyi iyi biliyorum yani.
Çağrı Vila Lostuvalı zaten İntikam'da da yardımcı yönetmendi. Şimdi esas yönetmen olarak yeterli bir isim mi bilemem ama bana göre değil. Çünkü daha önce hep yardımcı yönetmen olmuştu tüm dizilerde...
gerekten aradığını buldun mu intikamdan böyle mi hayal edıyordun65 falan olur bence. Olsun bence iyi bir rakam. Aşkı Memnu da zaten 79`da bitmişti. İsteseler uzatırlardı onu da. Ve ya diğer sezonun Ocak ayında bitebilir o zaman tam 2 sene olur. 80 bölüm falan sürer.![]()
Bu kadar tutkulu izlediğini bilmiyordum.fazla sürmez hep aynı şeyler hep aynı şeyler
iinan hiç seyretmedım reveng deıl mı bu o yüzden aynı şey dedım yanı mükerrerBu kadar tutkulu izlediğini bilmiyordum.
Hep aynı şeyler mi? Bunu bir Vadicinin söylemesi kadar komik bi şey olamaz? Polat kaç kez vuruldu?@dizi kolik @Forumdash @xemrexxx
9 canlı karanlıkta bize yol gösteren fosforlu gözlü kedilerden bile daha canlıymış.Bu kadar tutkulu izlediğini bilmiyordum.
Hep aynı şeyler mi? Bunu bir Vadicinin söylemesi kadar komik bi şey olamaz? Polat kaç kez vuruldu?@dizi kolik @Forumdash @xemrexxx
Güzeldi9 canlı karanlıkta bize yol gösteren fosforlu gözlü kedilerden bile daha canlıymış.![]()
Ben ne için burdayım, niye burdayım. Buraya çıkmışta olabilirim, çıkmamışta. Sonuçta çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.9 canlı karanlıkta bize yol gösteren fosforlu gözlü kedilerden bile daha canlıymış.![]()
Dur daha Beren vurulmadı.bence sende aradığını bulamadın ıntıkamdan polata vurarak bu işten sıyrılamazsın
Iıııı... Bize... Nazar değdi...Ben ne için burdayım, niye burdayım. Buraya çıkmışta olabilirim, çıkmamışta. Sonuçta çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.
Dur daha Beren vurulmadı.22 bölüm süren bir Vadide Polat 10 kez vurulmuştu en az.
![]()
Parasıyla değil mi? Bas Bas paraları Mike Kelleye, Al al senaryoları kekleye kekleye.en azından amerikan çakması deıl
kendı ürettikleri bişey yok kopyala yapıştır ıyı ış
2. sezonda Hatice Memiş ile beraber yönettiler. Yani 2. sezon yardımcı yönetmen değildi...Benim araştırmamda Suskunların esas yönetmeni çıktı.Asi ve Yaprak Dökümünün yardımcısıymış.
![]()