Çok övüyoruz yarısını görmüyor kı etiketlere bakmıyorHak ettiği kadar övmüyorsun çünkü
Ama destere mesajlarımda ışınlanıyor hemde etiket etmedimiz halde
Çok övüyoruz yarısını görmüyor kı etiketlere bakmıyorHak ettiği kadar övmüyorsun çünkü
Aaa sorma yakalandım 1 dakıka erken davranamadım. Öcü gibi fırladın yine
kız seni belediye arasın @serhatt
Kiz neresini gördün harunun da savunuyoraaaa Harunuma laf söyletmem,yırtarım ağzını
Kankam olduğu için savunuyorumKiz neresini gördün harunun da savunuyor
Sen kanka diye onu eve atarsınKankam olduğu için savunuyorum
O kadar da aç gözlü değilim beSen kanka diye onu eve atarsın
Sanki elinde oğlan var da @Cigdem- kiz kurusuysa sen de erkek kurususunO kadar da aç gözlü değilim be
Sende var gibi konuşuyorsunSanki elinde oğlan var da @Cigdem- kiz kurusuysa sen de erkek kurususun
Hayatim bnm vaktim yok şu an bu işler içinSende var gibi konuşuyorsun
Vaktin olsa ne olur be YİNE olmazHayatim bnm vaktim yok şu an bu işler için
Seni bilmem ama misal çiğdem köy pazarına gidip 800 lira harcayacak Ka boş vakti var ama erkeği yokVaktin olsa ne olur be YİNE olmaz
Erkeği olmadıktan sonra 800 liralık alışveriş yapsa nolur allahın dağındaSeni bilmem ama misal çiğdem köy pazarına gidip 800 lira harcayacak Ka boş vakti var ama erkeği yok
Ayol işte tüm pazarı satin alıyor her hafta erkeksizliktenErkeği olmadıktan sonra 800 liralık alışveriş yapsa nolur allahın dağında
Zor anam zor,başında erkek olmadan bu devirde yaşaamakAyol işte tüm pazarı satin alıyor her hafta erkeksizlikten
6 Aylık ömrüm kalmış Ona göre herşeyi yaparım yani seni bilirsin @Çiğdem-Bir köşeye çekilir sessizce ağlar o anca
Ahh knk sende olmasan görüyorsun halimizi işte.aaaa Harunuma laf söyletmem,yırtarım ağzını
Tutuşuyor zaten bana. @keremAaa @Harunnn60 da dizi oyuncusu gibi oğlan görsen sarkıntılık edersin @kerem Alamanyalardan tutuşur