İntikam Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Karakterleri

sürekli kopya ezel kopya ezel diye gezecek halimiz yok ya
)))))))))))

ezgi tam rolüne uygun gıcık bir oyunculugu vardı tam yerine oturdu
)))))))

- - - Ekleme - - -

hergün eleştirecek değilim ya eleştridik eleştireceğimiz kadar şimdi dalga geçme vakti
))))))))))

dalğa geçmeninde değişik aksiyonları mevcut sen en düşük ayardan başlamışsın işe
)

ben kendi dizilerimle dalğa geçsem bundan daha renkli göndermeler yaparım
)

rüzgar denizci ne var işte rüzgarda yellenen denizci anlamı çıkar başkada bir anlamı yok

senin kadar espirütüel değiliz afedin bizi destere bey. biz daha özürlülerle dalga geçecek seviyeye çıkmadık.
))) okadar dizi karakteri duydum bu kadar komik isim soy izim duymadım. tabi gülecem
)))

senin kadar espirütüel değiliz afedin bizi destere bey. biz daha özürlülerle dalga geçecek seviyeye çıkmadık.
))) okadar dizi karakteri duydum bu kadar komik isim soy izim duymadım. tabi gülecem
)))

seviye farkı diyorsun yani
)

mesajları yanlış anlasanda beni takdir etmen hoşuma gitti
)

seviye farkı diyorsun yani
)

mesajları yanlış anlasanda beni takdir etmen hoşuma gitti
)

yok yanlış anlamadım. senin yazını bir arkdaş çok rahatsız oldu terbiyesi müsait omadıgından sana cavp vermedi .. yanlış anlama yok alt metni çok rahatsız verici. hala yanlış olmadıgı konusunda ısrar ettiğinden sende de yazdığının farkında değilsin

hangi arkadaş rahatsız oldu?

terbiyesi müsait olmadığı için cevap vermeyen arkadaşın ismini söyle hata yaptıysak özür dileyelim gizli özne kullanma hatayı telafi etmek mümkün yeterki açık konuş

Berenin sitesinde yazmışlar dizinin başlamasına son 3 hafta kalmış

isim veremem şuan forumda değil.. ondan izin almamdan .. sen yine ya o mesajı değiştir yada özür dile konu kapansın

- - - Ekleme - - -

tam günü bellimi?

saysana destere 3 hafta var
) 3 ocaga denk geliyor. malum ocak ayında reklam anlaşmları imzalandıgında kanallar az reklam verir ondan yeni diziler genelde bu ayda başlar

ondan değil berenin işleri dolayısıyla ocağa sarkmış dizi özel haber aldım konu hakkında

Bu kız yapar mı yapar...Dekoldesinden sezdim

[TABLE="width: 450"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
forumdash desterenin kafaasıa vur

Neden?

---Ekleme---
Noluyoruz yahu foruma giren cennetede girecektir eminim....Bu ne yogunluk bu saatte 80 bin üye mi online?

- - - Ekleme - - -

Bu ne yahu siteye giren cennete girer ...Bu ne yogunluk???? 80 bin üye suan canlı bağlantıda mı?

--- ekleme---

Neden? @emre