İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Tamam tamam biz anladık
Taşınırsanız 100’ü görürsünüz diyorum yani evden eve değişiyor

Yani diyor ki sana 100 veremiyorlar bulunduğun yer en fazla 40'a kadar çıkabiliyor
O yüzden 100'lük paket almana da gerek yok 50 falan varsa ona geç daha az ödersin.
Yazmıştım. Bundan düşüğü yok
anca yeni bir aboneliğe geçer bir süre indirim olur ama en düşük hız bu olsa gerek.
------

Sizin orda asgari ücret kaç krondu?
Öyle bir terim yok ama 15-17 binden başlıyor mesleğe göre değişir, ki ev kirasını da 8- 10 bine yakın olduğunu diyeyim.

Yalnız ev internetim 100 Kr değil. 250 Kr ödüyorum @Tolstoyevski
25.000 kronmuş
Yani asgari ücretin 100'de 1 ile net işini hallediyorsunuz.
Bizde 2.800 TL en kötü internet 100 lira desek asgari ücetin 100'de 3.5'u falan oluyor

------

Aman ne çok ne çoook

Reactions: Dosi
Türkiye'ye gidildiğinde 2 ay internet ayarlanamıyor mu? İlla ev telefonu mu olması gerekir? Eskiden araştırdık yoktu. Komşularlada samimiyet yok

Reactions: Tolstoyevski
Ne kadar pahalı
zaten burda 2 ay 500 Kr. Orda da 500 TL bulur mu
(TL denince pahalı geldi birden
)
En son 5 GB baya artmıştı 1 ay ama tabi bir dahaki sefere bir kaç kişi oluruz. Herkes internetsiz yapamıyor

Taahhütsüz yani sözleşmesiz olması gerekir yoksa mesela 1 senelik taahhüt imzalanınca o 1 sene boyunca her ay ödemeniz gerekiyor, cayma bedeli filan baya pahalıya geliyor 4 haneli rakamlar

Taahhütsüz servis sağlayıcı markalar var, ama onlar da biraz uğraştırır yani 2 ay için çekilecek uğraşılacak bir dert değil iptali vb.

Turkcell'in taşınabilir Wifi'si paketleri şöyleymiş:
  • 03.06.2021 tarihinden itibaren Superbox taahhütsüz paket fiyatları; Superbox 100GB 269TL/Ay, Superbox Fırsat 100GB 189TL/ay, Superbox 150GB 299TL/Ay, Superbox 200GB 319TL/Ay, Superbox 300GB 349TL/Ay, Superbox 15 Mbps 699TL/Ay, Superbox Fırsat10 Mbps 299TL/ay, Superbox Fırsat 20 Mbps 409TL/ay.

Neyse klâsik telefon mobil veriye devam ozaman
yada komşu ile tanışıklık olursa bakarız duruma

Parasıyla değil mi

İlk seneler öneren olmuştu ama o ara bana yetiyordu telefon GB'si
Yooo değil
İstersen tüm parayı öde

Benim net zaten 11.5... Fifa oynarken evdeki kimseyi nete sokmuyorum
Bir de sana mı diyecem dosiiiiiiiiiiiii neti kapaaaaa diye mesela