bişi değişmicek hayatında![]()
Evet ama Haldunu artik baba olarak gormeyebilir..
bişi değişmicek hayatında![]()
Evet ama Haldunu artik baba olarak gormeyebilir..
Cemre Yağmurla kardeş olduğunu ne zaman öğrenecek @xemrexxx?![]()
Hmm anladım.orjinalinde 2.sezonfinaline 3 bölüm kaldı hala bilmiyor
18-25 arası değişiyor
Hmm anladım.
Peki Revenge'de bir sezon için kaç bölüm çekiyorlar toplamda?
Bizde bir sezonda yaklaşık olarak 42 bölüm çekiliyor. İntikam seneye nasıl bir yol izleyecek peki. 21 bölümü 42 bölüme nasıl yayacak?18-25 arası değişiyorgeçen sezon 22 bölümdü bu sezon 21
![]()
Bizde bir sezonda yaklaşık olarak 42 bölüm çekiliyor. İntikam seneye nasıl bir yol izleyecek peki. 21 bölümü 42 bölüme nasıl yayacak?
Emre çok fazla ipucu verme ama bu yil yayinlanacak sezon finalinda bizi çok çok büyük sürprizler bekliyor olacak mi? Emre'nin ölümü disinda..
spoiler ı yanlış anlamışsın![]()
beyazsoy ölü adamdaki kan ile ilgili knou açtı o konu kilitlendi unuttun mu
Ilk bölümde Emre'nin ölümü gösterildi ama.. Unuttun mu..
beyazsoy ölü adamdaki kan ile ilgili knou açtı o konu kilitlendi unuttun mu![]()
Benim kafam karisti artik, bu ölüyor bu ölmüyor.. Sezon finalini bekleyelim en iyisi..
Emre nişanda vurulmuyor mu? Yani gelecek bölümlerde gösterilmeyecek mi o dizinin 1. bölümünde gördüğümüz sahneler? 😕
Ne hatası? .qu.aynen öyle ama senin cümlede de hata var![]()
Ne hatası? .qu.
illa spoiler verdirteceksiniz
orada vurulan selen.daha önce igor gelmişti diziye o vuracak seleni emreyi ölürmeye çalışırkene ama derin ve rüzgar da hemen oalyın ardına orada olacakalr rüzgar derimn vurdu sanıp delilleri temizlerkene cemre ve barış görecek ve emrenin üzerindeki kanı görüp o vuruldu sanacaklar.orjinalinde selen erkekti ve emre ile aynı kıyafeti giyiyordu bakalım biz de nasıl olacak o iş
Teşekkürler spoiler için.
Orjinalinde kaçıncı bölüm Emre? İzlemek istiyorum o bölümü?![]()