İntikam Dizisi Yine Ters Köşe Yaptı, Dizi Zamanında Final Yapıyor

Ah ginemi konu tükenti hikayeleri bir karar verin hangisi beren evlencek ayrılmak istiyodu
knouyu bitirecekler düğünle birlikte
yani devam ederlerse kendileri sıfırdan bişi üretmek zorundalar
ayrıca dizinin erken biteceğinin göstergesiydi berenin mayıs başı gidecek olması beren olmadan dizi devam etmeyecekti

Bu yazını beğendim objektif oldu bu bende katılıyorum bu yorumuna beren olmasaydı bu dizi erkenden biterdi berenin oyunculuğunada bişey demiyoruz ama eleştiriler var tabi dizide soğuk donuktu oyuncuklar

emre söylediklerin birbirleriyle uyuşmuyo tutarsızlık var

nesi uyuşnmiyi her şey önceden belliydi işte
dizi devam edecek olsa beren nasıl amerikaya gidecekti
ekim ayından beri belli durum
Erken final olcak konusu açıldığında söylediklerine bir bak ne demek istediğimi anlarsın

Erken final olcak konusu açıldığında söylediklerine bir bak ne demek istediğimi anlarsın
bu sezon intikam dizisini izlemiyorum konuyu bu ka hızlı bitireceklerini de bilmiyordum bu hafta araştırınca her şey ortaya çıktı

Ne yayından kaldırılmaya ne de zamanında final sözüne karşıyım.

44 bölüm yayınlanmış dizi yayından kalkmış sayılmıyor. Biz yayından kalkan dizileri biliyoruz. Tumayan ve 13 bölüm içinde biten diziler iptal edilmiş sayılıyor.

İlk sezon yüksek rakamlar alıp 2. sezon idare eden oranlar almış dizi yayından kalkmıyor.

Reytingi iyi olsa devam edermiydi evet buna katılıyorum ederdi. Bu nedenle düşüşü daha da önlemek için bitiriliyor.

Ancak bu yayından kalkma değil.