İnternet Platformları Resmen RTÜK Denetiminde!

Ee, ne konuşuyorsun o zaman? :D :D Merak etme, ben de biliyorum klavyeyi elime alıp bizi yönetenlere sallamayı. Fakat bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek, bunu sen de biliyorsun.

Mesele değiştirip değiştirmemesi değil, öğrenilmiş çaresizlik. Adamlar Netflix’i sansür edeceğiz diyor, sen çıkmış ee napalım torrent var nasılsa. Bu zihniyetin de hiçbir faydası yok ortama. Bugün Netflix’i yasaklayan yarın torrenti da yasaklar, Almanya’yı örnek verir konuyu kapatır. Bir şey değişsin değişmesin, hiç tepki gelmemesindense bir tepki gelmesi yeğdir.

Mesele değiştirip değiştirmemesi değil, öğrenilmiş çaresizlik. Adamlar Netflix’i sansür edeceğiz diyor, sen çıkmış ee napalım torrent var nasılsa. Bu zihniyetin de hiçbir faydası yok ortama. Bugün Netflix’i yasaklayan yarın torrenti da yasaklar, Almanya’yı örnek verir konuyu kapatır. Bir şey değişsin değişmesin, hiç tepki gelmemesindense bir tepki gelmesi yeğdir.
Ben zaten tepkiliyim. Tepkimi buraya geçirince ne olacak?

Sansür yokmuş sanırım ama Ocak'ta ailenin isteğiyle Kaşıkçı cinayetiyle alakalı içerikten bir bölüm kaldırılmış. Yani özel sansür uygulanmış. Yani tam da çözemedim ama yok sanırım. :D
Desene onları da geçeceğiz bu gidişle. Artık Arabistan'da sansürlü yayın isteyenlere Yallah Türkiye'ye derler :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
O değil de platformlar için lisans ücreti 100 bin TL'ymiş. Puhu tam eline para geçti de Jet Sosyete'yi aldı diye sevinirken yine batmasın. :( @xBUGRAx

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Güncelini kaçırmadın sürece twd dısında bir şeyi yok zaten onuda kaçırmayıp bulabiliyorsun vaktinde :F
Ben daha çok internetsiz izleyebilme özelliğinden ve reklamsız olmasından dolayı seviyorum. Nerde izleyeceğim belli olmuyor her yerde net olmuyor sonuçta. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ben daha çok internetsiz izleyebilme özelliğinden ve reklamsız olmasından dolayı seviyorum. Nerde izleyeceğim belli olmuyor her yerde net olmuyor sonuçta. :A
Bizim beleş sitelerimizde de var o özellik indiriyorsun istediğin yerde izliyorsun :A :A :A Siz para vermeden rahat edemiyorsunuz cebinize ağırlık ediyor :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy