İntikam'ın Yayından Kaldırılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de revenge izliyim diyi .ss
Bıraktım onu son zamanlarda ne oluyor orda? :F Ayrıca İntikam'ın reytingleri iyi olsa daha uzun sürerdi yayınlanabilecek bölümler vardı elbet. Objektif konuşmak gerekirse durum bu..

Bıraktım onu son zamanlarda ne oluyor orda? :F Ayrıca İntikam'ın reytingleri iyi olsa daha uzun sürerdi yayınlanabilecek bölümler vardı elbet. Objektif konuşmak gerekirse durum bu..
yok bişi izleyen de bilmiyi izlemeyen de .ss nasıl iş bu :(

Reytingleri bile tutarsızdı. BKZ. Anlıklara bile giremeyen bir dizinin A/B'de 5 reyting alması..
3 hafta sonra bitiyor dizi.

.ss ben onu mu diyim .ss
Neyi kastettin anlamadım ama İntikam yayından kaldırılıyor yani kabul etmek lazım. Ben de çok üzüldüm 1 bölüm bile kaçırmadan izledim ama Kanal D demek ki tahammül edemedi ve kaldırdı yani yapacak bir şey yok. :(

Neyi kastettin anlamadım ama İntikam yayından kaldırılıyor yani kabul etmek lazım. Ben de çok üzüldüm 1 bölüm bile kaçırmadan izledim ama Kanal D demek ki tahammül edemedi ve kaldırdı yani yapacak bir şey yok. :(
.ss işte anlamamış ağır total nolcak .ss

Reytingleri bile tutarsızdı. BKZ. Anlıklara bile giremeyen bir dizinin A/B'de 5 reyting alması..
3 hafta sonra bitiyor dizi.
anlıklar ab yi göstermiyi panpa :F

sen anla .ss totallikten kkurtul.ss
Her neyse işte şuna cevap ver bari İntikam'ın reytingleri iyi olsa dizi Şubat'ta biter miydi sence? :) Bence yayınlanacak daha bir sürü bölüm vardır eminim. :)

Totalde de yüksek çıkıyor. Anlığa giremeyen bir dizinin 2'nin üstünde hatta 1,5'un üstünde alması da şaşırtıcı :D

sbt işte :F sbt ye kalsa intikam total dizisi oluyor :F kargalar bile güler buna :F

Her neyse işte şuna cevap ver bari İntikam'ın reytingleri iyi olsa dizi Şubat'ta biter miydi sence? :) Bence yayınlanacak daha bir sürü bölüm vardır eminim. :)
kanal d intikam konusunda pek reytinge bakmiyi ki panpa son 20 bölümdür 4.5 ve altı dizi :F

sbt işte :F sbt ye kalsa intikam total dizisi oluyor :F kargalar bile güler buna :F

kanal d intikam konusunda pek reytinge bakmiyi ki panpa son 20 bölümdür 4.5 ve altı dizi :F
Reklam gelirleri azaldı demek ki o zaman. :) Yoksa ben de sezon sonuna kadar devam etmesini bekliyordum. Sonuçta Arkadaşım Hoşgeldin'le Perşembe günü kurtulmuştu. :)

Reklam gelirleri azaldı demek ki o zaman. :) Yoksa ben de sezon sonuna kadar devam etmesini bekliyordum. Sonuçta Arkadaşım Hoşgeldin'le Perşembe günü kurtulmuştu. :)
beren mayıs ayında kenanla los angelesa gidecem dedi asıl neden budur beren giderse bu diziye kim bakar :F

beren mayıs ayında kenanla los angelesa gidecem dedi asıl neden budur beren giderse bu diziye kim bakar :F
Reyting iyi olsa hiç bir yere gidemezdi panpa kusura bakma. :F Beren bir kraliçe olsa da Kanal D de kendini düşünmek zorunda yani. :)

Her şey bir kış günü başlamıştı. Yine bir kış günü ansızın bitecek gönüllerde taht kuran taçsız efsane...

kardeş neyi taraflı yayından kaldırıldı yazmışım güldürmeyin beni :) bazı şeyleri kabullenmek gerekir şubatın ortasında yayından kaldırılmıştır 3.sezonu alınmasına ve tanıtımları dönmesine rağmen nedeni de kötü reytingleri :)

çok şey yazıcaktım ama sen bildiğinden geri dönmeyeceğin için yazmıyorum :D :D

Katılıyorum aga dizi yayından kalktı maalesef. Şubat'ta bitmesinin başka açıklaması olamaz.

😱 çok şaşırttın beni , sen destek verirsin zannettim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...