Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

gel perşembe gell

üç kez izledim kesmedi :))

- - - Ekleme - - -

yılbaşı nasıl geçti kuruyemişle geçti eminim hanı sana karışmazlardı ya :))

yılbaşını banlı geçiren bir bendim sanırım :)
bitter çikoalta yedm bihteri hayal ederek daha da aayrıntıya giremem ban nedeni olur :d

Beren yine iş başında ikinci bölümden öpüşme sahneleri başlamış bile bu ne hız :D

Offf fragmanda döktürmüşler yine ve en guzel bölümler başlıyor.....

Beren yine iş başında ikinci bölümden öpüşme sahneleri başlamış bile bu ne hız :D

Sanırsın Tuba öpüşmedi ilk bölümden :X Kocası filan deme cinsellik için imzaya gerek yok 😉

Tuba'nın kocası ayrıca şunuda atlamayın Beren dizide yine 2 kişiyi idarede edecek bir mert fırat bir nejat işler :D

Ozan'ım adminim yöneticim şu dizi için ayrı bi bölüm ac:( fragmanı aramak için sayfalar doştim acı bize(bana) :(

Konuya ilişkin;

Fragman süper yahu :X:X Haftaya 1-2 reyting daha ekleriz reytingimize :J

Tuba'nın kocası ayrıca şunuda atlamayın Beren dizide yine 2 kişiyi idarede edecek bir mert fırat bir nejat işler :D
ama ben senin cevap yolunu önceden kapadim ki :X Cinsellik için imzaya gerek yok :F:F Öpüşmüş mü? cevap Öpüştü..Sonuç ne öpüşmüş olmasi...Ehh görecez TUba'nin hapisteki dramını..Kim bilir gardiyanlari bile ayartır?

Hani diyorsunuz ya Tuba farklı bi rolde olacak....o zaman benim aklıma şu gelir hapisteki kadınlardan biriyle bile olabilir :X:X Bu tur sahnleri alttan alttan parmaklar arasında da izlemiştik:)

ama ben senin cevap yolunu önceden kapadim ki :X Cinsellik için imzaya gerek yok :F:F Öpüşmüş mü? cevap Öpüştü..Sonuç ne öpüşmüş olmasi...Ehh görecez TUba'nin hapisteki dramını..Kim bilir gardiyanlari bile ayartır?

Hani diyorsunuz ya Tuba farklı bi rolde olacak....o zaman benim aklıma şu gelir hapisteki kadınlardan biriyle bile olabilir :X:X Bu tur sahnleri alttan alttan parmaklar arasında da izlemiştik:)

İlk bölümden ne çabuk sonuç çıkartıyosun Melek hapishanede yaşadığı zoruluklar sonunda kendine o kötülükleri yapan kadınlar gibi olacak.Ayrıca dizide gizemli bir kadını oynuyor geçmisine dahil hiç bir şey izlemedik daha
sen bereni izlemekten farklı rol deyince aklına gelen ilk şeyin cinsellik olması hiç şaşırtmadı beni :D

- - - Ekleme - - -

İsmini unuttum. Hani şu klip falan çekmiş ya şimdiden fanları. Ha Fırat Çelik

Komser Ozan Meleğe aşık olacakta Melek ne yapacak orası muamma ilk bölümden görüldüğü üzere Melek'de Ali'ye aşık ve ona ihanet etmez bir görüntüsü var

İlk bölümden ne çabuk sonuç çıkartıyosun Melek hapishanede yaşadığı zoruluklar sonunda kendine o kötülükleri yapan kadınlar gibi olacak.Ayrıca dizide gizemli bir kadını oynuyor geçmisine dahil hiç bir şey izlemedik daha
sen bereni izlemekten farklı rol deyince aklına gelen ilk şeyin cinsellik olması hiç şaşırtmadı beni :D

OFF napim :(:( Tuba bana başka care bıraktirmadi:( Doluya alıyorum yok boşa koyuyorum yok:( Hep aynı rol hep aynı rol:( Öyle bi kızı havada kapan kadınlarda cıkar elbet belki böyle düşününce hak veriyordum fag-farklı bi Tuba izlicem sandım:(

Hem cinselliğin ilk postunu sen çıkardin:X Yoksa benim o taraklarda bezimi bulamazsin belki bezden bi parça bulursun o kadar :X:X

intikam için hala ayrı başlık açılmamış ???

ne zaman bekleniyorki?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sırf 20 Dakika ve Tuba'ya çalışıyor diyenlere bir haber İntikam 2.bölüm 2.fragmanı yarın yada salı çıkabilirmiş yetişirse :)