Perşembeyi iple çekiyoruz![]()
gel perşembe gell
üç kez izledim kesmedi
- - - Ekleme - - -
kuruyemiş deme midemi bozuyor![]()
yılbaşı nasıl geçti kuruyemişle geçti eminim hanı sana karışmazlardı ya
yılbaşını banlı geçiren bir bendim sanırım
Perşembeyi iple çekiyoruz![]()
kuruyemiş deme midemi bozuyor![]()
bitter çikoalta yedm bihteri hayal ederek daha da aayrıntıya giremem ban nedeni olurgel perşembe gell
üç kez izledim kesmedi)
- - - Ekleme - - -
yılbaşı nasıl geçti kuruyemişle geçti eminim hanı sana karışmazlardı ya)
yılbaşını banlı geçiren bir bendim sanırım![]()
Beren yine iş başında ikinci bölümden öpüşme sahneleri başlamış bile bu ne hız![]()
Tuba alttan alttan daha azla iş başında ama. Daha ilk bölümden başladı.Beren yine iş başında ikinci bölümden öpüşme sahneleri başlamış bile bu ne hız![]()
Tuba da hem Ali`yi hem de Hapisanedeki adamıTuba'nın kocası ayrıca şunuda atlamayın Beren dizide yine 2 kişiyi idarede edecek bir mert fırat bir nejat işler![]()
Tuba da hem Ali`yi hem de Hapisanedeki adamı![]()
ama ben senin cevap yolunu önceden kapadim kiTuba'nın kocası ayrıca şunuda atlamayın Beren dizide yine 2 kişiyi idarede edecek bir mert fırat bir nejat işler![]()
İsmini unuttum. Hani şu klip falan çekmiş ya şimdiden fanları. Ha Fırat ÇelikHapishanedeki adam?
ama ben senin cevap yolunu önceden kapadim kiCinsellik için imzaya gerek yok
Öpüşmüş mü? cevap Öpüştü..Sonuç ne öpüşmüş olmasi...Ehh görecez TUba'nin hapisteki dramını..Kim bilir gardiyanlari bile ayartır?
Hani diyorsunuz ya Tuba farklı bi rolde olacak....o zaman benim aklıma şu gelir hapisteki kadınlardan biriyle bile olabilirBu tur sahnleri alttan alttan parmaklar arasında da izlemiştik
![]()
İsmini unuttum. Hani şu klip falan çekmiş ya şimdiden fanları. Ha Fırat Çelik
İlk bölümden ne çabuk sonuç çıkartıyosun Melek hapishanede yaşadığı zoruluklar sonunda kendine o kötülükleri yapan kadınlar gibi olacak.Ayrıca dizide gizemli bir kadını oynuyor geçmisine dahil hiç bir şey izlemedik daha
sen bereni izlemekten farklı rol deyince aklına gelen ilk şeyin cinsellik olması hiç şaşırtmadı beni
Bu haftaki reytinglerden sonra açılır inş![]()
Fragman süper![]()