Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Beren Saat'in performansi çok basarili

gerçi orjinaline görede ölmeliydi en fazlay yaşan köpek 14 yıl yaşıyor

- - - Ekleme - - -

salı günü forumdash 20 dakikayı pek anlamamıştı bu diziyi düşünün türk halkı zor anlar
)))) normalde dizide oşalar 30 dakikada çözülüyorken burda 90 dakikada çözülüyor insanların baştaki olayları akıllarında tutup olayı anlamaları çok zor olacak
))))))

Aslında dizi çok fazla bulmaca değil SON gibi..

şahika akrakterinden kötü performans bekliyordum ama kocası ondan kötü çıktı belki dei lk bölüm diye kadın izleyiciyi çekmek için böyle bir şey yapıldı

TV eleştirmeni Oya Doğan:

Öncelikle proje güzel olmuş oyuncu kadrosu sağlam senaryoda bir numara yok orijinalinin aynısı Beren Saat Emily'den iyi olmuş #intikam

Nejat İşler yıkılıyor Şahika iyi oynuyor ama bir Victoria değil keşke Tülay Günal olsaymış Mert Fırat,müzikler yönetmenlik olmuş #intikam

Bence işin prodüksiyonu zayıf olmuş o kostümler ne öyle hepimiz alırız onları bu insanların en fakiri yalıda yaşıyor buna ağırlık verilmeli

Bir de gördük ki proje önemli bu işte Beren Saat olmasa da izlerdik mesele star meselesi değil star artık proje #intikam

Bir de sbt reytinglerine göre Kurtlar atakta

Söylemeden edemeyeceğim Beren Saat ilk bölüm için performansının yarısını bile kullanmamış eminim sonra açılacak

orjinalinin tamamını izlemiş biri koalrak onu nyanında sönük kalmış olabilri ama türkiye şartlarına gör eçok iyi sadece sürenin 40-42 dk den 90 a çıkması nedeniyle insanalra garip geldi ona da alışırlar

Dizi inanılmaz derecede kasvetli zengin kısmına hitap eden bir dizi olmuş neydi öyle sürekli Şahika'nın davet hazırlıkları arkadaşları ile sohbetini izleyip durduk onun dışında Beren Saat çok donuktu rolüne girememiş.Küçüklüğünü oynayan kızla zerre benzerliğide yoktu.Yurttan çıkışta kullandığı peruk hiç mi hiç olmamışdı
Arzu Gamze Kılıç'da çok soğukdu onuda beğenmedim.Nejat geri planda kalmışdı kısacası diziyi hiç beğenmedim

dramden beklenen yorum buna karşılık desterden de uöçmalı bir yorum bekliyorum

dizi zengin hayaını anlatıyor aşk ı memnu için bile neler dendi aldığı reyting oratada zengin hayatı ve kasvet de reyting getiriyor

Aşkı Memnu ile İntikam karşılaştırılamaz bile Aşkı Memnu'da zengin hayatını anlatan bir işdi ama asla böyle bir kasveti yoktu ilk bölümden sarmışdı.İntikam 15 dakikadan sonra boğdu beni şu bir gerçek Aşkı Memnu türk tv tarihinde yapılan en iyi en kaliteli dizilerden birisiydi.Ama İntikam hiç olmamış bence

ilk bölümden akrar verebildin demek ne ilginç
ilk bölümden aşk ı memnuyuda çözmüşündür sen
aşk ı memnu da entrika ilk bölümden başladı o yüzden zengin kasveti gene vardı ama heyecannın da başlamsı o kısmını örttü intikamda da heyecan başlayınc akadsvet falan kalmıcak ilk bölümden tabi zengin ve güçlü olanları böyle göstericekelr ki intikam malan kişinin gücü onalrı yerle bir edişi zekası ileride ortaya çıksın

[h=1]İntikam Jenerik Müziği[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben çok beğendim.
Yeni dizim.

jenerik süper umarım kuzey ya da ezel gibi çakma çöıkmaz

ilk bölümde herşey belliydi çözülecek bişey yok ki romanı okumadın mı yoksa
))

dizide köpek dışındada hatalar vardı ama genel olarak güzeldi herkes bi beren tuba karşılaştırması yapıyodu daha önce bende yapayım bari beren daha iyi kalmış dün 20 dakikanın tekrarnı izledim oda güzel bir dizi ama tubanın buz gibi oyunculuğu içimi dondurdu necati şaşmazla bi yarışa girmiş gibi geldi bi an
berende her zamanki beren işte idare ediyo bi kaç bölüm sonra iyice otutturur

berenin gücü işte primcanı komedi ve forum oyunları dışına çıkardı