Haklı bir düzeltme olmuş, City'nin yeni David Silva'sını unutmam hoş olmamış. 😶Mesajın böyle daha iyi. 😡☺️
Haklı bir düzeltme olmuş, City'nin yeni David Silva'sını unutmam hoş olmamış. 😶Mesajın böyle daha iyi. 😡☺️
Yine hatalısın...Haklı bir düzeltme olmuş, City'nin yeni David Silva'sını unutmam hoş olmamış. 😶
Bunu daha önce söylemiştim zaten, kendimi tekrarlamış olmak istemedim.Yine hatalısın...
Bakalım İlkay, David'in gösterdiği 10 yıllık performansı maksimumu 5 yılda gösterebilecek mi? @DarkLegenDBunu daha önce söylemiştim zaten, kendimi tekrarlamış olmak istemedim.
Ağır sakatlıklar yaşamazsa gösterir.Bakalım İlkay, David'in gösterdiği 10 yıllık performansı maksimumu 5 yılda gösterebilecek mi? @DarkLegenD
Bu maçtan sonra Ederson penaltıları kullanacak gibi. Öyle söylentiler vardı, bugün de orta sahaya kadar geldi atış öncesi. Defansif orta saha takımın golcüsü oluyor, kaleci penaltıcı listesinde başa oynuyor... Pep Guardiola...2 tane de Tottenham'a attı, Xavi-Iniesta-Messi-David Silva-KdB karışımı bir şey oldu bu adam iyice...
Ekli dosyayı görüntüle 99203
Looserpool kümeye... Böyle giderse Pep hocamın saflarına geçiş yapacağım...Bu maçtan sonra Ederson penaltıları kullanacak gibi. Öyle söylentiler vardı, bugün de orta sahaya kadar geldi atış öncesi. Defansif orta saha takımın golcüsü oluyor, kaleci penaltıcı listesinde başa oynuyor... Pep Guardiola...
Gel gel, sen de gel. Birlikte daha da güçlü oluruz... 🥰 Artık sadece bir kişi eksiğiz...Looserpool kümeye... Böyle giderse Pep hocamın saflarına geçiş yapacağım...
O da gelecek, sezon sonu itibariyle gelmiş olacak... @MEnes Tek korkum İlkay’ın gölgesi altında kalmayı kabullenmeme ihtimali...Gel gel, sen de gel. Birlikte daha da güçlü oluruz... 🥰 Artık sadece bir kişi eksiğiz...
Ekli dosyayı görüntüle 99214
Bilinmezliğin içindeyiz. PSG'yi yenersek mucize gibi gözükse de ŞL'yi alırsak belki de gelmeyecek kel hocamın yanına... Elbette isterim, kariyerinin son yıllarında bu muazzam takımda muazzam başarılar elde etmesini ama neler olacağını kestiremiyorum be...Gel gel, sen de gel. Birlikte daha da güçlü oluruz... 🥰 Artık sadece bir kişi eksiğiz...
Ekli dosyayı görüntüle 99214
Sana da üstteki mesajı yazıyorum ve 2. cümlene gülerek tepki verdiğimi söylemek istiyorum...O da gelecek, sezon sonu itibariyle gelmiş olacak... @MEnes Tek korkum İlkay’ın gölgesi altında kalmayı kabullenmeme ihtimali...
Pep hocam resmen ligin sefiri benim diyor.. Dünyanın en iyi teknik direktörü..Ekli dosyayı görüntüle 99626
Kel delirdi iyice, durduramıyoruz... @DarkLegenD @MEnes @Maskeli Fedai @MasacRE