bir de revenge izliyim diyi .ssKatılıyorum aga dizi yayından kalktı maalesef. Şubat'ta bitmesinin başka açıklaması olamaz.
bir de revenge izliyim diyi .ssKatılıyorum aga dizi yayından kalktı maalesef. Şubat'ta bitmesinin başka açıklaması olamaz.
helal olsun aga bunu bile kabullenemeyenler var malesefKatılıyorum aga dizi yayından kalktı maalesef. Şubat'ta bitmesinin başka açıklaması olamaz.
Bıraktım onu son zamanlarda ne oluyor orda?bir de revenge izliyim diyi .ss
yok bişi izleyen de bilmiyi izlemeyen de .ss nasıl iş buBıraktım onu son zamanlarda ne oluyor orda?Ayrıca İntikam'ın reytingleri iyi olsa daha uzun sürerdi yayınlanabilecek bölümler vardı elbet. Objektif konuşmak gerekirse durum bu..
.ss Emily'e noldu öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Vurulduktan sonra bakamadım.yok bişi izleyen de bilmiyi izlemeyen de .ss nasıl iş bu
.ss ben onu mu diyim .ss.ss Emily'e noldu öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Vurulduktan sonra bakamadım.
Neyi kastettin anlamadım ama İntikam yayından kaldırılıyor yani kabul etmek lazım. Ben de çok üzüldüm 1 bölüm bile kaçırmadan izledim ama Kanal D demek ki tahammül edemedi ve kaldırdı yani yapacak bir şey yok..ss ben onu mu diyim .ss
.ss işte anlamamış ağır total nolcak .ssNeyi kastettin anlamadım ama İntikam yayından kaldırılıyor yani kabul etmek lazım. Ben de çok üzüldüm 1 bölüm bile kaçırmadan izledim ama Kanal D demek ki tahammül edemedi ve kaldırdı yani yapacak bir şey yok.
anlıklar ab yi göstermiyi panpaReytingleri bile tutarsızdı. BKZ. Anlıklara bile giremeyen bir dizinin A/B'de 5 reyting alması..
3 hafta sonra bitiyor dizi.
O zaman anlat ne demek istediğini. ss.ss işte anlamamış ağır total nolcak .ss
anlıklar ab yi göstermiyi panpa
sen anla .ss totallikten kkurtul.ssO zaman anlat ne demek istediğini. ss
Totalde de yüksek çıkıyor. Anlığa giremeyen bir dizinin 2'nin üstünde hatta 1,5'un üstünde alması da şaşırtıcı.ss işte anlamamış ağır total nolcak .ss
anlıklar ab yi göstermiyi panpa
Her neyse işte şuna cevap ver bari İntikam'ın reytingleri iyi olsa dizi Şubat'ta biter miydi sence?sen anla .ss totallikten kkurtul.ss
Totalde de yüksek çıkıyor. Anlığa giremeyen bir dizinin 2'nin üstünde hatta 1,5'un üstünde alması da şaşırtıcı
kanal d intikam konusunda pek reytinge bakmiyi ki panpa son 20 bölümdür 4.5 ve altı diziHer neyse işte şuna cevap ver bari İntikam'ın reytingleri iyi olsa dizi Şubat'ta biter miydi sence?Bence yayınlanacak daha bir sürü bölüm vardır eminim.
Reklam gelirleri azaldı demek ki o zaman.sbt iştesbt ye kalsa intikam total dizisi oluyorkargalar bile güler buna
kanal d intikam konusunda pek reytinge bakmiyi ki panpa son 20 bölümdür 4.5 ve altı dizi
beren mayıs ayında kenanla los angelesa gidecem dedi asıl neden budur beren giderse bu diziye kim bakarReklam gelirleri azaldı demek ki o zaman.Yoksa ben de sezon sonuna kadar devam etmesini bekliyordum. Sonuçta Arkadaşım Hoşgeldin'le Perşembe günü kurtulmuştu.
Reyting iyi olsa hiç bir yere gidemezdi panpa kusura bakma.beren mayıs ayında kenanla los angelesa gidecem dedi asıl neden budur beren giderse bu diziye kim bakar
kardeş neyi taraflı yayından kaldırıldı yazmışım güldürmeyin benibazı şeyleri kabullenmek gerekir şubatın ortasında yayından kaldırılmıştır 3.sezonu alınmasına ve tanıtımları dönmesine rağmen nedeni de kötü reytingleri
Katılıyorum aga dizi yayından kalktı maalesef. Şubat'ta bitmesinin başka açıklaması olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?