"İntikam" Bu Hafta Özetli!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamamda bana o saat dilimindeki gösterecen komik olma yav ne demek istediğimizi herkes biliyo vadi o saatlerde yükseliyo diyom o gün maç varış belli o saatte başlamış ezmişiz :D çuvallayan yine sensin anlatılmak istenen açık

- - - Ekleme - - -

hadi bul bakalım 21.00-21.15 21.15-21.30 son haftalara bak geçse bile 1 kezdir istisnadır genelde 9.30 a kadar 12-13 ondan sonra 15 üstü
oha diyorum sana şimdi de o saate yükseliriz diyosun be gerçekten ne desek hep kendini haklı çıkarıyosun ilk 2 gösterdim yine olmadı

oha diyorum sana şimdi de o saate yükseliriz diyosun be gerçekten ne desek hep kendini haklı çıkarıyosun ilk 2 gösterdim yine olmadı

arkadaşım yav anlatamıyorum galiba vadi geç saatte yükseliyo diyorum zaten 21.30 da başlamış 21.00 de başlasa bi anda 15 almaz asıl zaman dilimi 9.30 dan sonrası anlamıyon mu

- - - Ekleme - - -

Binlerce dansöz var - Serdar Ortaç

:F

suriye mix :d

İntikam yine A/B`de zirvede olursa, ve bunun üzerine de artık yorum yapılırsa o an zaten söylenecek söz kalmamıştır.

Anlamadıkları, zaten biz totalde ilk bölümden zirve beklemiyorduk. A/B`de bile beklemiyorduk. Ben totalde ilk bölümüyle en fazla 7, A/B`de 10 alır demiştim. Vadicilerin çoğu da totalde 5, A/B`de 7 alır demişti. Şimdi inkar etmenin ne anlamı var?

revan anlamadın gitti ab den birincilik bize bişey anlatmaz ki. ozaman 0-5 yas arası reytinglere bakalım pepe rakipsiz birinci çıkar şimdi biz pepeye mi bravo diyeceğiz :))))))))))))

reytinglerden birinci sadece totalde belli olur ab reytinglerin alt bölmesidir sadec bunun abc si var dahada bölersinde bölersin

arkadaşım yav anlatamıyorum galiba vadi geç saatte yükseliyo diyorum zaten 21.30 da başlamış 21.00 de başlasa bi anda 15 almaz asıl zaman dilimi 9.30 dan sonrası anlamıyon mu

- - - Ekleme - - -

suriye mix :d

sen yeni bölümün başını yani ilk 2 dilim dedin 21.30dan sonra olmasın ama demedin :)

sen yeni bölümün başını yani ilk 2 dilim dedin 21.30dan sonra olmasın ama demedin :)

reyiz demek istediğin belli işte ne anlamamazlık yapıyon geç saatte yükseliyo diyorum vadiciler tam olarak 9.30 gibi tam teşkilat hazır oluyolar

- - - Ekleme - - -

ab de sadece bi alt grup o zaman 20+erkeklere bakalım vadi açık ara 1. :D o da grup işte bilmem anlatabildim mi :D

- - - Ekleme - - -

ab de sadece bi alt grup o zaman 20+erkeklere bakalım vadi açık ara 1. :D o da grup işte bilmem anlatabildim mi :D

reyiz demek istediğin belli işte ne anlamamazlık yapıyon geç saatte yükseliyo diyorum vadiciler tam olarak 9.30 gibi tam teşkilat hazır oluyolar

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

ben senin ne demek istediğini anlıyorum ama geçen perşembelere de nezaman 21:00 başlıyo ilk 2 12 ve 13-14 geliyomuş ortalama ama intikamın yanına ilk 2 11 ve 12 :)

Intikam dizisi bu hafta fena bir sekilde sarsilacak gibi görünüyor.. Vadi 177.Bölümü ile soke edecek.

eminmisin ondan öncesine bak çok iyi hatırlıyorum kayıp varken de 10 la başlamıştık sen vadiyi başka dizilerle karıştırıyon sanırım 10 yıldır ayaktaysa geniş izleyici kitlesi sayesindedir.

neyse ne zaten perşembe bakalım intikam 21:00 gibi başlarsa 21.30 - 21.45 her 2 dizide reklam olmasın istiyorum ozaman vadi bakalım 15 alacak mı?

vadi geçen hafta da 21.45 e kadar 15 almadı zaten :D sonradan uçtu anlık 15 alıp almamasını ne yapacan bu dizi kendisi zaten 15-16 alıyo :D

Bence 2 bölüm üst üste olur...ilki yine reklamsız olur..Tekrarıda iyi reyting almıştı zaten

vadi geçen hafta da 21.45 e kadar 15 almadı zaten :D sonradan uçtu anlık 15 alıp almamasını ne yapacan bu dizi kendisi zaten 15-16 alıyo :D
hayır , sadece intikamın karşısında bakalım o 15 aldığı dilim nekadar alıcak , ama bunuda unutmayalım ki bu SBT ona göre yorum yapılıyo çok ve sonunda herkez şaşıyo önemli olan TNS

oley oley esas intikam başlıyor acunu da ekarte edecek beren :)
ab yi önemsemeyenelr ab olmasa 10.yılı diye olmazdı hiçbir dizinin :)

oley oley esas intikam başlıyor acunu da ekarte edecek beren :)
ab yi önemsemeyenelr ab olmasa 10.yılı diye olmazdı hiçbir dizinin :)

nasıl olmuyomuş merak ettim ab dediği 0-10 20+ erkek 20+ kadın gibi sadece bi grup antabildim mi