İntikam Dizisine 4 Oyuncu Birden Katıldı

hazır beğenmişken devam edeyim nejat işler jack değil aiden olmalı direkt tipe ve yaşa bakarak bu söylenebilir sonuçta ikisi de bereni götürecek dizide
Aiden 2.sezonda gelen? yok yaa ilk sezondan damdn düşer gibi gelmez...Nejat hiç olmasın yahu...Doludan laıyom boşa koyuyom boş alıom doluyo koyuyom adam bi yere yakiştiramadım..

iki mesajım aynı olmasın diye çaba gösteriyorum ama sende böyle bir çabada yok hızlı mutlusun yani
)
senin iki mesajın değil her mesajın birbirinin aynısı...bir mesajındada berenin akına kara dediğini duymadım.... herşey yazı değil içeriğininde aynı olmaması gerek...

Aiden 2.sezonda gelen? yok yaa ilk sezondan damdn düşer gibi gelmez...Nejat hiç olmasın yahu...Doludan laıyom boşa koyuyom boş alıom doluyo koyuyom adam bi yere yakiştiramadım..
aynen ben de ona uygun tekrol o belki dizinin süresi 2 katına çıkacağı için ilk sezondan alırlar aiden ı

bu arada en çok merak ettiğim takeda japon bir işadamının türkiyede terörmüüş-hapishaneymiş işiolmaz büyük ihtimal arap ya da rus olur ya da türk de olabilir

bakın yukardaki mesajda yazdım herşey birebir tutuyor...intikam vadi sevmeyenlerin ortaya addığı bir efsane...işte örnek destere...

senin iki mesajın değil her mesajın birbirinin aynısı...bir mesajındada berenin akına kara dediğini duymadım.... herşey yazı değil içeriğininde aynı olmaması gerek...

içeriğe ulaşmak için en azından okuma alışkanlığımızı geliştir diyorum o açıdan cümlelerinde değişik varysyonlar dene daha renkli olur
)

Rus olsun
Arap olmasın.En azından ruslarin bi ajan kimliği var iyi dövüşürler..Araplar napar? Uçak düşürür
Olabilir 2'side...Komuşuda olursa hem cekim için arada uğrak yerler bulmuş olurlar..

Rus olsun
Arap olmasın.En azından ruslarin bi ajan kimliği var iyi dövüşürler..Araplar napar? Uçak düşürür
Olabilir 2'side...Komuşuda olursa hem cekim için arada uğrak yerler bulmuş olurlar..

olabilri
tabi bir de nolanın cinsel olayları var anladın sen onu
onu nasıl halledecekler o da merak konusu

Sen haftalık bir liste yap en iyisi.

pazartesi

hülya murat hadise acun mustafa

salı stardaki yakısıklı filmler çarsamba hürrem süleyman persembe polat alemdar cuma erkan petekkaya hatice sendil bu arada feride cüneyt unutmayalım hafta içi hergün cumartesi hülya acun sergen pazar hülya acun sergen 1e1k unutmayalım
%99.99 stardayız

Star'in kamera arkasi ekibinide unuttun onlarida saysaydin.

içeriğe ulaşmak için en azından okuma alışkanlığımızı geliştir diyorum o açıdan cümlelerinde değişik varysyonlar dene daha renkli olur
)
benim sana vurgu yaptığım nokta bir mesajında ile başlayıp duymadım ile biten nokta.....normal yazımda beni geçemezsin nedenmi...çünkü sen ateşli bir savunucusun okey iyide analizyapıp düşünebiliyosun okey...ama objektif değilsin destere....senle benim arasındaki en büyük fark sen bereni hiçbir zaman eleştiremezsin ben polatı da berenide bir güzel eleştiririm....iyi yorumculuk objektifliğigerektirir...sana göre beren kusurları olmayan her işi yapabilen üstün yeteneki bir insan ....iyi de olsaiyi ama kötüde olsa iyi desen güvenirliğini kaybedersin ....önceki yorumlarında kaybettiğin gibi....