İntikam Dizisine 4 Oyuncu Birden Katıldı

sen bereni benden daha çok takip ediyorsun ben genelde sanatçıların oyunculuğuna baktığım için senin kadar tecrübeli değilim ama bu dediğin olayda dizi bitiminde yenge karakteriyle felekten bir gece çalmasıyla alakalı bu seni çok rencide etmişe benziyor ama bunun dediğim olaylarla alakası yok birazda dünyaya geniş çerçeveden bak öyle değerlendirme yap
)

- - - Ekleme - - -

Tuğçe Akış için de bunu buldum

güzel kızmış şimdiden gözüm tuttu
)

Bu kızda Amanda rolunde oynamasın???? Resimde yaşli gibi ama 80 doğumluymuş..Bence Amanda karakteri bu olur nede olsa Beren'e benziyor en azından gözü mavi

@hızlı kız haftada bir sevgili dğeiştirmiyor gördüğün gibi normal insanlar gibi bir birlikteliği var

- - - Ekleme - - -

bu reesimnden sonra karar verdim dizi total 15 ab 20

ben beğenmedim bu çekimden dolayı size öyle geliyor

Bu kızda Amanda rolunde oynamasın???? Resimde yaşli gibi ama 80 doğumluymuş..Bence Amanda karakteri bu olur nede olsa Beren'e benziyor en azından gözü mavi

deizi battı bence o zman
irem sak bu role cuk otutur bence d yapım sesimi duyp yd den intikam a transfer etsin

bereni takip ettiğim falan yok...o beni takip etsin....bu sefer popülerlikte tuba onu geçti..gerisinde kaldı...perşembe anlığına yazdığım soruya cevap vermedin hala forum tarihinin en zor sorusuydu herhalde...

tuba bereni nasıl geçti mars da geçmiştir eminim bu dünyada öle bir hitimal yok

d yapım kendi yıldızlarını yaratır daima
öbgz:mete-aylin-necati
yd:tülay-nurhayat-zerrin
bu dizide de bulacak birilerin kesinlikle

- - - Ekleme - - -

sizinkiler kadar olmasın
yaratacağı karekterlerin birini ben buldum..emilynin çakması efsunovski...hahahha...

perşembe reytinginde sorduğun sorunun cevabını çoktan vermişim hızlı ama sen bakmayı unutmuşsun herzamanki gibi magazine daldın
)

tuba bereni nasıl geçti mars da geçmiştir eminim bu dünyada öle bir hitimal yok
tubanın fan sayısı milyonlarla ölçülen sadık kitle..... radyo istasyonu bile kurmuşlar...onun için ...tuba türkiyenin en güzel kadını.. türkiyede bir kadın star varsa buda odur...