İntikam'ın Yayından Kaldırılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de revenge izliyim diyi .ss
Bıraktım onu son zamanlarda ne oluyor orda?
Ayrıca İntikam'ın reytingleri iyi olsa daha uzun sürerdi yayınlanabilecek bölümler vardı elbet. Objektif konuşmak gerekirse durum bu..

Bıraktım onu son zamanlarda ne oluyor orda?
Ayrıca İntikam'ın reytingleri iyi olsa daha uzun sürerdi yayınlanabilecek bölümler vardı elbet. Objektif konuşmak gerekirse durum bu..
yok bişi izleyen de bilmiyi izlemeyen de .ss nasıl iş bu

Reytingleri bile tutarsızdı. BKZ. Anlıklara bile giremeyen bir dizinin A/B'de 5 reyting alması..
3 hafta sonra bitiyor dizi.

.ss ben onu mu diyim .ss
Neyi kastettin anlamadım ama İntikam yayından kaldırılıyor yani kabul etmek lazım. Ben de çok üzüldüm 1 bölüm bile kaçırmadan izledim ama Kanal D demek ki tahammül edemedi ve kaldırdı yani yapacak bir şey yok.

.ss işte anlamamış ağır total nolcak .ss

Reytingleri bile tutarsızdı. BKZ. Anlıklara bile giremeyen bir dizinin A/B'de 5 reyting alması..
3 hafta sonra bitiyor dizi.
anlıklar ab yi göstermiyi panpa

sen anla .ss totallikten kkurtul.ss
Her neyse işte şuna cevap ver bari İntikam'ın reytingleri iyi olsa dizi Şubat'ta biter miydi sence?
Bence yayınlanacak daha bir sürü bölüm vardır eminim.

Totalde de yüksek çıkıyor. Anlığa giremeyen bir dizinin 2'nin üstünde hatta 1,5'un üstünde alması da şaşırtıcı

sbt işte
sbt ye kalsa intikam total dizisi oluyor
kargalar bile güler buna

Her neyse işte şuna cevap ver bari İntikam'ın reytingleri iyi olsa dizi Şubat'ta biter miydi sence?
Bence yayınlanacak daha bir sürü bölüm vardır eminim.
kanal d intikam konusunda pek reytinge bakmiyi ki panpa son 20 bölümdür 4.5 ve altı dizi

sbt işte
sbt ye kalsa intikam total dizisi oluyor
kargalar bile güler buna

kanal d intikam konusunda pek reytinge bakmiyi ki panpa son 20 bölümdür 4.5 ve altı dizi
Reklam gelirleri azaldı demek ki o zaman.
Yoksa ben de sezon sonuna kadar devam etmesini bekliyordum. Sonuçta Arkadaşım Hoşgeldin'le Perşembe günü kurtulmuştu.

Reklam gelirleri azaldı demek ki o zaman.
Yoksa ben de sezon sonuna kadar devam etmesini bekliyordum. Sonuçta Arkadaşım Hoşgeldin'le Perşembe günü kurtulmuştu.
beren mayıs ayında kenanla los angelesa gidecem dedi asıl neden budur beren giderse bu diziye kim bakar

beren mayıs ayında kenanla los angelesa gidecem dedi asıl neden budur beren giderse bu diziye kim bakar
Reyting iyi olsa hiç bir yere gidemezdi panpa kusura bakma.
Beren bir kraliçe olsa da Kanal D de kendini düşünmek zorunda yani.

Her şey bir kış günü başlamıştı. Yine bir kış günü ansızın bitecek gönüllerde taht kuran taçsız efsane...

çok şey yazıcaktım ama sen bildiğinden geri dönmeyeceğin için yazmıyorum

Katılıyorum aga dizi yayından kalktı maalesef. Şubat'ta bitmesinin başka açıklaması olamaz.

😱 çok şaşırttın beni , sen destek verirsin zannettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...