İntikam 11.Bölüm Fragmanı
11.Bölüm Fragmanı / İntikam / Dizi / Videolar / Kanal D / İzle
@Forumdash @yakup09 @berenist @xemrexxx
Kanal D'ye bakFragman arasına reklam sıkıştırmış pess!!!
![]()
Arkadaşlar sizce bu bölüm nasıldı? Beğendiniz mi bu bölümü yoksa ben mi paronayım?
Dizinin başlangiç noktasına çok az kaldı.15.bölümde 1.bölümün başında olan nişan sahnelerine gelinecek.Haftaya ki bölümde çok iyi olacak.Sen sıkılmıştırsın.Bu bölüm Selen üzerine kuruluydu.Haftayada öyle olacak gerçi.
Dizinin süreside geçtiğimiz bölümlere göre oldukça uzun gibi geldi...
Umutsuz Ev Kadınları'nın gidişiyle birlikte süresinde oynamışlar biraz. 15-20 dk. fark edilir derecede var...
Ben hesaplamadım eğer 2 dizi yayınlanmıyorsa aynı gün içinde dizi süreleri 10-15 dk hep uzuyor.Ay yapım öyle yapılıyor mesela.Ben kuzey güneyi bi kere izliyorum 1s35dk diğer hafta izliyorum 1s50dk gibi.Tabi bu dediğim merhamet başlamadan önceki süreleriydi.Şimdi 1s30dk filan.
Doğrudur.Haftaya düzelir.Derviş geliyor.
Umutsuz Ev Kadınları'nın gidişiyle birlikte süresinde oynamışlar biraz. 15-20 dk. fark edilir derecede var...
İlk olarak şunu diyeyim ki , dizinin yönetmen koltuğunda ciddi anlamda olmasada tercih yanlışlılığı var.. Mesude erarslan güzel ama tam sindiremiyosun hareketleri.. Mesela zeynep günay tan, bunu öbgzk fanatikliğimden demiyorum ama kadın öyle duygulu, çoşkulu ve inandırıcı oynattırıyoki insana , sonerin yanında çalışan hizmetçi bile selenden daha iyi izleyiciyi etkiliyor.. Mesela kanal d'nin 2012 fresh mesh'e sadece zeynep günay tan'ı çağırmıştı, kerem çatay ve timur savcı konuşmasına buda inDHouse ailesinin zeynep günay tana ne kadar değer verdiklerinin ve işini diğer yönetmenlere göre daha profesyönelce yaptığını gösteriyor.. Yani öbgzk bitmiş olsaydı , kesinlikle d ailesi zeynep günay tan'ı bü dizinin mönütörü başına otuttururdu..
ikincisi senaryoda replikler tam dolu aman aman bol yüklü cümleler yok. Kısa ve net cümleler var.. Yani bi öbgzk , aşkı memnu gibi dizilerdeki vayyy bee dedirticek replik yok..buda önemli bi sorun.. Birde dizide duygu eksikliği var.. Gerçek derinin ( berenin) daha duygulu , o intikam hırsını çoşkulu bi şekilde yerine getirmesi lazım.. beren biraz duygu yönünden sönük kalıyor, bununda sebebi yönetmendir tabi... Hele ikinci yönetmenin devreye girişiyle iyice duygu hissi azaldı , donukluk çoğaldı diyebilirim.. Görüntü konusuna gelirsek, ben gayet memnunum, yani rahatsız edicek bi durum olmadı bende.. Hele önemli sahnelerde görüntüyü çaprazdan göstermeleri çokta hoşuma gidiyor.. Bu dediklerimde gerçekleşirse dizide hem reyting açısından hemde projeye yarar açısından daha faydalı olAcaktır..
@xemrexxx @Fks14 @dizi kolik @berenist
orjinaline ne kadar bağlı kalacakalr bilemem ama orjinaline göre heps i çok duygulu dizidekarakterlerini daha iyi yasnsıtabiliyorlar
görüntü falan falz ailgilenmiyorum ben çok önemli bir yönetmen haası olmadıkça
Genel anlamda baktığım zaman %80 katılıyorum yorumlarına ancak şunu belirtmeliyim. Ben kamera ve teknik ekiple ilgili bir sorundan bahsettim. Kamera sürekli sallanıyor. Yani görüntü sabit değil...İlk olarak şunu diyeyim ki , dizinin yönetmen koltuğunda ciddi anlamda olmasada tercih yanlışlılığı var.. Mesude erarslan güzel ama tam sindiremiyosun hareketleri.. Mesela zeynep günay tan, bunu öbgzk fanatikliğimden demiyorum ama kadın öyle duygulu, çoşkulu ve inandırıcı oynattırıyoki insana , sonerin yanında çalışan hizmetçi bile selenden daha iyi izleyiciyi etkiliyor.. Mesela kanal d'nin 2012 fresh mesh'e sadece zeynep günay tan'ı çağırmıştı, kerem çatay ve timur savcı konuşmasına buda inDHouse ailesinin zeynep günay tana ne kadar değer verdiklerinin ve işini diğer yönetmenlere göre daha profesyönelce yaptığını gösteriyor.. Yani öbgzk bitmiş olsaydı , kesinlikle d ailesi zeynep günay tan'ı bü dizinin mönütörü başına otuttururdu..
ikincisi senaryoda replikler tam dolu aman aman bol yüklü cümleler yok. Kısa ve net cümleler var.. Yani bi öbgzk , aşkı memnu gibi dizilerdeki vayyy bee dedirticek replik yok..buda önemli bi sorun.. Birde dizide duygu eksikliği var.. Gerçek derinin ( berenin) daha duygulu , o intikam hırsını çoşkulu bi şekilde yerine getirmesi lazım.. beren biraz duygu yönünden sönük kalıyor, bununda sebebi yönetmendir tabi... Hele ikinci yönetmenin devreye girişiyle iyice duygu hissi azaldı , donukluk çoğaldı diyebilirim.. Görüntü konusuna gelirsek, ben gayet memnunum, yani rahatsız edicek bi durum olmadı bende.. Hele önemli sahnelerde görüntüyü çaprazdan göstermeleri çokta hoşuma gidiyor.. Bu dediklerimde gerçekleşirse dizide hem reyting açısından hemde projeye yarar açısından daha faydalı olAcaktır..
@xemrexxx @Fks14 @dizi kolik @berenist