İntikam Dizisinin Tutma Şansını Artıran Etken

Sürprizi kaçıyor ama Emre :D Ben yine okumadım :d

Amerika'nın kablolu kanallarının reytingleri de yayınlanıyor istersen bakabilirsin. :) Amerikada kablolu kanalların dizilerinin hiç biri doğru düzgün reyting alamıyor. :) (Sadece Walking Dead iyi gidiyor...)

Türkiye'de de kablolu kanallar var zaten. Kabloluları da katarsak Türkiye ezer geçer sayı olarak. :)

- - - Ekleme - - -

Trt'yi niye saymıyorsun ki o da izleniyor sonuçta. Resmi sistemde göremiyoruz diye denekler Trt1'i izlemiyor mu. :)

- - - Ekleme - - -

Yani abd'de 5 kanalı geçen yok. Sen nerden öğrendin bu yanlış bilgileri. :)

yav mantık ur türkiyede 5 kanal dışında dizi tutturan kaç kanal var kaç dizi var tutan saylım birlikte sakarya fırat-seksenler ve şefkat tepe abd ye bakalım 5 kanal dışında dexter-sons of anarchy ve walking dead şu anda yayında olanalrdan ilkbahar dönemi farklı diziler de geliyor fark nerede bir mantıklı bak

- - - Ekleme - - -

orjinal dizi 42 dakika türkiyede olacak 90 dakika berkun okay nasıl müdehale etmeyecek onu korkuluk olarak mı koydular :))))))))

kafasından senaryoya ekleme yapması azazdı en azından sahneleri uzatır flashback ekler en fazla bakışmak oyarlar

- - - Ekleme - - -

Sürprizi kaçıyor ama Emre :D Ben yine okumadım :d

sadece fragman değerlendirmesi bu :Çd

yav mantık ur türkiyede 5 kanal dışında dizi tutturan kaç kanal var kaç dizi var tutan saylım birlikte sakarya fırat-seksenler ve şefkat tepe abd ye bakalım 5 kanal dışında dexter-sons of anarchy ve walking dead şu anda yayında olanalrdan ilkbahar dönemi farklı diziler de geliyor fark nerede bir mantıklı bak

Sen mantıklı baksan daha iyi olacak aslında. :)

Song of Anarchy ve Dexter'ın reytingleri kablosuz kanallardaki dizilere göre düşük zaten. Kablolulara göre iyi yerdeler ama kablosuzlar arasında düşük diziler. :) Sadece Walking Dead iyi gidiyor.

Türkiye'de Stv'de tutan diziler var. Trt1'de var. Vadi Tnt'deyken Tnt'de de vardı. Kanal 7 Kemal Sunal'la işi götürüyor. Zaman zaman onlar da tutturuyor. :)

Sen mantıklı baksan daha iyi olacak aslında. :)

Song of Anarchy ve Dexter'ın reytingleri kablosuz kanallardaki dizilere göre düşük zaten. Kablolulara göre iyi yerdeler ama kablosuzlar arasında düşük diziler. :) Sadece Walking Dead iyi gidiyor.

Türkiye'de Stv'de tutan diziler var. Trt1'de var. Vadi Tnt'deyken Tnt'de de vardı. Kanal 7 Kemal Sunal'la işi götürüyor. Zaman zaman onlar da tutturuyor. :)

nasıl düşük 2.2 oranı var sons of anarchy nin cw dizilerinin hepsinden iyi yani diğer kanallardan da geçtikleri var
ben dizi diyorum filmleri katma istersen

@Lordly peki sence ABD`de en güçlü kanal hangisi? Bu konuda bilgin var sanırım :) 5 kanalı bi sıralarmısın?

nasıl düşük 2.2 oranı var sons of anarchy nin cw dizilerinin hepsinden iyi yani diğer kanallardan da geçtikleri var
ben dizi diyorum filmleri katma istersen

2.2 kablolulara göre çok da iyi değil zaten. Kablolularda geçtiği diziler kanalların vasat dizileri. Türkiye'de de büyük kanallarda vasat diziler var.

Ayrıca senin dediğin 2.2 belli bir yaş aralığındaki reytingi gösteriyor.

Bir de toplam izleyici sayıları verileri yayınlanıyor. Onlara da dikkat et istersen. :)

Zaten topu topu 2 dizi saydın onların da reytingi 1-2. :D O reytingler kablosuzlara vız gelir tırıs gider.

Ayrıca kablosuzlarda programlar(x factor, the voice vb.) ve futbol maçları falan da var. Onlar da çok yüksek reytingler alıyorlar. Kablolular az dizi yapıyor yüksek de alamıyorlar zaten. :)

- - - Ekleme - - -

nbc kanal d
abc atv
cbs star
fox show
cw fox

ben fark göremedim nedense :D

Cw ve fox mu. :S

Cw her gün sonuncu oluyor. Ve sen bizim Fox'la eşdeğer mi tutuyorsun. Bizim Fox, CW'yi katlar...

kafasından senaryoya ekleme yapması azazdı en azından sahneleri uzatır flashback ekler en fazla bakışmak oyarlar

- - - Ekleme - - -

sadece fragman değerlendirmesi bu :Çd

iyide ozaman dizinin tutması için söylediğin dizinin akıcılıgı ne olacak :))))

Ben eşleştirseydim

CBS Kanal D
NBC Star
ABC Atv
FOX Fox
CW Show

Derdim ama yine de oturmuyor. :D Çünkü CW 0-1 reyting alıyor aşırı kötü bir kanal.

Show'da yine Emir, Pis Yedili falan var. Yeni programlar diziler gelecek zaten...

CW'nin karşılığı yok bence bizde. :D

2.2 kablolulara göre çok da iyi değil zaten. Kablolularda geçtiği diziler kanalların vasat dizileri. Türkiye'de de büyük kanallarda vasat diziler var.

Ayrıca senin dediğin 2.2 belli bir yaş aralığındaki reytingi gösteriyor.

Bir de toplam izleyici sayıları verileri yayınlanıyor. Onlara da dikkat et istersen. :)

Zaten topu topu 2 dizi saydın onların da reytingi 1-2. :D O reytingler kablosuzlara vız gelir tırıs gider.

Ayrıca kablosuzlarda programlar(x factor, the voice vb.) ve futbol maçları falan da var. Onlar da çok yüksek reytingler alıyorlar. Kablolular az dizi yapıyor yüksek de alamıyorlar zaten. :)

- - - Ekleme - - -

Cw ve fox mu. :S

Cw her gün sonuncu oluyor. Ve sen bizim Fox'la eşdeğer mi tutuyorsun. Bizim Fox, CW'yi katlar...

yayın politikası olarak cw fox a eşit gençlik dizileri ve kadınları çeken diziler sadece klasik entrika dizileri var
sen noktayı kaçırıyon ben dizleri kastediyorum 5 kanal dışında türkiyede de enfazla 5 sizi çıkar 3 reytingi geçen
2.2 nin üstünde 10 dizi altında 50 dizi var istersen yabanci diziler bölümündne kontrol et

iyide ozaman dizinin tutması için söylediğin dizinin akıcılıgı ne olacak :))))

akıcılığı nası lbozacak ana olaylar bozulmazsa mesela revenge de partide bir odada konuşuyolrar bir pari salonunda ikise de kıs kısa geçiyor ikinin de tam konuşmasını yazarlar olur biyter

- - - Ekleme - - -

İZLEYİNDE! HAYATINIZDAN 1 YIL BOŞA GİTSİN :d

hangi final idaha finaline en az 2-3 yıl var:D

yayın politikası olarak cw fox a eşit gençlik dizileri ve kadınları çeken diziler sadece klasik entrika dizileri var
sen noktayı kaçırıyon ben dizleri kastediyorum 5 kanal dışında türkiyede de enfazla 5 sizi çıkar 3 reytingi geçen
2.2 nin üstünde 10 dizi altında 50 dizi var istersen yabanci diziler bölümündne kontrol et

Yahu dizi sayılarını karşılaştıramazsın ki. Yine hatalı bir yorum yaptın. :)

Türkiye bir gecede 1 dizi veya çok nadir 2 dizi yayınlanıyor.

Amerika'daki kanallarda gecede 6 dizi yayınlayan var. :) Dizi süresi olayı. :)

xliemre takasıda geçtin. O bile vadiyi bu kadar savunmuyor. 2.farkınız o olan yayınlanan diziden bahsediyor, sense daha yeni tüyü bitmemiş diziden bahsediyon :)

Yahu dizi sayılarını karşılaştıramazsın ki. Yine hatalı bir yorum yaptın. :)

Türkiye bir gecede 1 dizi veya çok nadir 2 dizi yayınlanıyor.

Amerika'daki kanallarda gecede 6 dizi yayınlayan var. :) Dizi süresi olayı. :)

iyi de sen oalya bak 2.2 çok düşük dedin ben de düşük olamdığını kanıtladım -

- - - Ekleme - - -

xliemre takasıda geçtin. O bile vadiyi bu kadar savunmuyor. 2.farkınız o olan yayınlanan diziden bahsediyor, sense daha yeni tüyü bitmemiş diziden bahsediyon :)

sen hangi tartışmadasın bilmiyorum ama biz abd deki yayınlana n dizlerden bahsediyoz

iyi de sen oalya bak 2.2 çok düşük dedin ben de düşük olamdığını kanıtladım -

O konuda da yanlış bilgi vermişsin. :)

Tam tersi 2.2 reytingin üzerinde yığınla dizi var. :) 2 ve aşağısı zaten yeni sezon onayı alamıyor yayından kalkıyor çoğu teker teker dökülüyor kablosuzlarda.(Cw dışında) :)

- - - Ekleme - - -

Ki sadece dizi değil o kanallarda eğlence programları ve futbol maçları da yayınlanıyor. :)

- - - Ekleme - - -

Özellikle NBC her pazar futbol yayınlıyor.

Fox'ta X factor, NBC'de The Voice, CBS'te Survivor var.

Var da var. :)

O konuda da yanlış bilgi vermişsin. :)

Tam tersi 2.2 reytingin üzerinde yığınla dizi var. :) 2 ve aşağısı zaten yeni sezon onayı alamıyor yayından kalkıyor çoğu teker teker dökülüyor kablosuzlarda.(Cw dışında) :)

- - - Ekleme - - -

Ki sadece dizi değil o kanallarda eğlence programları ve futbol maçları da yayınlanıyor. :)

- - - Ekleme - - -

Özellikle NBC her pazar futbol yayınlıyor.

Fox'ta X factor, NBC'de The Voice, CBS'te Survivor var.

Var da var. :)

tam rakam 10 a 50 olmasa da dediğim doğru al say tek tek

10 KASIM CUMARTESİ

CSI (CBS) 0.8 / 5.05 (T)
Law & Order: SVU (NBC) 0.8 / 3.22 (T)
Vegas (CBS) 0.7 / 4.23 (T)
Chicago Fire (NBC) 0.5 / 2.36 (T)
Revolution (NBC) 0.4 / 1.91 (T)

11 KASIM PAZAR

The Simpsons (FOX) 3.2 / 6.86
Once Upon a Time (ABC) 2.7 / 8.75
Family Guy (9:20) (FOX) 2.7 / 5.57
Revenge (ABC) 2.5 / 7.73
Bob's Burgers (FOX) 2.4 / 4.89
Family Guy (9:50) (FOX) 2.3 / 5.06
The Mentalist (CBS) 1.9 / 10.15
The Good Wife (CBS) 1.7 / 9.02
666 Park Avenue (ABC) 1.2 / 3.90

Hayal kırıklığı: 666 Park Avenue (ABC)

12 KASIM PAZARTESİ

2 Broke Girls (CBS) 3.2 / 8.94
Mike & Molly (CBS) 3.0 / 9.24
How I Met Your Mother (CBS) 3.0 / 7.95
Revolution (NBC) 2.6 / 7.10
Hawaii Five-O (CBS) 2.1 / 7.96
Castle (ABC) 1.9 / 10.07
Bones (FOX) 1.9 / 6.96
Partners (CBS) 1.8 / 5.48
The Mob Doctor (FOX) 0.8 / 3.01
90210 (CW) 0.6 / 1.16
Gossip Girl (CW) 0.4 / 0.73

Mansiyon ödülü: How I Met Your Mother (CBS), 2 Broke Girls (CBS), Mike & Molly (CBS)
Hayal kırıklığı: Partners (CBS), 90210 (CW), The Mob Doctor (Fox), Gossip Girl (CW)

13 KASIM SALI

NCIS (CBS) 3.1 / 17.05
NCIS: Los Angeles (CBS) 2.8 / 15.77
Go On (NBC) 2.2 / 6.09
New Girl (FOX) 2.2 / 4.35
Parenthood (NBC) 1.9 / 4.82
The New Normal (NBC) 1.8 / 4.66
Vegas (CBS) 1.6 / 10.41
Raising Hope (FOX) 1.6 / 3.73
The Mindy Project (FOX) 1.6 / 3.17
Happy Endings (ABC) 1.3 / 4.36
Private Practice (ABC) 1.1 / 3.72
Don't Trust The B. in Apt. 23 (ABC) 1.1 / 3.10
Ben And Kate (FOX) 1.1 / 2.39
Hart of Dixie (CW) 0.6 / 1.62
Emily Owens, M.D. (CW) 0.4 / 1.38

Günün kazananları: NCIS (CBS), NCIS: Los Angeles (CBS)
Hayal kırıklığı: Raising Hope (Fox), Ben and Kate (Fox), Hart of Dixie (CW), Happy Endings (ABC), Don't Trust the B____ in Apartment 23 (ABC), The Mindy Project (Fox), Emily Owens, M.D. (CW), Private Practice (ABC)

14 KASIM ÇARŞAMBA

Modern Family (ABC) 4.6 / 11.89
Criminal Minds (CBS) 3.0 / 12.20
The Middle (ABC) 2.6 / 8.79
CSI (CBS) 2.5 / 11.01
Suburgatory (ABC) 2.4 / 7.07
The Neighbors (ABC) 1.9 / 6.82
Nashville (ABC) 1.8 / 5.93
Law & Order: SVU (NBC) 1.7 / 5.78
Chicago Fire (NBC) 1.6 / 5.77
Whitney (NBC) 1.4 / 4.22 (Sezon prömiyeri)
Guys With Kids (NBC) 1.3 / 3.91
Arrow (CW) 1.2 / 3.83
Supernatural (CW) 1.0 / 2.32

Günün kazananları: Modern Family (ABC), Criminal Minds (CBS), CSI (CBS), Arrow (CW)
Mansiyon ödülü: The Middle (ABC)
Hayal kırıklığı: Whitney (NBC), Guys With Kids (NBC)

15 KASIM PERŞEMBE

The Big Bang Theory (CBS) 5.7 / 17.63
Two and a Half Men (CBS) 4.1 / 13.87
Grey's Anatomy (ABC) 3.2 / 8.84
Person of Interest (CBS) 3.1 / 14.57
Elementary (CBS) 2.3 / 10.75
Glee (FOX) 2.1 / 5.22
The Office (NBC) 2.1 / 4.16
Scandal (ABC) 2.0 / 6.02
Parks and Recreation (NBC) 1.7 / 3.52
Up All Night (NBC) 1.3 / 3.10
The Vampire Diaries (CW) 1.3 / 2.84
Last Resort (ABC) 1.2 / 5.68
30 Rock (NBC) 1.2 / 3.34
Beauty and the Beast (CW) 0.6 / 1.56

Günün kazananları: The Big Bang Theory (CBS), Two and a Half Men (CBS), Person of Interest (CBS)
Hayal kırıklığı: 30 Rock (NBC), Up All Night (NBC), The Office (NBC), Parks and Recreation (NBC), Last Resort (ABC), Beauty and the Beast (CW)

16 KASIM CUMA

Grimm (NBC) 1.6 / 5.02
CSI: NY (CBS) 1.4 / 9.50
Last Man Standing (ABC) 1.4 / 7.09
Malibu Country (ABC) 1.3 / 6.66
Fringe (FOX) 0.9 / 2.70
Go On (NBC) 0.7 / 2.60 (T)
Guys With Kids (NBC) 0.7 / 2.18 (T)

E tamam benim dediğimden farklı bir şey yok. :)

2'nin altındakiler çoğu birer birer postalanacaklar. Yeni sezon onayı alamayacaklar.

Zaten kanallar yavaş yavaş iptal kararlarını duyurmaya başladılar. :) Yeni dizi haberleri de gelmeye başladı. :)

Ayrıca yüksek reytingli programlar da var demiştim o kanallarda sadece dizi yok. :)

- - - Ekleme - - -

Ayrıca sadece reyting değil toplam izleyici sayıları da yayınlanıyor. Onları neden yazmadın? :)

Reytingi düşük olan bazı dizilerin toplam izleyici sayısı yüksek oluyor oradan kurtarıyor. :)))