Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Aslımda karmaşık dizilerde daha sallantılı olur kamera, misal öbgzk , my , fatmagül gibi yapımlarda daha sabit bi görüntü vardı ve ordaki kurguya yakılıyodu bu görünüm ama intikam dram tadında bi aksyon dizisi. Hele şuanda dram yükü çok yokken , kameranın bahsettiğim diziler gibi görüntü şekli kullanması olmazdı, tabi aşırı bı sallantıda dizinin kalitesine zarar verir.

Her şeyi geçtim kamera çekimleri sabitken teknik ekiple alakalı bir sorun olmalı ki sürekli bir titriyor yani sallanıyor kamera.

Ve şahikanın o evden hiç çıkmamasıda garip, ilk defa bu bölüm bi restorantta gördük..
Orjinalide öyle sanırım...

Bu yaz orjinalini seyretmek istiyorum diziyi daha iyi anlamak için. Türkçe alt yazılı veya dublajlı bir adres bulmam gerekiyor önce...

Orjinalide öyle sanırım...

Bu yaz orjinalini seyretmek istiyorum diziyi daha iyi anlamak için. Türkçe alt yazılı veya dublajlı bir adres bulmam gerekiyor önce...

Büyüsü bozulmasın sonra türk versyonunu izlerken. Ben bu yüzden hiç izlemedim ve bilgide almadı bazen aşırı meraktan xemrexxx ye soruyorum o kadar

Büyüsü bozulmasın sonra türk versyonunu izlerken. Ben bu yüzden hiç izlemedim ve bilgide almadı bazen aşırı meraktan xemrexxx ye soruyorum o kadar
Bende o yüzden izlemiyordum ama artık izlemeyi düşünüyorum...

Cok iyi bir bolumdu dun. Cok begendim

Reytinglere de yansımış zaten bahsettiğim durumlar. Dizi düşüşe geçmiş resmen.

Öncelikle İNDHOUSE süresini eski haline çevirsin. Mümkünse özetinide kısa tutsun. 8.30'da başlasın 10.20'de felan bitsin. Galip Derviş geliyor zaten. O diziyi de 22.30'da başlatırsa her iki dizide iyi oranlar alır.

Yönetmen konusunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın ağırlığı çok hissedeliyor. Oyuncular Yakup'un da dediği gibi her sahnede bir tedirgin oynuyorlar. Kendilerini tam anlamıyla veremiyorlar. Nedenini bende anlamadım. Aslında iyi bir yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı ama İntikam ile bir türlü bütünleşemedi, yada ben bütünleştiremedim.

Senaryo konusunda da evet orjinaline göre gidiliyor belki ama bu Selen'in ben her iki sahnede bir görmek zorunda mıyım? Zaten o kısa saçlarıyla kadını bile andırmıyor kendisi. Konuşma tarzı da ne öyle kendini beğenmiş. Dizinin başrolü son haftalarda resmen Selen oldu.
Umarım bu durumda değişir...

dünkü olay maçla alakalı görüldüğü gibi özetide gayet iyi gitmiş

dünkü olay maçla alakalı görüldüğü gibi özetide gayet iyi gitmiş
Sadece maç ile alakalı değil bence...

O yoruma eklemeyi unutmuşum. Kameradaki teknik sorunda bir an önce halledilmeli. Sürekli titriyor kamera...

Hafta yayinlanacak bolumu merakla bekliyorum

Intikam 10.Bölüm

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizinin çekimleri çok iyi çok kaliteli lakin beni sıktı bir türlü açılmadı.

Fragmanın başındaki kadın sesli moonlight sonat muhteşem,kadın sesini Atakan mı akıl etmiştir acep? @xemrexxx @Forumdash

Moderatörün son düzenlenenleri: