İntikam Dizisine 4 Oyuncu Birden Katıldı

tülay-nurhayat da var zerrin e ek
orçun karakteri hepsilik rollerdeydi bu dizide uçtu aynı şekilde eylem karakteri

Tülay ve Orçun zaten parlak oyunculardı. Nurhayat oyuncu falan değil parladığı da yok. Hızlı konuşmaktan başka yaptığı bir şey yok iticinin. Zerrin'in gerçekten hakkını verdi rolünün. Gülse'ye bile sürpriz oldu hatta.

yalan dünya berbat aga
o ses süper çok iyi

hangi dizideki roleri le parladılar onlar
açılay mesela avr.yaksı son sezon girdi bu diz ile yükselmeye devam ediyor

- - - Ekleme - - -

yalan dünya berbat aga
o ses süper çok iyi

sen eksik kalsan şaşardım tamam haluk u geçtin dedik dajha ne istiyon panpa

- - - Ekleme - - -

sen eksik kalsan şaşardım tamam haluk u geçtin dedik dajha ne istiyon panpa

basta dedim ya ben yarısmıyom kimseyle
sadece uçmaya programlamdım suan gece saatlerinde

vadiciler diye tek kişi yok her arkadaşımız kendi başına bir değer.. yasin , west, kreys hepsinin kendine özgü karakterleri var takasında yazıları kendine özgü ama çok kısa ve tekrardan oluştuğu için sıkıcı
) yani sen diğer vadicilerden değil herkesten farklıysan değerlisin benim ahmedin mehmetin herkesten farklı olması gibi yani bizleri biz yapan kavram farklılıklardır yoksa koyun sürüsü olurduk onun için sende her arkadaşımız gibi değerlisin ve kendine has yorumların var düzeyinden şaşmazsın umarım takdir ediyorum ..

Parlak oyuncu demek rolleri ilginç olan oyuncu demek değil ki. Tülay ve Orçun bundan önceki dizi-programlarında da kendilerini belli etmişlerdi. Orçun, son yıllarda özellikle Binbir Gece'de; Tülay, Beşer Beşer, İnsanlar Alemi'nde parlıyordu farkediliyordu.

Açılay'da Okan'ın programında ünlü oldu hiç görmedin herhalde. Hatta bir türkücü kılığına girip biriyle kavga etmişti programda günlerce konuşulmuştu.

Yani Gülse zaten parlakları topladı yanına...

herkese iyi geceler......ocak anlaşılan ki çoğu berenci için büyük ay....geri sayım başladı....vadi totalde şuan13-15 aralığı ab de 11-13 aralığında totalde 1.ab de 2.dizi ve reytinglerini her bölüm artırıyor....tot.13-15 ab 11-13 ..intikamcılar bu sayıya iyi bakmalı...atmasyonla gerçeğin ayrıldığı çizgi bu....vadinin ocağa kadar reytingini artıracağını düşünüyorum ve sayı oranı da artacaktır....kanal d intikamı perşembeye koysada koymasada intikam artık vadinin rakibidir..çünkü haftalık reyting tablosu hazırlanıyor..hadi bakalım kolay gelsin....herkese iyi geceler...

ordaki rolleri bunlar kadar ses getirmedi tülay hariç diğerleri silik kalıyordu

ordaki rolleri bunlar kadar ses getirmedi tülay hariç diğerleri silik kalıyordu

Bartu rolü gereği silik görünebilirdi ama iyi oyuncuydu zaten belli oluyordu. Açılay silik falan değildi disko kralı nahide ekengil'i izle tam tersi bomba olduğunu görürsün.

Senin parlak oyuncudan kastın popüler oyuncu herhalde... Bu oyuncular oynadıkları diziler varken popülerdi zaten.

iyi geceler

ocaktan sonra size rahat uyku bile yok
)

okanda kalsa şu ana kadar unutulurdu orada ayrıca çok absütrd ahreketleri vardı neyuse kişiden kişiye değişir hangisinde daha iyi olduğu

tarafsızlık benim için en önemli etken ....benim sana kızdığım konu bir dediğin bir dediğini tutmuyor...herkes benim için değerli diyon vadi hayranlarına arkadaşların deyip küçümsüyon.....bereni eleştirdiğini gördüğüm ilk an yorumlarına inanmaya başlayacağım söz...fforumdaki herkese ne kadar değer veriyorsam sana aynı şekilde değer veriyorum bende...

aga tubacısın ve vadi seversin hemen seni sevilenler listesine ekliyorum ♥