İntikam Dizisi Yine Ters Köşe Yaptı, Dizi Zamanında Final Yapıyor

intikamı izlemediğim için revengedeki senaryoyu tükettiklerini bilmiyidim :) yorumları okyunca knouyu araştırdım :)
Ah ginemi konu tükenti hikayeleri bir karar verin hangisi beren evlencek ayrılmak istiyodu

Ah ginemi konu tükenti hikayeleri bir karar verin hangisi beren evlencek ayrılmak istiyodu
knouyu bitirecekler düğünle birlikte :) yani devam ederlerse kendileri sıfırdan bişi üretmek zorundalar
ayrıca dizinin erken biteceğinin göstergesiydi berenin mayıs başı gidecek olması beren olmadan dizi devam etmeyecekti :)

dizide beren var :)

kırk defa söyledik dizinin senaryosu bizim yapımıza uymadı berenin oyunculuğu veya veya başka bişeyle alakası yok sonuçta bünyeye uymadı ortalama bir reytingle bir sezon sonunda bittti dizi buna rağmen beren sayesinde bir yıl devam etti beren olmasa çoktan biterdi

dizinin reytinglerde gerilerde kalmasında suçlu olarak bereni görenler art niyetlidir onun haricinde dizi hakkındaki eleştiriler umrumda değil :)
Bu yazını beğendim objektif oldu bu bende katılıyorum bu yorumuna beren olmasaydı bu dizi erkenden biterdi berenin oyunculuğunada bişey demiyoruz ama eleştiriler var tabi dizide soğuk donuktu oyuncuklar

knouyu bitirecekler düğünle birlikte :) yani devam ederlerse kendileri sıfırdan bişi üretmek zorundalar
ayrıca dizinin erken biteceğinin göstergesiydi berenin mayıs başı gidecek olması beren olmadan dizi devam etmeyecekti :)
emre söylediklerin birbirleriyle uyuşmuyo tutarsızlık var

Ne yayından kaldırılmaya ne de zamanında final sözüne karşıyım.

44 bölüm yayınlanmış dizi yayından kalkmış sayılmıyor. Biz yayından kalkan dizileri biliyoruz. Tumayan ve 13 bölüm içinde biten diziler iptal edilmiş sayılıyor.

İlk sezon yüksek rakamlar alıp 2. sezon idare eden oranlar almış dizi yayından kalkmıyor.

Reytingi iyi olsa devam edermiydi evet buna katılıyorum ederdi. Bu nedenle düşüşü daha da önlemek için bitiriliyor.

Ancak bu yayından kalkma değil. :)