Fatmagülde de mutlu bitmişti. Dava lehine neticelenmişti.Beren öldü mü? Sonunda kızcağızın bir dizisi mutlu bitti galiba.
Fatmagülde de mutlu bitmişti. Dava lehine neticelenmişti.Beren öldü mü? Sonunda kızcağızın bir dizisi mutlu bitti galiba.
Fatmagül de mutlu bitti.
O mutlu bitse ne olacak, kızın başına neler geldi.Fatmagülde de mutlu bitmişti. Dava lehine neticelenmişti.
İntikam iyi gibi.Finali izleyeceğim Beren hatrına.
Şu kadar diyim, revangeden çok çok daha üst kıdem bi final olmuştur, olucak.İntikam iyi gibi.Finali izleyeceğim Beren hatrına.
Neler gelmiş ?O mutlu bitse ne olacak, kızın başına neler geldi.
Muhteşemdi.İzlemelisin bence de.
Şu kadar diyim, revangeden çok çok daha üst kıdem bi final olmuştur, olucak.
Revenge neymiş?Revenge'ıda bıraktım baya sapıttı gibi vakit kaybı.
O değil de Seçkin'in yazdığı kitap keşke gerçekte de çıksa okurdum ne güzel.
Aynen çok iyi olurdu.Bu arada bu konuya son mesaj yazışlarımı düşündükçe de üzülüyorum
Revenge neymiş?
İntikam versiyonu dururken
2.sezonun bazı bölümlerini izlemediğim için unutmuş olabilirimDiziyi süper özetlemişsin başkas türlü yapılamazdı tebrik edeirm emeğine sağlık.. yalnız yağmur karakterinin annesi rusyaya gönderilmemişmiydi öyle hatırlıyorum ölmemişti yani @Harunnn60
Olayları heyecanlandırmak için o sahneyi göstermedilerarkadaşlar bişey sorabilirmiyim şu şahika ve yağmur sahnesine ne oldu silah patladı ve cemre yağmurun suya düştüğünü görmüş yerde kan vardı ve şahikanın elinde silah ama oyun yaptı diyo yağmur bana ben yapmadım diyo ve yağmur sudan nasıl çıktı hiçbişey anlamadım söyleyebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?