İntikam Dizisi 1.Sezonda Neler Olacak?(Şemalı Anlatım)

Game Of Thornes diye fantastik bi dizi..İzlemelisin..Tuğla kalınlıgında kitaplari varmiş

bu hikayeyi neden amerikadan aldılar ya basit türk filimlerin ana konusu
)))))))))))))

)))))))))))))

bu hikayeyi bir de berenden izleyeceksin işte ..

bugüne kadarki gelmiş geçmiş en başarılı dizi olacaktır şimdiden rekorları alt üst edecek aha buraya yazıyorum

emre iddiamı eklersin konuna
)

tamam beren ve tuba iddalarını topluca eklicem konuma

)))))))))))))
@beyazsoy sana çatasım var
örnek ver hele bi? Turk filmlerimiz böyle olsaydı sinema sektörümüz bu hallere gelirmiydi...En çok izlenen filmlerimiz REcep İvedik

bazı arkadaşlar konuyu okuyamamış okumadım diyerek belirtmişler hatta yazıları büyük yazmalıydın ve resimli olmalıydıki okumakta sıkıntı çekmesinler
)

bazı arkadaşlar konuyu okuyamamış okumadım diyerek belirtmişler hatta yazıları büyük yazmalıydın ve resimli olmalıydıki okumakta sıkıntı çekmesinler
)

şimdi bu nolanla tyler ın yatak sahnesini kouyacaktım farkı hissetsinler diye ama onu da şikayet ederler ahlak kurallarını ultra baltalamaktan 3 ay men yerim

- - - Ekleme - - -

Yok belki dizi basladiginda ve anlamadigimda okurum
tama öyle olsun

@beyazsoy sana çatasım var
örnek ver hele bi? Turk filmlerimiz böyle olsaydı sinema sektörümüz bu hallere gelirmiydi...En çok izlenen filmlerimiz REcep İvedik

beyazsoy yeşilçam filmeliyle karıştırdı
)

herkes yorumu kendi düşüncesine göre yapar demek istiyorki cüneyt arkının bizans surlarına tek atlayışta çıktığı filmleri kopya etmiş polat..... onu demek istemiştir

amandayı hangi kız oynayacak amanda da güzel bir kıza benziyor konudan onu çıkardım
)

amandayı hangi kız oynayacak amanda da güzel bir kıza benziyor konudan onu çıkardım
)

Dream'ın actiği bi konuda vardi..4 oyuncu katilmiş diye.Orda bi resim paylaşmişti mavi tshirtlü bi kız syah saçli..bence kesin o Amanda olcak..Gözler mavi 2'sininde.Revenge saçlari kıstak olarak almişlar Emily'nin saci kıvırcık diye..Bizde de gözleri kıstaslamişlar...Umarim dediğim çıkar
sonra g.o.t oluyoruz

beyazsoy 1950 lerden başladı tüm filmleri tarıyor galiba ya da buldu konusunu açıyor intikam çok benziyor diye
+