Ah ginemi konu tükenti hikayeleri bir karar verin hangisi beren evlencek ayrılmak istiyoduintikamı izlemediğim için revengedeki senaryoyu tükettiklerini bilmiyidim yorumları okyunca knouyu araştırdım
Ah ginemi konu tükenti hikayeleri bir karar verin hangisi beren evlencek ayrılmak istiyoduintikamı izlemediğim için revengedeki senaryoyu tükettiklerini bilmiyidim yorumları okyunca knouyu araştırdım
knouyu bitirecekler düğünle birlikte yani devam ederlerse kendileri sıfırdan bişi üretmek zorundalarAh ginemi konu tükenti hikayeleri bir karar verin hangisi beren evlencek ayrılmak istiyodu
Bu yazını beğendim objektif oldu bu bende katılıyorum bu yorumuna beren olmasaydı bu dizi erkenden biterdi berenin oyunculuğunada bişey demiyoruz ama eleştiriler var tabi dizide soğuk donuktu oyuncuklardizide beren var
kırk defa söyledik dizinin senaryosu bizim yapımıza uymadı berenin oyunculuğu veya veya başka bişeyle alakası yok sonuçta bünyeye uymadı ortalama bir reytingle bir sezon sonunda bittti dizi buna rağmen beren sayesinde bir yıl devam etti beren olmasa çoktan biterdi
dizinin reytinglerde gerilerde kalmasında suçlu olarak bereni görenler art niyetlidir onun haricinde dizi hakkındaki eleştiriler umrumda değil
emre söylediklerin birbirleriyle uyuşmuyo tutarsızlık varknouyu bitirecekler düğünle birlikte yani devam ederlerse kendileri sıfırdan bişi üretmek zorundalar
ayrıca dizinin erken biteceğinin göstergesiydi berenin mayıs başı gidecek olması beren olmadan dizi devam etmeyecekti
nesi uyuşnmiyi her şey önceden belliydi işte dizi devam edecek olsa beren nasıl amerikaya gidecekti ekim ayından beri belli durumemre söylediklerin birbirleriyle uyuşmuyo tutarsızlık var
Erken final olcak konusu açıldığında söylediklerine bir bak ne demek istediğimi anlarsınnesi uyuşnmiyi her şey önceden belliydi işte dizi devam edecek olsa beren nasıl amerikaya gidecekti ekim ayından beri belli durum
Daha başka alternatifler yokmu ?Ben de çok sinir oluyorum ama çözemedim neden olduğunu.
bu sezon intikam dizisini izlemiyorum konuyu bu ka hızlı bitireceklerini de bilmiyordum bu hafta araştırınca her şey ortaya çıktıErken final olcak konusu açıldığında söylediklerine bir bak ne demek istediğimi anlarsın
Neyin alternatifi yok mu?Daha başka alternatifler yokmu ?
Herşey ortaya çıktı ama senin dediğin gibi olduğunu düşünmüyorumbu sezon intikam dizisini izlemiyorum konuyu bu ka hızlı bitireceklerini de bilmiyordum bu hafta araştırınca her şey ortaya çıktı
istediğini düşün senin düşüncen olarak kalacak kanal d nin sitesindeki haberle resmi olanı belliHerşey ortaya çıktı ama senin dediğin gibi olduğunu düşünmüyorum
Eksik çıkınca baştan yazmaya başlıyosun yaNeyin alternatifi yok mu?
Alternatifi olsa çözmüş olunacak zaten sorun.Eksik çıkınca baştan yazmaya başlıyosun ya