- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Tamam tamam biz anladıkAnlamadımbundan düşüğü yoktur zatenneyse
Tamam tamam biz anladıkAnlamadımbundan düşüğü yoktur zatenneyse
Yani diyor ki sana 100 veremiyorlar bulunduğun yer en fazla 40'a kadar çıkabiliyorAnlamadımbundan düşüğü yoktur zatenneyse
Yalnız ev internetim 100 Kr değil. 250 Kr ödüyorum @TolstoyevskiOhhhhhhhhhhh canıma değissiiiiin
------
Evet bizzat öyle skljgjsklgjklskl Günlük maaş 90 TL falan bizde...
Sizin orda asgari ücret kaç krondu?Yalnız ev internetim 100 Kr değil. 250 Kr ödüyorum @Tolstoyevski
Koskoca başkentte.. 😱Ankara'nın göbeğinde altyapı sorunu var...
Tamam tamam biz anladıkTaşınırsanız 100’ü görürsünüz diyorum yani evden eve değişiyor
Yazmıştım. Bundan düşüğü yokYani diyor ki sana 100 veremiyorlar bulunduğun yer en fazla 40'a kadar çıkabiliyorO yüzden 100'lük paket almana da gerek yok 50 falan varsa ona geç daha az ödersin.
Öyle bir terim yok ama 15-17 binden başlıyor mesleğe göre değişir, ki ev kirasını da 8- 10 bine yakın olduğunu diyeyim.Sizin orda asgari ücret kaç krondu?
25.000 kronmuşYalnız ev internetim 100 Kr değil. 250 Kr ödüyorum @Tolstoyevski
Aman ne çok ne çoookYazmıştım. Bundan düşüğü yokanca yeni bir aboneliğe geçer bir süre indirim olur ama en düşük hız bu olsa gerek.
------
Öyle bir terim yok ama 15-17 binden başlıyor mesleğe göre değişir, ki ev kirasını da 8- 10 bine yakın olduğunu diyeyim.
Ayarlanıyor ama pahalıTürkiye'ye gidildiğinde 2 ay internet ayarlanamıyor mu? İlla ev telefonu mu olması gerekir? Eskiden araştırdık yoktu. Komşularlada samimiyet yok
Ne kadar pahalıAyarlanıyor ama pahalı
Ne kadar pahalızaten burda 2 ay 500 Kr. Orda da 500 TL bulur mu(TL denince pahalı geldi birden)
En son 5 GB baya artmıştı 1 ay ama tabi bir dahaki sefere bir kaç kişi oluruz. Herkes internetsiz yapamıyor
Neyse klâsik telefon mobil veriye devam ozamanTaahhütsüz yani sözleşmesiz olması gerekir yoksa mesela 1 senelik taahhüt imzalanınca o 1 sene boyunca her ay ödemeniz gerekiyor, cayma bedeli filan baya pahalıya geliyor 4 haneli rakamlar
Taahhütsüz servis sağlayıcı markalar var, ama onlar da biraz uğraştırır yani 2 ay için çekilecek uğraşılacak bir dert değil iptali vb.
Turkcell'in taşınabilir Wifi'si paketleri şöyleymiş:
- 03.06.2021 tarihinden itibaren Superbox taahhütsüz paket fiyatları; Superbox 100GB 269TL/Ay, Superbox Fırsat 100GB 189TL/ay, Superbox 150GB 299TL/Ay, Superbox 200GB 319TL/Ay, Superbox 300GB 349TL/Ay, Superbox 15 Mbps 699TL/Ay, Superbox Fırsat10 Mbps 299TL/ay, Superbox Fırsat 20 Mbps 409TL/ay.
Komşu olsam ben netimi kimseye vermem bu arada...Neyse klâsik telefon mobil veriye devam ozamanyada komşu ile tanışıklık olursa bakarız duruma
Komşunun internet faturasını yarı yarıya ödeme teklifi edebilirsiniz 2 aylığınaNeyse klâsik telefon mobil veriye devam ozamanyada komşu ile tanışıklık olursa bakarız duruma
Sonunda gördüm en kötüsü değilmişim@Gerekli24 geceden beri kendisinden düşük bir hız görmek için can atıyordu. Sonunda onu mutlu edecek haber senden geldi.
Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması:
(anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız listeye eklenecektir ve güncellenecektir )
- @tolgab : 102.97 Mbps
- @Özgür : 96.44 Mbps
- @Dosi : 44.96 Mbps
- @slhttnmtl : 23.63 Mbps
- @Maskeli Fedai : 21.50 Mbps
- @DarkLegenD : 21.00 Mbps
- @Cervantes : 16.01 Mbps
- @Tolstoyevski :15.22 - 12.01 Mbps
- @Turkuazz : 14.41 Mbps
- @phoebebuffay : 13.11 Mbps
- @denizz19 : 12.63 Mbps
- @Mircan Saye : 11.89 Mbps
- @xdragxx : 11.50 Mbps?
- @Emre Ozansoy : 8.54 Mbps
- @12.Adam : 8.27 Mbps
- @Gerekli24 : 8.15 Mbps
- @Araf : 7.88 Mbps
- @serhatt 6.14 Mbps
Parasıyla değil miKomşu olsam ben netimi kimseye vermem bu arada...
Vah vah bir tane düşük daha çıkmış benden bu çok kötü ama
E zaten öyle yapılıyor. Beleşe ver diyecek halimiz yokKomşunun internet faturasını yarı yarıya ödeme teklifi edebilirsiniz 2 aylığına
Yooo değilParasıyla değil mi
İlk seneler öneren olmuştu ama o ara bana yetiyordu telefon GB'si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?