Emre Ozansoy
Moderatör
Geçen haftalarda 4 reytinge dayanmıştı Total'de. AB'de de PT dizilerinden birini geçmişti.Gelin o kadar izleniyormuymus yahu 😱 hic bilmiyordum, AB'si Bir Gece Masali kadar izleniyormus hemde.
Geçen haftalarda 4 reytinge dayanmıştı Total'de. AB'de de PT dizilerinden birini geçmişti.Gelin o kadar izleniyormuymus yahu 😱 hic bilmiyordum, AB'si Bir Gece Masali kadar izleniyormus hemde.
@serhatt grubunun da etkisi büyük bak poyraz oğlan hırsızlık yapıp hapse düşecek mi diye meraktan survivor izleyip 5 reyting aldırmışlar![]()
Geçen haftalarda 4 reytinge dayanmıştı Total'de. AB'de de PT dizilerinden birini geçmişti.
İki Dünya Arasında, Unutma Beni, Adını Sen Koy, Deniz Yıldıız ve Beni Affet sonrası hiçbir günlük dizinin bu kadar iyi gittiğini hatırlamıyorum, şaşırtıcı bir şekilde iyi gidiyor.
İki Dünya Arasında, Unutma Beni, Adını Sen Koy, Deniz Yıldıız ve Beni Affet sonrası hiçbir günlük dizinin bu kadar iyi gittiğini hatırlamıyorum, şaşırtıcı bir şekilde iyi gidiyor.![]()
Yeteneksiz kısmı harici yazdığım şeye kendisi de dahil olabilir.Bu söze Halit Ergenç'i de eklemek lazım,
evet yetenekli bir oyuncu ama bu rol için yaşlı, role uygun değil,
saç eklemeler falan hiç saymıyorum...
Kendisinin menajeri de Ayşe Barım malum...
Seni de nikahına alsın da kurtulalım
Benim programı izlememem dışında bir sorun yok.@serhatt grubunun da etkisi büyük bak poyraz oğlan hırsızlık yapıp hapse düşecek mi diye meraktan survivor izleyip 5 reyting aldırmışlar![]()
kızzz izlemediğin programa niye 500 mesaj yazdın @Yakamoz-Asi yılda o kadar toplam mesaj yazıyor beBenim programı izlememem dışında bir sorun yok.![]()
Yorum konusundaki her mesaja beni etiket edip alıntılarsan yazarım tabi.kızzz izlemediğin programa niye 500 mesaj yazdın @Yakamoz-Asi yılda o kadar toplam mesaj yazıyor be![]()
Her etikete dönersenYorum konusundaki her mesaja beni etiket edip alıntılarsan yazarım tabi.![]()
Etiketlere dönmemek benim için mümkün değil. Sana kaç kere söyledim o konuya beni etiket etme ve uğramayayım diye ama dinleyen kim.Her etikete dönersen![]()
Sen bence dönerse senindir mantığıyla etiketlere döndükçe parlakları kapacağını sanıyordun, ondan bu hevesinEtiketlere dönmemek benim için mümkün değil. Sana kaç kere söyledim o konuya beni etiket etme ve uğramayayım diye ama dinleyen kim.![]()