İntikam'ın Yayından Kaldırılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bilmiyordum yeni öğrendim bir üzüldüm bir üzüldüm bilemezsiniz tv dünyasının acı kaybı cenaze namazı bugün teşvikiye caminde ikindi namazına mütakib kaldırılacaktır sevenlerine duyurulur

İntikam'ın yayından kaldırılması mantıklı bir hamle oldu.

Abc'ye ödenen paralar boşa gitti, Kanal d o kadar zarara tahammül edemedi ve haklı olarak dizinin ipini çekti.

Beren artık daha doğru yapımcılarla çalışır.

İntikam vs Tom Jerry'de Tom ve Jerry'yi seçtiğim bir diziydi ne diyeyim Beren sayesinde o kadar olsun gitti.

Konu her hafta düzenli olarak elem keder için uplatılıyor..

Indhouse beceremedi beren saate yazıl oldu ay yapıma geri dönsün

Indhouse beceremedi beren saate yazıl oldu ay yapıma geri dönsün

konuyu insanlarımız sevemedi yoksa kabahat yapım şirketinde veya başka bir yerde değil

şöyle bağrı yanık senaryoların, entrikaların, gözyaşı fışkırtan insanların bol olduğu bir hikaye olsa tutardı?

Yok bee dizi ofsayt

Dizi zaten kötüydü izleyenler beren için izliyodu onlar bile zor izliyodu yayından kalkması çok yerinde bir karar olmuş

Yok bee dizi ofsayt

yani sende insanlarımızdan birisin benim gibi
)

konuya bu şekilde baktığımız için iş yapmadı oysa kapı dinleyen kadınlar ezilip ağlayan kadınlar kocasından eziyet gören kadınlar ıstırap dolu bir hayatı sergilese izlerdik mükemmelde reyting alırdı
))

ama napmışlar başrol kızı güçlü bir karakter yapmışlar erkeklerle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor işimize gelmedi tabi bize ezik kadınlar lazımki biz ağlaya sızlaya acılarına gözyaşı dökelim de reyting kabartalım

Dizi zaten kötüydü izleyenler beren için izliyodu onlar bile zor izliyodu yayından kalkması çok yerinde bir karar olmuş
aynen aga çok yerinde bi karar dizi zarar ettiriyordu zaten kanala daha fazla dayanamadılar

Yav birak gecen sene abde vadiyi geciyodu totaldede 7 falandi o zaman aglamaklimiydi

Söylenecek çok söz var.

Önce yayından kaldırılma ne demek onu bir açıklığa kavuşturalım sonra karşılıklı tartışılır bu konu.

İlk sezonu müthiş, ikinci sezonu idare eden oranlar alan dizi kaldırılmıyor final yapıyor.

Direkt tutmayarak 13 bölüm içinde biten diziler ise yayından kaldırılmış oluyor.

Hosgeldin.Özlemistik seni ya
Insallah bi daha banlanmazsin.

Yav birak gecen sene abde vadiyi geciyodu totaldede 7 falandi o zaman aglamaklimiydi

bıraktım gitti
)

neyse konuya dönersek geçen yıl ilk başlarda aldığı yüksek oranların sebebide beren saattir insanlar berenin başrolde olduğunu gördüğü an fatmagüldeki gibi ezilmiş bir kadın karakteri canlandıracağını sandı ama tahminleri tutmadı ezilmiş fatmagül karşısındakileri dize getiren güçlü bir yağmur karakterine dönüşünce, kendi yerlerine koydukları ezilmiş karaktere ağlayarak stres atmak isteyen insanlarımız tıfıl geline yöneldi
)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...