Bunlar kim. :S Google'da bile çıkmadılar.
cast berbat
starın my hariç tüm dizlerini geçcek dizi içni bu kadarıfazla ağır itham reyiz
nazlı öztarhan unuttuk öbgz stara transfer olmalı haci starın salı zirveye ihtiyaci var
haftalık gündüzdede esra erol u ekle listeye....pazartesi
hülya murat hadise acun mustafa
salı stardaki yakısıklı filmler çarsamba hürrem süleyman persembe polat alemdar cuma erkan petekkaya hatice sendil bu arada feride cüneyt unutmayalım hafta içi hergün cumartesi hülya acun sergen pazar hülya acun sergen 1e1k unutmayalım %99.99 stardayız
tubanın artı avantajı bu rolünü her kesim izleyebilir...intikamı ise sadece15-35 yaş arası izleyecektir...
Kanal D nin tek gururu obgzk hic birakirmi. Kapiya kilit vurur yine birakmaz. ama star'a gectigini farz saysak, senin yorumlarin nice olur obgzk hakkinda tahmin bile edemiyorum, sali yukumu hafifletirsin
Oyuncuların tanınmış olması önemli değil aslında. Tanınmayıp da dizilerde rollerinin hakkını veren onlarca oyuncu var. Oyunculuk bilmeyen güzel-yakışıklıları oynatmaktansa oyunculuk bilenlerle çalışmak daha iyi...
benim sana vurgu yaptığım nokta bir mesajında ile başlayıp duymadım ile biten nokta.....normal yazımda beni geçemezsin nedenmi...çünkü sen ateşli bir savunucusun okey iyide analizyapıp düşünebiliyosun okey...ama objektif değilsin destere....senle benim arasındaki en büyük fark sen bereni hiçbir zaman eleştiremezsin ben polatı da berenide bir güzel eleştiririm....iyi yorumculuk objektifliğigerektirir...sana göre beren kusurları olmayan her işi yapabilen üstün yeteneki bir insan ....iyi de olsaiyi ama kötüde olsa iyi desen güvenirliğini kaybedersin ....önceki yorumlarında kaybettiğin gibi....
ay yapımın hiçbir yapımını izlemedim ama tuba oldumu iş değişir....hiçbirisini gecemez starin tüm dizileri özetleriyle geçer beni affet bile ezer beren isi bitik patladı busene çoker star yükselmeye devam kanald çöker
uf 27 reytingden baslarim savunmaya twitterda sisirim bi güzel fragmanları twitlerim öbgz düsmanlarına bir güzel cevaplari yapistiririm tabi bunlar olmicak geçerse olur
Off offf offf yerle yeksan ederdin yani sali gununu
yinede atv stara yaklasma tehlikesi oldugu için mahsunun dizisini bir güzel salı günü rezil etmem lazım
oyuncu parlatmakta d yapımın üzerine şirket mi var öbgz ve yd en büyük örnek kaç kişi ordaki oyuncuları biliyodu
vadi için ben daha ağır eleştiriler yaptım .....vadi bu reytingleri haketmiyor demek zaten yazdıklarının hepsini barındırıyor....sen intikam başlamadan öyle methiyeler dizdinki dizi başladığında eleştirebileceğini zannetmiyorum...gerçekten eleştirebilirmisin ocakta göreceğiz....ama birşeyi anlaman güzel benim diğer vadicilerden farklı olduğumu...bak bu mesajın süper olmuş arada bir böyle mesajlar görünce mutlu oluyorum basit cümleler kesmiyor beni..
objektif değilsin diyorsun ama önce objektif olmayı kendinden başlatmalısın
vadiyi kötülerim diyorsun ama öyle bir güne rastlamadım bugün vadi durgun dediğin oldu ama bu nasıl senaryo bu nasıl oyunculuk böyle bir dizide neden inandırıcılık yok her hafta onlarca insanı katletmekle dizimi olur dediğini hiç duymadım polat karakterini oynayan necatiye iyi oyuncu demek için dünyaya at gözlüğüyle bakmak lazım nasıl izlerken dayanabiliyorsunuz ona aklım ermiyor ama her marulun alıcısı vardır diyip normal karşılıyorum yapacak bişey yok ..
beren konusuna gelince arkadaşların fırsat verse zaten bereni değilde dizisini eleştireceğim olumlu yada olumsuz hele bir ocak gelsin o zaman objektifliğimi sorgularsın geçen sene olsaydın hatırlardın fatmagülü az eleştirmediğimide görürdün sabret ocağı bekle..
Öbgzk'de haklı olabilirsin ama Yd'nin kimseyi parlattığı yok.(Zerrin karakteri dışında) Gülse Birsel zaten diziye hep parlak oyuncuları topladı. Gülse işini bilir, oyuncuları çok ayrıntılı analizler sonrasında seçer. Avrupa Yakası'nda da öyle yapmıştı.
Öbgzk'de haklı olabilirsin ama Yd'nin kimseyi parlattığı yok.(Zerrin karakteri dışında) Gülse Birsel zaten diziye hep parlak oyuncuları topladı. Gülse işini bilir, oyuncuları çok ayrıntılı analizler sonrasında seçer. Avrupa Yakası'nda da öyle yapmıştı.