Dizinin Yayindan Kaldirilmasi dogru karar. Baska birsey düsünmüyorum dizi hakkinda.
125 kişinin işsiz kalması güzel bir şey mi?![]()
Heryere ayni seyi yaziyorsun ozaman hicbir dizi bitmesi 100 küsür yil sürsün...125 kişinin işsiz kalması güzel bir şey mi?![]()
Gecmis olsun 15. bölüme ile zirveyi alacakti veya senaryomu güzellesecekti bisey olacakti ama tam hatirlayamadim
Heryere ayni seyi yaziyorsun ozaman hicbir dizi bitmesi 100 küsür yil sürsün...
Biraz mantikli konus ordaki insanlarin elleri var ayaklari var dilleri var is bulurlar...
Aynen aynen sen empatini kurmaya devam et dizi bitmesin kanal zarar etsin dizidekiler para kazansin100 yıl sürsün mü diyorum? Şu an sezon ortasındayız, öyle 1 2 3 yeni iş bulunmuyor. Biraz empati kuralım lütfen.
Aynen aynen sen empatini kurmaya devam et dizi bitmesin kanal zarar etsin dizidekiler para kazansin
yav okur okumaz kahkaha attım ne adamsın yaYayından kaldırılmadı 'büyük final' yapacak.![]()
çok taraflı bir konu açmışsın3.sezonu satın alınmasına ve tanıtımları dönmesine rağmen yayından kaldırılan İntikam hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
kardeş neyi taraflı yayından kaldırıldı yazmışım güldürmeyin beni
Sesli güldümYayından kaldırılmadı 'büyük final' yapacak.![]()
3.sezonu aldı haberi çıkmadı o bizim yorumumuzkardeş neyi taraflı yayından kaldırıldı yazmışım güldürmeyin benibazı şeyleri kabullenmek gerekir şubatın ortasında yayından kaldırılmıştır 3.sezonu alınmasına ve tanıtımları dönmesine rağmen nedeni de kötü reytingleri
![]()
Katılıyorum aga dizi yayından kalktı maalesef. Şubat'ta bitmesinin başka açıklaması olamaz.kardeş neyi taraflı yayından kaldırıldı yazmışım güldürmeyin benibazı şeyleri kabullenmek gerekir şubatın ortasında yayından kaldırılmıştır 3.sezonu alınmasına ve tanıtımları dönmesine rağmen nedeni de kötü reytingleri
![]()