İntikam Dizisinin Yönetmeni Değişti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mesude eraslana methiyeler dizdiğiniiz günler geldi aklıma şimdi kötü mü oldu

Çağrı Vila Lostuvalı tek başına yeterli bir isim değil. Suskunlar'ı Suskunlar yapan Mehmet Çağatay Tosun'du. Çağrı Vila Lostuvalı'nın Mesude Erarslan Tekin'den bir farkı yok o duygusal sahneler konusunda...

Çağrı Vila Lostuvalı tek başına yeterli bir isim değil. Suskunlar'ı ayakta tutan Mehmet Çağatay Tosun'du. Çağrı Vila Lostuvalı'nın Mesude Erarslan Tekin'den bir farkı yok o duygusal sahneler konusunda...
Asıl yönetmeni Çağrıydı ama. :)

@EveN İntikam bu sezon bitebilirmiş :D
Duydum öyle bi şey ama söylentiymiş. İnşallah söylenti olmaz ve biter. Berenin dizileri hep 2 sezon sürdü. Uzayınca diziler sıkıyor zaten. Biterse çok iyi olur. :)

Duydum öyle bi şey ama söylentiymiş. İnşallah söylenti olmaz ve biter. Berenin dizileri hep 2 sezon sürdü. Uzayınca diziler sıkıyor zaten. Biterse çok iyi olur. :)

Ama o zaman İntikam sadece 62 bölüm falan sürmüş olur..

Ama o zaman İntikam sadece 62 bölüm falan sürmüş olur..
65 falan olur bence. Olsun bence iyi bir rakam. Aşkı Memnu da zaten 79`da bitmişti. İsteseler uzatırlardı onu da. Ve ya diğer sezonun Ocak ayında bitebilir o zaman tam 2 sene olur. 80 bölüm falan sürer. :)

Asıl yönetmeni Mehmet Çağatay Tosun'du. Suskunlar'ı baştan sona izledim, diziyi iyi biliyorum yani. :)

Çağrı Vila Lostuvalı zaten İntikam'da da yardımcı yönetmendi. Şimdi esas yönetmen olarak yeterli bir isim mi bilemem ama bana göre değil. Çünkü daha önce hep yardımcı yönetmen olmuştu tüm dizilerde...

Asıl yönetmeni Mehmet Çağatay Tosun'du. Suskunlar'ı baştan sona izledim, diziyi iyi biliyorum yani. :)

Çağrı Vila Lostuvalı zaten İntikam'da da yardımcı yönetmendi. Şimdi esas yönetmen olarak yeterli bir isim mi bilemem ama bana göre değil. Çünkü daha önce hep yardımcı yönetmen olmuştu tüm dizilerde...
Benim araştırmamda Suskunların esas yönetmeni çıktı. (b) Asi ve Yaprak Dökümünün yardımcısıymış. :)

65 falan olur bence. Olsun bence iyi bir rakam. Aşkı Memnu da zaten 79`da bitmişti. İsteseler uzatırlardı onu da. Ve ya diğer sezonun Ocak ayında bitebilir o zaman tam 2 sene olur. 80 bölüm falan sürer. :)
gerekten aradığını buldun mu intikamdan böyle mi hayal edıyordun

bence sende aradığını bulamadın ıntıkamdan polata vurarak bu işten sıyrılamazsın

9 canlı karanlıkta bize yol gösteren fosforlu gözlü kedilerden bile daha canlıymış. :X
Ben ne için burdayım, niye burdayım. Buraya çıkmışta olabilirim, çıkmamışta. Sonuçta çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. :F

bence sende aradığını bulamadın ıntıkamdan polata vurarak bu işten sıyrılamazsın
Dur daha Beren vurulmadı. :( 22 bölüm süren bir Vadide Polat 10 kez vurulmuştu en az. :(

en azından amerikan çakması deıl

kendı ürettikleri bişey yok kopyala yapıştır ıyı ış

Ben ne için burdayım, niye burdayım. Buraya çıkmışta olabilirim, çıkmamışta. Sonuçta çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. :F

Dur daha Beren vurulmadı. :( 22 bölüm süren bir Vadide Polat 10 kez vurulmuştu en az. :(
Iıııı... Bize... Nazar değdi... :X

en azından amerikan çakması deıl

kendı ürettikleri bişey yok kopyala yapıştır ıyı ış
Parasıyla değil mi? Bas Bas paraları Mike Kelleye, Al al senaryoları kekleye kekleye. :kiki:

Eskiden Aşkı Memnuya öpüşme var diyorlardı, Fatmagüle tecavüz var diyorlardı (ki ilk bölümde olmuştu), İntikama da çakma diyorlar. :X

Benim araştırmamda Suskunların esas yönetmeni çıktı. (b) Asi ve Yaprak Dökümünün yardımcısıymış. :)
2. sezonda Hatice Memiş ile beraber yönettiler. Yani 2. sezon yardımcı yönetmen değildi...

Ama aksiyon ve gerilim sahnelerinde Çağrı Vila Lostuvalı'da başarılıydı ama ben @Forumdash'a hep derdim bu diziyi Mehmet Çağatay yönetse çok daha iyi olurdu diye. Çağrı Vila ilk sezonda da vardı ama nedense diziye bir yararı olmadı. (Ya da çok duygusal sahne olmasını engellemiş olabilir bir ihtimal. :X)