İntikam Dizisi 1.Sezonda Neler Olacak?(Şemalı Anlatım)

hazal kaya olsaydı o rolde yada biü deki baharı oynayan afet kız
) muhteşem olurdu amandayıda zevkle takip ederdik
)

- - - Ekleme - - -

beyazsoy 1950 lerden başladı tüm filmleri tarıyor galiba ya da buldu konusunu açıyor intikam çok benziyor diye
+

beyazsoy bizans surlarına dayanmıştır artık bence karamurat dönemlerinde takılı kaldı
)

sedef avcı da olabilir bence
güzel hatun
beyazoyu kaybettik fred çakmaktaşa kadar inecek şimdi

sedef avcı da olabilir bence
güzel hatun
beyazoyu kaybettik fred çakmaktaşa kadar inecek şimdi

evet sedef avcıda süper kızdır ben onu ezelde sevmiştim bir daha göremedim izlemediğim dizilerde çıkıyor sanırım

beyazsoy birazdan ateşi bulur
)

evet sedef avcıda süper kızdır ben onu ezelde sevmiştim bir daha göremedim izlemediğim dizilerde çıkıyor sanırım

beyazsoy birazdan ateşi bulur
)

haber geldi hitit kralından diyor ki tam mısırlılarla tarihini lk yazılı anlaşmasını yapıyodum beyazsoy yunansitan orduylka geldi ortalığı karıuştırdı diyor

bu foto için ne diyon dest)?

@destere @xemrexxx Sedef Avcıy'yla Beren'in boyu bir mi? Beren ufacık tefecık içi dolu turşucuğum benim ♥

@xemrexxx iddiamı gunceledim fragman konusunda git bak hele bi zahmet

@destere @xemrexxx Sedef Avcıy'yla Beren'in boyu bir mi? Beren ufacık tefecık içi dolu turşucuğum benim ♥

gördüm eklicem tama bu da çcuklarrın şey yarışına döndü oaly
nolucak zaten kimlikleri değiştiriyolar abd de çakan olmadıysa türkiyede hiç kimse anlamaz

haber geldi hitit kralından diyor ki tam mısırlılarla tarihini lk yazılı anlaşmasını yapıyodum beyazsoy yunansitan orduylka geldi ortalığı karıuştırdı diyor

bu foto için ne diyon dest)?

resimdeki oğlanları çıkar resim daha bir sanat eserine dönüşür
)

- - - Ekleme - - -

bir olmasın bunlar birbirlerinin yerine geçtiğinde aradan zaman olarak uzun süre geçmiyormu kim bilecekki hangisi zulak yerde bbüyüdü uzadı hangisi kısa kaldı
)

resimdeki oğlanları çıkar resim daha bir sanat eserine dönüşür
)

soruyu anlamadın beren de dizi için öble fotolar çeklise ne dersin

- - - Ekleme - - -

Diziyi izlemeyen biri çekmiş belli..Declan ne alaka Emily'le? Charlotte Emily'nin yanında olabilirdi..Declan Nolan'a omuz atabilirdi
desterin fklarından birine bastın bunlar ölesine foto amaçsı mesela emly-nolan olan var sadece

bir olmasın bunlar birbirlerinin yerine geçtiğinde aradan zaman olarak uzun süre geçmiyormu kim bilecekki hangisi zulak yerde bbüyüdü uzadı hangisi kısa kaldı
)
diyorum ki bizimkinde gözlere odaklanmişlar...Beren'in gözü renkli.Secilen oyuncununda renkli gözleri vardi...

muhteşem olur beren böyle resim çeksin mona lisayı müzeden kaldırıp bereni oraya koyarlar

zaten ikinci fragmandaki sahnede ben kayboldum
)

muhteşem olur beren böyle resim çeksin mona lisayı müzeden kaldırıp bereni oraya koyarlar

)
2.si tabanca koyduğu fragman mı boğaza karşı fragman mı jarşıyor bende
tabancayı alıp koyduğu anda bende de bir kayboluş oldu bir an tabanca olmak istedim

- - - Ekleme - - -

)
2.si tabanca koyduğu fragman mı boğaza karşı fragman mı jarşıyor bende
tabancayı alıp koyduğu anda bende de bir kayboluş oldu bir an tabanca olmak istedim

))

ne desemki kayboluşumuz bile aynı sahnede gerçekleşiyor
ama sen git prenses bülente tabanca ol.. bereni bana bırak
)