Twitter da Yağmur'un köpeğiyle dalga geçiyorlar ölmemiş diye.![]()
orjinal filimin aynısını yaparlarsa olacağı bu
Twitter da Yağmur'un köpeğiyle dalga geçiyorlar ölmemiş diye.![]()
orjinal filimin aynısını yaparlarsa olacağı bu)) yamur 40na dayanmış 35 yılda köpek ölmemiş
)))
dramden beklenen yorum buna karşılık desterden de uöçmalı bir yorum bekliyorum![]()
dizi zengin hayaını anlatıyor aşk ı memnu için bile neler dendi aldığı reyting oratada zengin hayatı ve kasvet de reyting getiriyor![]()
ilk bölümden akrar verebildin demek ne ilginç
Aşkı Memnu ile İntikam karşılaştırılamaz bile Aşkı Memnu'da zengin hayatını anlatan bir işdi ama asla böyle bir kasveti yoktu ilk bölümden sarmışdı.İntikam 15 dakikadan sonra boğdu beni şu bir gerçek Aşkı Memnu türk tv tarihinde yapılan en iyi en kaliteli dizilerden birisiydi.Ama İntikam hiç olmamış bence
ilk bölümden akrar verebildin demek ne ilginçilk bölümden aşk ı memnuyuda çözmüşündür sen
aşk ı memnu da entrika ilk bölümden başladı o yüzden zengin kasveti gene vardı ama heyecannın da başlamsı o kısmını örttü intikamda da heyecan başlayınc akadsvet falan kalmıcak ilk bölümden tabi zengin ve güçlü olanları böyle göstericekelr ki intikam malan kişinin gücü onalrı yerle bir edişi zekası ileride ortaya çıksın![]()
ilk bölümde herşey belliydi çözülecek bişey yok ki romanı okumadın mı yoksa))
berenin gücü işte primcanı komedi ve forum oyunları dışına çıkardıdizide köpek dışındada hatalar vardı ama genel olarak güzeldi herkes bi beren tuba karşılaştırması yapıyodu daha önce bende yapayım bari beren daha iyi kalmış dün 20 dakikanın tekrarnı izledim oda güzel bir dizi ama tubanın buz gibi oyunculuğu içimi dondurdu necati şaşmazla bi yarışa girmiş gibi geldi bi anberende her zamanki beren işte idare ediyo bi kaç bölüm sonra iyice otutturur