İntikam'ın Yayından Kaldırılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayından kaldırılma ne demek bir öğrenin. Finali bile çekilmeden sessizce biten dizi yayından kaldırılmış oluyor. İntikam için bu söz konusu değil. Size de gün doğdu. :):)

Üzücü bir durum benim açımdan. Çünkü 1 bölümünü bile kaçırmadan izledim. Umarım Beren müthiş bir projeyle gelecek sezon ekranlara döner. :)

Gecmis olsun 15. bölüme ile zirveyi alacakti veya senaryomu güzellesecekti bisey olacakti ama tam hatirlayamadim :F
125 kişinin işsiz kalması güzel bir şey mi? :):)
Heryere ayni seyi yaziyorsun ozaman hicbir dizi bitmesi 100 küsür yil sürsün...
Biraz mantikli konus ordaki insanlarin elleri var ayaklari var dilleri var is bulurlar...

Gecmis olsun 15. bölüme ile zirveyi alacakti veya senaryomu güzellesecekti bisey olacakti ama tam hatirlayamadim :F

Heryere ayni seyi yaziyorsun ozaman hicbir dizi bitmesi 100 küsür yil sürsün...
Biraz mantikli konus ordaki insanlarin elleri var ayaklari var dilleri var is bulurlar...

100 yıl sürsün mü diyorum? Şu an sezon ortasındayız, öyle 1 2 3 yeni iş bulunmuyor. Biraz empati kuralım lütfen.

Her fani oyuncu birgün yayından kaldırılmayı tadacaktır:)

Senaryosu durgundu. Yapımın yapabileceği bir şey yoktu uyarlama bir dizi olduğu için ama daha önce sanırım @xemrexxx demişti. 2. sezonu orjinalinde de çok kötüymüş reytinglerde. Bizde bu kadar çok düşmesinde senaryo bir etken, diğer önemli etken Nejat İşler'in ayrılması ama rahatsızlandığı için zorunlu olarak ayrıldı. Birde yönetmenin ayrılması kötü oldu dizide. Mesude heyecanlı yapamıyordu ama bir duygu vardı, yeni sezon da o da yoktu maalesef. Ocak ayında keşke düzgün bir şekilde veda etseydi...

Kanal D geç bile kaldı bu diziyi bu kadar bekletmek hatalıydı zaten.
Hıı zaten kanal d nin şu anda 13 14 dizisi var acaba kanal hangi günlere koyacak o kadar diziyi acaba 2 haftada bir mi dizinin yeni bölümü olacak?(b)

Yayından kaldırılmadı 'büyük final' yapacak. :kiki:
yav okur okumaz kahkaha attım ne adamsın ya :F:F:F

konusu bitti diyen arkadaş :( bu kadar olmaz ya orjinali devam ederken 3.sezonu satın alınmışken nasıl bitiyor o konu :( :(

3.sezonu satın alınmasına ve tanıtımları dönmesine rağmen yayından kaldırılan İntikam hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
çok taraflı bir konu açmışsın :(
yayından kaldırılmadı bitirilmek istendi bu bir diğer nedenide revenge dizisi 3.sezonda çok bozdu ve onunda reytingleri kötü @xemrexxx , bizimkiler riske girmek istemediler :) @takas

Beren seneye bomba gibi bir diziyle gelir reytingleri süpürür yine en sevdiğim dizi bitiyor 1 sene bereni bekkleyeceğiz

çok taraflı bir konu açmışsın :(
yayından kaldırılmadı bitirilmek istendi bu bir diğer nedenide revenge dizisi 3.sezonda çok bozdu ve onunda reytingleri kötü @xemrexxx , bizimkiler riske girmek istemediler :) @takas
kardeş neyi taraflı yayından kaldırıldı yazmışım güldürmeyin beni :) bazı şeyleri kabullenmek gerekir şubatın ortasında yayından kaldırılmıştır 3.sezonu alınmasına ve tanıtımları dönmesine rağmen nedeni de kötü reytingleri :)

kardeş neyi taraflı yayından kaldırıldı yazmışım güldürmeyin beni :) bazı şeyleri kabullenmek gerekir şubatın ortasında yayından kaldırılmıştır 3.sezonu alınmasına ve tanıtımları dönmesine rağmen nedeni de kötü reytingleri :)
3.sezonu aldı haberi çıkmadı o bizim yorumumuz :F

Katılıyorum aga dizi yayından kalktı maalesef. Şubat'ta bitmesinin başka açıklaması olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...