Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Yağmur gidici gibi sonu mutlu bitsin ya. :(

Yağmur'umu kim vurdu? Rüzgar, Emre ve Ali bombadan kurtulabilecekler mi? Hepsi reklamdan sonra. Heyecan dorukta. :Z

İntikam'ın büyük finali harika gidiyor. Beren harika ya . Kendisini itiraf ettiği sahne çok güzeldi .

Bg8U5fzCAAAgSoW.png

Çok güzel bi finaldi. Beren şunu gösterdi ; her dizisinde büyük bir yol kat etmiş oyunculuk anlamında. Şunu da belirtmeliyim, son senarist cidden intikam'ı hızlı bi şekilde toparladı. Ne göze çarpan bi abartı ne de eksiklik vardı finalde. 4 dörtlüktü. Yönetmene gelirsek, intikam konusunu bile insanın içine işletti ve duygulandırdı. Çekimler her bölümde ki gibi çok başarılıydı.

Yine perşembenin kalite ve yetenek algısı göz kamaştırdı ve ayakta alkışlattırdı.

Büyük tebrikler BEREN SAAT!

Türkiyenin en büyük ismi. :)

Of of of abi bu nasıl bir final bölümüdür ya resmen dağıldım. Sanırım uzun zamandır bir dizide böyle bir bölüm izlemedim. Beren resmen döktürdü yok böyle bir oyuncu. :) Başta Beren Saat olmak üzere İntikam ekibini sonuna kadar tebrik ederim. Çok kaliteli 44 bölüm izledim. :) Dizinin finalinin mutlu bir şekilde bitmesi de çok iyi oldu yoksa uzun süre etkisinden çıkamazdım. Masumlar kazandı, suçlular belalarını buldu.. Umarım Beren Saat'i önümüzdeki sezon sağlam ve Türk halkına yakın bir dramla ekranlarda görürüz. Şahsen çok özleyeceğim kendisini.. :T

Bölümde her an ne olacak diye bekledim. Beklediğime değdi. Nasıl güzel bir final olmuş öyle. Özellikle son sahneler... Beren sahilde tek başınayken ne tatlı, kusursuzdu... Bu final defalarca izlenir. Tüm İntikam ekibine böylesine kaliteli bir iş için teşekkürler. Böyle kaliteli işler ekrana az gelir. Başta Beren Saat olmak üzere tüm ekibin emeğine sağlık. :)

İntikam dizisinin finalinin sonuna geldik
Final bölümü çok kaliteli, güzel ve anlamlıydı
Tüm bu anları yaşatan İntikam ekibine ve Kanal D ye Teşekkürler
uploadfromtaptalk1392928556139.jpg
uploadfromtaptalk1392928578079.jpg

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1392928580034.jpg
    uploadfromtaptalk1392928580034.jpg
    83.4 KB · Hit: 4
Böyle bir son için kanald ye sonsuz teşekkürler ..helal berenimee oyunculuk budur iştee göz doldurdu hepsini tebrik ederim sadece berende değil şahikada süperdii kanald ye tebrikler özellikle d-productionsa

Ve İntikam bitti. Harika bir final oldu. Tüm ekibi başta Beren Saat olmak üzere kutluyorum.

İntikam dehşet bir finaldi!

Gerçekten iyi bir final bekliyordum ama bu kadarda iyi bir final beklemiyordum.Sahneler,kurgu,senaryo,replikler..Her şey o kadar harikaydı ki.Kelimelerle anlatamıyorum resmen,o derece muhteşemdi.Suçlular sonunda hakettiklerini buldu.Masumlar mutluydu.Hakan mutlu,Yağmurla Ali mutlu.Ben daha ne isteyeyim ki.Bence bu dizi mutlu biten finallerin en iyisiydi.Uzun zaman boyunca hafızalardan silinmeyecek bir finaldi.Beren gelinlikler içinde de,son sahnede de muhteşemdi.Şahikaya gerçekleri itiraf ettiği sahnede gözlerinde alev alev yanan intikam ateşi daha da artmıştı sanki.Bir kez daha gurur duydum Berenimle.

Sadece şunu söylemek istiyorum,''Güçlü,başı dik Yağmur'u gerçekten çok özleyeceğim.''