Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Derin ölmeyecek mi @xemrexxx? :bağır: Aslında niye ölsün ki, millet nerden düşüyor ölmüyor, bu 1 kat yüksekten düşmüş. :D Bebeğini kaybeder en fazla. :D

Hayır asla @mrt-06
Adamlar o kadar Azerbaycan'a özel sahne çekti hangi Türk dizisi yaptı bunu ben senin yerinde olsam başlardım. :X

Dizi çok sıkmaya başladı beni artık.Sadece Beren için izliyorum açık ve net.Umarım biraz toparlanır..

biraz diyelim :Z
amanda ile victoria ikinci katta odadan koridora çıktıkları andan itibaren, "aha işte şimdi amanda düşecek o korkuluklardan" diyerek izledim. tek soru victoria mı onu itecek yoksa kendisi kayıp düşecek mi şeklindeydi, ama düşeceği o kadar barizdi ki; yapmayın etmeyin dedim. senaristlere , az biraz hayal gücü arıyor insan arada bir 🙂

Dizi güzel bir bölümle ekrana geldi, haftaya da böyle güzel olur umarım :)

Sezonun en güzel bölümüydü süperdi gerçekten. Bu temposunu korur umarım. :)

Revengede en sevdiğim bölümlerden bir tanesiydi,intikamda da öyle olur diyordum beni şaşırtmadılar.Duygu yaradı bu diziye gerçektende :) Hele Yağmur-Derin-Hale sahnesine bayıldım.Geçişler harikaydı,oyunculuklar harikaydı.Ali'yi de sevdim bu bölüm.Uzun bir aradan sonra kayda değer bir bölüm izledik bence..