Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Derin ölmeyecek mi @xemrexxx?
Aslında niye ölsün ki, millet nerden düşüyor ölmüyor, bu 1 kat yüksekten düşmüş.
Bebeğini kaybeder en fazla.

Hayır asla @mrt-06
Adamlar o kadar Azerbaycan'a özel sahne çekti hangi Türk dizisi yaptı bunu ben senin yerinde olsam başlardım.

Dizi çok sıkmaya başladı beni artık.Sadece Beren için izliyorum açık ve net.Umarım biraz toparlanır..

gerçekten o düşüş çok iyiydi 🙂
yalnız Amanda hamile olmasına rağmen o koca topuklu ayakkabıları nasıl giydi anlamıyorum

her amarican dizisinde bir olağan üstülük oluyor.Bu dizidede Hamileyken Topuk giymek çok popüler.

biraz diyelim

amanda ile victoria ikinci katta odadan koridora çıktıkları andan itibaren, "aha işte şimdi amanda düşecek o korkuluklardan" diyerek izledim. tek soru victoria mı onu itecek yoksa kendisi kayıp düşecek mi şeklindeydi, ama düşeceği o kadar barizdi ki; yapmayın etmeyin dedim. senaristlere , az biraz hayal gücü arıyor insan arada bir 🙂

Dizi güzel bir bölümle ekrana geldi, haftaya da böyle güzel olur umarım

Sezonun en güzel bölümüydü süperdi gerçekten. Bu temposunu korur umarım.

Revengede en sevdiğim bölümlerden bir tanesiydi,intikamda da öyle olur diyordum beni şaşırtmadılar.Duygu yaradı bu diziye gerçektende
Hele Yağmur-Derin-Hale sahnesine bayıldım.Geçişler harikaydı,oyunculuklar harikaydı.Ali'yi de sevdim bu bölüm.Uzun bir aradan sonra kayda değer bir bölüm izledik bence..

yeni bölüm fragmanıda çok iyi, merakla bekliyorum.