Çok övüyoruz yarısını görmüyor kı etiketlere bakmıyorHak ettiği kadar övmüyorsun çünkü![]()
Ama destere mesajlarımda ışınlanıyor hemde etiket etmedimiz halde
Çok övüyoruz yarısını görmüyor kı etiketlere bakmıyorHak ettiği kadar övmüyorsun çünkü![]()
Aaa sorma yakalandım 1 dakıka erken davranamadım. Öcü gibi fırladın yine![]()
![]()
![]()
kız seni belediye arasın
Kiz neresini gördün harunun da savunuyoraaaa Harunuma laf söyletmem,yırtarım ağzını![]()
Kankam olduğu için savunuyorumKiz neresini gördün harunun da savunuyor![]()
Sen kanka diye onu eve atarsınKankam olduğu için savunuyorum![]()
O kadar da aç gözlü değilim beSen kanka diye onu eve atarsın![]()
Sanki elinde oğlan var daO kadar da aç gözlü değilim be![]()
Sende var gibi konuşuyorsunSanki elinde oğlan var da@Cigdem- kiz kurusuysa sen de erkek kurususun
![]()
Hayatim bnm vaktim yok şu an bu işler içinSende var gibi konuşuyorsun![]()
Vaktin olsa ne olur beHayatim bnm vaktim yok şu an bu işler için![]()
Seni bilmem ama misal çiğdem köy pazarına gidip 800 lira harcayacak Ka boş vakti var ama erkeği yokVaktin olsa ne olur beYİNE olmaz
Erkeği olmadıktan sonra 800 liralık alışveriş yapsa nolur allahın dağındaSeni bilmem ama misal çiğdem köy pazarına gidip 800 lira harcayacak Ka boş vakti var ama erkeği yok![]()
Ayol işte tüm pazarı satin alıyor her hafta erkeksizliktenErkeği olmadıktan sonra 800 liralık alışveriş yapsa nolur allahın dağında![]()
Zor anam zor,başında erkek olmadan bu devirde yaşaamakAyol işte tüm pazarı satin alıyor her hafta erkeksizlikten![]()
Bir köşeye çekilir sessizce ağlar o anca
6 Aylık ömrüm kalmışBir köşeye çekilir sessizce ağlar o anca![]()
Ahh knk sende olmasan görüyorsun halimizi işte.aaaa Harunuma laf söyletmem,yırtarım ağzını![]()